- Konu Sahibi waitingformymiracle
Reglime 2 gün vardı gittim kan verdim 10.34 çıktı bence adet günü kan vermeniz en iyisiReglime 5 gün kala dayanamayıp test yaptım ve koca megatif ben elendim goguslerimde acımaya başladı zaten ümidim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglime 2 gün vardı gittim kan verdim 10.34 çıktı bence adet günü kan vermeniz en iyisiReglime 5 gün kala dayanamayıp test yaptım ve koca megatif ben elendim goguslerimde acımaya başladı zaten ümidim yok
Ah dayanabilsekÖle test yaparak modunu düşürme bence vücuduna stres yapiyosun cuma günü kan ver en guzeli
Ben de Eylülde kürtaj oldum ama doktor herhangi birşey demedi çekmedi de. Hormon testleri yaptı o kadar. Gerekli görse yapardı diye düşünüyorum. Kürtajın tüplere zarar verdiğini hiç duymadım ama bildiğim şey gebe kalmanın kürtajla alakası olmadığı yönünde. Tabi doktor da önemli kürtajı nasıl yaptığı içerde kalıntı bırakıp bırakmadığı. Gebe kalman için herhangi bir yöntem uygulandı mı sonrasında?ya kızlar ben ocak ayında düşük nedeniyle kürtaj oldum sonrasında hamile kalamıyorum. acaba kürtajdan sonra hsg çektirmek gerekirmi yani kürtaj tüplerin tıkanmasına sebep olurmu bilgisi olan varmı
bu ay çatlatma iğnesiyle deniyoruz bakalım. kan değerlerimde yükseklikler düşüklükler var tabi ama gebe kalmaya engel olmadığını düşünüyoruz doktorum ve ben.. bakalım hayırlısı olsun diyelimBen de Eylülde kürtaj oldum ama doktor herhangi birşey demedi çekmedi de. Hormon testleri yaptı o kadar. Gerekli görse yapardı diye düşünüyorum. Kürtajın tüplere zarar verdiğini hiç duymadım ama bildiğim şey gebe kalmanın kürtajla alakası olmadığı yönünde. Tabi doktor da önemli kürtajı nasıl yaptığı içerde kalıntı bırakıp bırakmadığı. Gebe kalman için herhangi bir yöntem uygulandı mı sonrasında?
Göğüslerim acımaya başlayinca test te negatif çıkınca ümitsizlendimReglime 2 gün vardı gittim kan verdim 10.34 çıktı bence adet günü kan vermeniz en iyisi
hadi hayırlısı kuzum bat ne zaman ?bu ay çatlatma iğnesiyle deniyoruz bakalım. kan değerlerimde yükseklikler düşüklükler var tabi ama gebe kalmaya engel olmadığını düşünüyoruz doktorum ve ben.. bakalım hayırlısı olsun diyelim
Normal şartlarda 29 aralık ama iğneden dolayı erken yumurtladığımız için 27 Aralık’ta regl olmam lazım. Ama ben tabi bu cuma günü kan vermeyi düşünüyorum. ( iğne günü de dahil 12. Günümde yani)hadi hayırlısı kuzum bat ne zaman ?
inşallah güzel haber verirsin benim de 27 aralık normalde erken yumurtlama olayını bilmiyordum ben de bu cuma baktıracağım kandaNormal şartlarda 29 aralık ama iğneden dolayı erken yumurtladığımız için 27 Aralık’ta regl olmam lazım. Ama ben tabi bu cuma günü kan vermeyi düşünüyorum. ( iğne günü de dahil 12. Günümde yani)
Hadi inşallah güzel haberler veririz. Negatif olursa yazmam zateninşallah güzel haber verirsin benim de 27 aralık normalde erken yumurtlama olayını bilmiyordum ben de bu cuma baktıracağım kanda
Öyle deme asıl o zaman birbirimize ihtiyacımız olurHadi inşallah güzel haberler veririz. Negatif olursa yazmam zaten
Bu sefer de umutsuzluk oluyor diğerleri içinÖyle deme asıl o zaman birbirimize ihtiyacımız olur
Bende ayin 17 sinde catlatma ignesi oldum ve bugun kontrol icin gittigimde iki yumurtaminda catladigini soyledi doktor . Heyecanla bekliyorum guzel haberi almayiAralık ayında çatlatma iğnesi olan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim
Benim 23 mm oldu ve aynı gün iğne yapıldı. 18-20mm arasında olması yeterli dedi doktorumBen de çatlatma iğnesi oldum 20 sinde. 4 yumurta var dedi 18mm üstünde. Sizlerin kaç mm di. Ve kaç olması gerekiyor yumurtanın
Eeee kızlar güzel haber yokmu aramızda. Güzel haberler verin de bizde umutlanalım