Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ayyyyy Allah kabul etsin inşallah bize de nasip olsun. Ama pisler. Annem de gitmişti. Aynısını söyledi

Peçete bı sure sonra yapıştığı için o da rahatsız ediyor beni. Ped de sağlıklı değil ama vazgeçemiyorum

Peçete bı sure sonra yapıştığı için o da rahatsız ediyor beni. Ped de sağlıklı değil ama vazgeçemiyorum
Yapısmaya gecmeden degsıtırıyorum.Hiç biri sağlıklı değilde işte Ah biz kadınların işi zorr amannn pis olmaktan iyidir Allahım bizleri pislerden uzak etsinnnyurtta kaldıgım zamanlar cok cektim bende o pis kızlarrdan

Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet geliyor canım ben ne zaman yumurtladıysam tam iki hafta sonra adet oldum kaç tane doktordan da bunu duydum okudum gördüm kendimde de şahit oldum
Benim erken geldi :) yumurtlama günü 27 kasımdı 28 kasım Günü de vardı ovülasyonda kuzum gecesi silikleşmeye başladı 29 kasım sabah tamamen çatlamayı gördüm. Bir gebenin günlüğündeki ovülasyon testine göre

Benim de aşırı sancı var 4 aydan beri ilk kez böyle sancılı
Benim bu ay ovülasyon testine göre 27 kasımda yurmtlama oldu 28 kasım akşm gece gibi çatlama oldu. Ama erken geldi Yumrtlama testine göre. Ben 13. De bekliyordum. 4 gündürde sancım oldu ilk defa böyle günler öncesi adet sancısı yaşadım

İnnovita t bölgesi pik olunca çok net belli oluyor t daha koyu kop koyu oluyor ben bir gebeninkinde o kadar onun gibi netlik görmedim. Koyu ama t ile c aynı renk koyuluk oluyor.

Peki sonuç ? Tedavi alan ben oldum. O pisliği ile kaldı psikolog demişti bu dediklerini engelli olan hastalarımız yapıyor diye.. ne diyeceğimi bilemedim.. Evime sokmuyorum yüzsüz yüzsüz geliyor
Aman Allahım evine giren cıkan biiriyse akrabadırda bu Allah yardımcın olsun valla ne diyecegımı bilemedim

Kendim gibi titiz olanları görünce gözlerim doluyor :) ben de sizler gibiyim. Pis insanlardan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…