- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #9.801
Ayyyyy Allah kabul etsin inşallahBen umreye gittim 15 gün oradaydım döner dönmez hastaneye gittim hangi hastalıkları kaptım diye. En güzel topraklar kimlerin elinde ayy bir pisler bir pisler. Eşim diyorki herkes oranın maneviyatından bahseder benim hanımda ay çok pisleeeerr der diyo
Peçete bı sure sonra yapıştığı için o da rahatsız ediyor beni. Ped de sağlıklı değil ama vazgeçemiyorumböyle okudum yok artıkk bu ınsanlar duş sürelerini düşünemiyorum o zamannn
Kesinlikle ben de senin gibi ıc camasıra hıcbısı gelmemeli hissetmemeliyim . Sürekli zararlı ddedikleri için gunluk pedi bıraktım suan öyle kagıt havlu koyıyorum ıc camasırımbiliyorum oda zararlıdır havasız bırakıyoruz binevi ama gercekten cok rahatsız edici öbürtürlüsü.
Kesinliklee bende öyle düşünüyorumAllah yardımcısı olsun psikolojik bir rahatsızlık olabilir bu normal değil bence
Yaaaa bide yakınında biri buuHer konuda kirli olduğu için normal karşılıyorum. Ona göre de ben temizlik hastasıyımdüşün artık
Peki sonuç ? Tedavi alan ben oldum. O pisliği ile kaldıKesinliklee bende öyle düşünüyorum
Çok zor bir durum ya. Bizim iş yerinde bi meydancı var. Allah affetsin kokarca gibi. Kovuyorum ofis katında görünce. Napim yaniYaaaa bide yakınında biri buu
Amiiin inşAllah canımAyyyyy Allah kabul etsin inşallahbize de nasip olsun. Ama pisler. Annem de gitmişti. Aynısını söyledi
Yapısmaya gecmeden degsıtırıyorum.Hiç biri sağlıklı değilde iştePeçete bı sure sonra yapıştığı için o da rahatsız ediyor beni. Ped de sağlıklı değil ama vazgeçemiyorum
Benim erken geldi :) yumurtlama günü 27 kasımdı 28 kasım Günü de vardı ovülasyonda kuzum gecesi silikleşmeye başladı 29 kasım sabah tamamen çatlamayı gördüm. Bir gebenin günlüğündeki ovülasyon testine göreYumurta çatladıktan 14 gün sonra adet geliyor canım ben ne zaman yumurtladıysam tam iki hafta sonra adet oldum kaç tane doktordan da bunu duydum okudum gördüm kendimde de şahit oldum
Benim bu ay ovülasyon testine göre 27 kasımda yurmtlama oldu 28 kasım akşm gece gibi çatlama oldu. Ama erken geldi Yumrtlama testine göre. Ben 13. De bekliyordum. 4 gündürde sancım oldu ilk defa böyle günler öncesi adet sancısı yaşadımBenim de aşırı sancı var 4 aydan beri ilk kez böyle sancılı
İnnovita t bölgesi pik olunca çok net belli oluyor t daha koyu kop koyu oluyor ben bir gebeninkinde o kadar onun gibi netlik görmedim. Koyu ama t ile c aynı renk koyuluk oluyor.Ateş ölçtüğümüz fertility friends benim bahsettiğim femometer canım bu program Türkçe. Ovülasyon testini yapıyorsun fotoğrafını çekiyorsun yüzde kaç oranında çizgin koyu onu gösteriyor sende gerçekten yumurtlama oldu mu anlıyorsun bak benimkinin fotosu 2 aralıkta doruk olarak çıktı o gün hem sabah hem akşam yaptım 3 aralıkta epey silikleşti çatladı
Aynen bende ilk kez böyle koyuluk gördümİnnovita t bölgesi pik olunca çok net belli oluyor t daha koyu kop koyu oluyor ben bir gebeninkinde o kadar onun gibi netlik görmedim. Koyu ama t ile c aynı renk koyuluk oluyor.
Aman Allahım evine giren cıkan biiriyse akrabadırda bu Allah yardımcın olsun valla ne diyecegımı bilemedimPeki sonuç ? Tedavi alan ben oldum. O pisliği ile kaldıpsikolog demişti bu dediklerini engelli olan hastalarımız yapıyor diye.. ne diyeceğimi bilemedim.. Evime sokmuyorum yüzsüz yüzsüz geliyor
Eve gelmesi sıkıntı iştePeki sonuç ? Tedavi alan ben oldum. O pisliği ile kaldıpsikolog demişti bu dediklerini engelli olan hastalarımız yapıyor diye.. ne diyeceğimi bilemedim.. Evime sokmuyorum yüzsüz yüzsüz geliyor
Allah ileride evlenecek kocasına yardım etsin ne diyeyimAman Allahım evine giren cıkan biiriyse akrabadırda bu Allah yardımcın olsun valla ne diyecegımı bilemedim
Ah o kokanlardan sanırım hepimiz muzdaripiZÇok zor bir durum ya. Bizim iş yerinde bi meydancı var. Allah affetsin kokarca gibi. Kovuyorum ofis katında görünce. Napim yani
Tepkileri göre kendine çeki düzen vermesi lazım toplumda yaşıyor dağda değil yani. Ya ne kadar zor olabilir duş alıp deodorant kullanmakÇok zor bir durum ya. Bizim iş yerinde bi meydancı var. Allah affetsin kokarca gibi. Kovuyorum ofis katında görünce. Napim yani
Kendim gibi titiz olanları görünce gözlerim doluyor :) ben de sizler gibiyim. Pis insanlardan nefret ediyorum.Yapısmaya gecmeden degsıtırıyorum.Hiç biri sağlıklı değilde işteAh biz kadınların işi zorr amannn pis olmaktan iyidir Allahım bizleri pislerden uzak etsinnn yurtta kaldıgım zamanlar cok cektim bende o pis kızlarrdan
Ya doğacak çocuklarAllah ileride evlenecek kocasına yardım etsin ne diyeyim
Ay aminnn diyelimm .inşallah oda bir gün temizlik imandandır der doğru yolu bulurAllah ileride evlenecek kocasına yardım etsin ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?