Canım haklısın ya ayrıntı yazmamışım, şöyle Mayıs ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu rutin kontrolde öğrendim hiçbir ağrı sızı kanamam yoktu. Bebeği genetik incelemeye gönderdik yaşamla bağdaşmayan bir trizomi tespit edildi. Bizim genetik testlerimiz temiz, pıhtılaşma da Mthrf homozigot doktorum ilaçla gerek olmadığını yurtdışında pıhtılaşmanın bu türüne bakılmadığını bile söyledi.
İkincisi de kasım 19 da oldu çok yeni. Onda da benim yumurtam 32 mmydi kontrolde. Doktor adet olunca gel dedi hamilelik imkansız gibiydi yani bilimsel verilere göre ama hamile olduğumu öğrendim beta 101-154-227-290-554 şeklimde arttı ve kese gözüktüğü halde sağlıksız gebelik olduğu İçin sonlandırıldı. Muhtemel yumurtam kalitesizdi.
Doktoruma güveniyorum ikisi farklı sebeplerle olduğu İçin ve gerekli testler yapıldığı içim tamamen şanssızlık olarak görüyor kendisi de, en azından hamile kalabiliyorsun bu da büyük bir nitmet diyor öyle avutuyoruz bakalım kendimizi.
İçim şu yüzden rahat elimden gelen her şeyi yaptırdım daha fazla ne yapabilirim? Bir de normalde kürtajdan sonra 1 ay korun demişti ama rahim toparlanıp 2 tane de yumurta görünce korunma deyip iğne yaptı, bundan sonrası gerçekten kısmet