- 1 Nisan 2022
- 12.831
- 15.599
- 228
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.861
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin ama üzülüyor insan ya. Herkesten duyuyordum ama yaşadıkça zor olduğunu anlıyor insan. Ben yine 4 aydır uğraşıyorum. Allahım bebek isteyen hayırlı anne baba olacak herkese en kısa sürede nasip etsin inş. Üzülünce de kendimi kötü hissediyorum yıllardır olmayan hiç olmayan var bekle diye. Ama gönül anlamıyor ki. Hiç çocuğum yok henüz. Eşim 40 yaşında ben 32.. bir yandan artık olsun diyorum. Bir yandam sabret filan işte.. off bu ay çok umutluydum be
Kızlar durum bakalım yaş 34 mayısta 35..siz öyle yazınca kendimi camdan atmak istiyorumsanırım ilk çocuk isteyen ve yaşı sınırda olan benim aranızdaBenim de yaş 29 eşim 34 hep erteledik geçen ay ben hsg çekildim eşimin varikosel ameliyatı oldu geçen yıl aralık 11 de yok biliyorum ama regl gecikirse haftaya pazar test yaparsam tam bir yıl ameliyat günü öğrenmiş olucam ama zandetmiyorum dediğim gibi yaş geçiyo o yüzden bu ay kararlıyım artık aşılamada hem hemen tutucak mı falan arada boşluk verilmesi gerekebilir o yüzden başlıcam