- Konu Sahibi waitingformymiracle
Evet benimde öyle ama benim rahimde yara var acaba ondanmı kaynaklanıyor dedim ama sizde aynı durumu yaşıyorsunuz.iğne sonrası 10. Gün ama 4-5 gündür var yoğun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benimde öyle ama benim rahimde yara var acaba ondanmı kaynaklanıyor dedim ama sizde aynı durumu yaşıyorsunuz.iğne sonrası 10. Gün ama 4-5 gündür var yoğun
Sabah test yapıp vereyim diyorum cumartesi inşallah vardır yaSenin var bence canım kan ver
Canım sen bugün test yaptınmıSabah test yapıp vereyim diyorum cumartesi inşallah vardır ya
Sabah beste kalktım yaptim ya hiç uyuyamadim.boyle çıktı yarın yine yapcam bakalımCanım sen bugün test yaptınmı
Canım ben silik çizgi görüyorum sen bir kan versen için rahatlar en azından belirtilerin devam ediyormu.Sabah beste kalktım yaptim ya hiç uyuyamadim.boyle çıktı yarın yine yapcam bakalım
Tamam canimsKuzum benım de karın agrım oluyor adet olcakmış gibi
Eger gecen pazartesi olduysan bugün iğnenin 10.günü
Evet yasıyorum insallah güzel haberlere gebedir Bi yerimiz kasınsa gebeliğe baglıyoruzEvet benimde öyle ama benim rahimde yara var acaba ondanmı kaynaklanıyor dedim ama sizde aynı durumu yaşıyorsunuz.
Cok ilginc ne bu erkenden adet olmalar bu kaçıncı kişi aklım almıyor doktorunuza danıştınuz muBugun 10.gün ve regl oldum garip degil mi erken olması
Kaçıncı gün test yaptinizKızlar bu arada bugün 2.idrarla yaptım sizin icin sıvıda almıstım sabah ona ragmen böyle koyu cıktı
Bu iğnenın 16.günüydü ama sıvı aldım sabah 2.idrarımla canımKaçıncı gün test yaptiniz
Sağolun canm hadi gözün aydınBu iğnenın 16.günüydü ama sıvı aldım sabah 2.idrarımla canım
Evet arayacagım canım birazdan .yerlesme kanaması nezaman olur 21-20sinde regl günüm zamanımı acaba kanamanınCok ilginc ne bu erkenden adet olmalar bu kaçıncı kişi aklım almıyor doktorunuza danıştınuz mu
canmm yarında bı test yapcam cıkarsa cumartesı vercem ınsallah kanı.Canım ben silik çizgi görüyorum sen bir kan versen için rahatlar en azından belirtilerin devam ediyormu.
Bende yerleşme kanaması olmadı daha canım bilmiyorum o yüzdenEvet arayacagım canım birazdan .yerlesme kanaması nezaman olur 21-20sinde regl günüm zamanımı acaba kanamanın
Kızım benımde karnım ağrıyo hala inan ki adet olcam gibi . Tuvalete giditorum hiçbir şey yok ben orda cizgi görüyoruuumAy ben anlamadım kızlar şimdi de bir çizgi daha var gibi telden çok net belli olmuyor ama karnımda ağrıyor
canımmm gorunuyor cızgı en ıyısı kan vermek sanırım.Ay ben anlamadım kızlar şimdi de bir çizgi daha var gibi telden çok net belli olmuyor ama karnımda ağrıyor
Yaa ay inş benim de bebiştendir yarın artık varsa netleşir diye düşünüyorum sonra da kana giderimKızım benımde karnım ağrıyo hala inan ki adet olcam gibi . Tuvalete giditorum hiçbir şey yok ben orda cizgi görüyoruuum
Evet canım yarın da geçsin bakalım veririz kan inş güzel haberler alırız berabercanımmm gorunuyor cızgı en ıyısı kan vermek sanırım.
adet agrısı herkeste oluyor sanırım yaaa, gebelıktede oluyormus