• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kızlar benim adetim geldi elendim… doktorum çağırdı şimdi gidiyorum .. bu ay rahim filmi çekicez ama korkuyorum nasıl bişey nasıl yapılıyor diye. Şimdi 1. Günü.. nasıl ilerleyeceğimizi konuşacaz
Ben regl sancısı gibi bir sancı hissetmişim dayanılmayacak kadar kötü değildi korkma rahim filminden , tabi yaptıracağın yer de önemlidir benim gittiğim yerin yorumları da iyiydi genal olarak

Kızlar benim adetim geldi elendim… doktorum çağırdı şimdi gidiyorum .. bu ay rahim filmi çekicez ama korkuyorum nasıl bişey nasıl yapılıyor diye. Şimdi 1. Günü.. nasıl ilerleyeceğimizi konuşacaz
Ben direk aradım bugün 1.gun adetin bitiminde gidecem ozmn artık konusucaz doktorla ha bire gitmek bunalttı beni rahîm filmi hakkında çok araştırma yaptım çoğu çok acı çekmiş çoğu acı yok diyor ben anestezi olmadan yapicam galiba suni sancıyla normal doğumla ölü bebek doğurmuş biri olarak bence acıya dayanırım öyle değil mi

Ben direk aradım bugün 1.gun adetin bitiminde gidecem ozmn artık konusucaz doktorla ha bire gitmek bunalttı beni rahîm filmi hakkında çok araştırma yaptım çoğu çok acı çekmiş çoğu acı yok diyor ben anestezi olmadan yapicam galiba suni sancıyla normal doğumla ölü bebek doğurmuş biri olarak bence acıya dayanırım öyle değil mi
Rahim filmini nerde yaptıracaksanız bende rahim filmi çekilmedim dediğiniz gibi bazıları acı çekmemiş bazıları bayılmış acı eşiği ile alakalı bence

2,5 yıllık evliyim. 1 yıl evlilikten sonra başlayabiliyorsun araştırma hastanesinde canım. Üniversitede yani şehir hastanesini bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Oyle mi canim. Bana uni hastanesinde direkt evlilik suresini sorup 3 yil tamam baslayabilirsiniz demislerdi de , belki de degisiyordur

Back