- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #2.021
Çok çok sevindim canımGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du ,Papatyamaviss @Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind trkn0709 Safransari A aysesngul
ben hafta sonu yapacam canım regl olmazsam yine yaparımGünaydın canım.ben 30unda yapayım diyorum tabi o vakte kadar regl olmazsam
4 5 kişi kaldık neredeyse coğu gitti anne gruplarına bizde gidelim artıkMsanki herkes tek tek gitti gibime gelmişti
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sabah hiçbiryere bakmadan buraya baktm
pozitifbiri canım Yasmin kullanmistin sen dimi 5yil yoksa karıştırdım mi
Sen önden git bişey çıkarsa ben de yaparımben hafta sonu yapacam canım regl olmazsam yine yaparım
Aminnnn4 5 kişi kaldık neredeyse coğu gitti anne gruplarına bizde gidelim artık
Tamam canım , inşallah hayırlı ve sağlıklı şekilde ilerlerCanımsınız canımsınız hepiniz. Göz Görmeden insan sever miymiş vallahi seviyor. ruh seviyorKan verdim geldim. Hepinize dua ediyorum hep inanın. En çok da ilk bebeğini isteyen annelerimize Allahım tez zamanda sizi de müjdelendirsin kuzular
sağol miinnoş Ayşem seni yerim kız :)
canımsınız vallahi size de diliyorum daha koyu testler innnnşşaaallah
evet kuzu 6 ay oldu bırakalı ben kullandım 5 yıl
Ne gibi belirtiler var canım,kasık ağrın devam ediyor mu, benim geçti şuan 2gundur memem ağrıyor sızlıyor ,hani içine süt dolar da sagmazsin ya onun gibiCanımsınız canımsınız hepiniz. Göz Görmeden insan sever miymiş vallahi seviyor. ruh seviyorKan verdim geldim. Hepinize dua ediyorum hep inanın. En çok da ilk bebeğini isteyen annelerimize Allahım tez zamanda sizi de müjdelendirsin kuzular
Yessss beeGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du ,Papatyamaviss @Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind trkn0709 Safransari A aysesngul
Canim ben bıraktığım ay hamile kaldım.Ben de kullanmıştım da ne kadar sonra gebe kaldı diye soraktim canım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canimCanımsınız canımsınız hepiniz. Göz Görmeden insan sever miymiş vallahi seviyor. ruh seviyorKan verdim geldim. Hepinize dua ediyorum hep inanın. En çok da ilk bebeğini isteyen annelerimize Allahım tez zamanda sizi de müjdelendirsin kuzular
Ne gibi belirtiler var canım,kasık ağrın devam ediyor mu, benim geçti şuan 2gundur memem ağrıyor sızlıyor ,hani içine süt dolar da sagmazsin ya onun gibi
Gunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du ,Papatyamaviss @Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind trkn0709 Safransari A aysesngul
Tamam canım teşekkür ederimBikaç gündür kasık agrım nobetlese gelmeye başladı arada vajina kemiğimin içi yanıyor gibi böyle tuhaf bir agrı oluyordu.MEmelerim 6 aydır hiç ağrımazdı hatta yıllar olmuştu ağrımayalı. ağrı geçmedi doldunluk başladı uçlarda bişey yok Bir de dun sabah aynaya baktıgımda yüzümün parlaklığı dikkatimi çekti de şalımın renginden dediydim değilmiş :) gaz hiç bitmedi zaten sivilce desen var. sık acıkma var ama iştah sıfır.idrara çok sık çıkarım normalde şimdi deli gibi sıkışarak gidiyorum.baş ağrım var ama ilaç içirecek kdr değil. Uykuya meyilim var. Böyle kuzum
gitmeye de korkuyorum ama olsun gideyim bari keşke topik olarak agustos ayı annelerine transfer olsakSen önden git bişey çıkarsa ben de yaparım
Yaaa ben bu etiketi yeni gördümGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du ,Papatyamaviss @Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind trkn0709 Safransari A aysesngul
Hayirli olsun insallah kan ile kesinlessinGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du ,Papatyamaviss @Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind trkn0709 Safransari A aysesngul
Gunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du ,Papatyamaviss @Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind trkn0709 Safransari A aysesngul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?