• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Yani şimdi doktora gitsem birşey yapamiycak herhangi bir tedaviye başladımi filmden önce size ağrılı bir işlem mi
Benim doktorum her döngüde adetin 2. Günü çağırıyor beni sonrasında karar veriyor ne yapılacağına. Rahim filmini özelde çektirdim anestezili oldum o yüzden ağrısına bir şey diyemeyeceğim. Hem araştırma hastanesine gittiğim için randevuyu çok geç verdiler hem de böyle çektirenlerin yorumlarına falan baktım korktum o yüzden özelde anestezili oldum canım. 5 bin tl vermiştim geçen sene Ocak ayında.

Yaşadığınız yer konusunda çok şanslısınız benim yaşadığım yerde devlet hastanesinde öyle bir şansım yok maalesef doğru dürüst doktor bile yok o yüzden özel klinik tercih yaptım tayinimizi bu yaşadığımjz yerden almamız lazım anca öyle başlarız tüp bebeğe inşallah olumlu sonuçlar alırsınız

canım Rabbim gönlüne göre versin. O ol derse olur. İnşallah bir an önce olurda hiç başlamaya gerek duymazsın tüp bebek tedavisine. Benim pcos var maalesef mecbur böyle ilerlemesi gerekiyor sürecin :( yoksa biraz salıp kafama takmayacağım bunu ama bırakamıyorum da başladığım için. Çok karışık durumlar.

canım Rabbim gönlüne göre versin. O ol derse olur. İnşallah bir an önce olurda hiç başlamaya gerek duymazsın tüp bebek tedavisine. Benim pcos var maalesef mecbur böyle ilerlemesi gerekiyor sürecin :( yoksa biraz salıp kafama takmayacağım bunu ama bırakamıyorum da başladığım için. Çok karışık durumlar.
İnşallah hiçbirimiz gerek duymaz benim ilk tedavimdi bakalim nasıl ilerleyecek bilemiyorum belkide ikincide tutacak bende bu ay kafama takmayacagim bu ay çok stresli geçti benim icin

İnşallah hiçbirimiz gerek duymaz benim ilk tedavimdi bakalim nasıl ilerleyecek bilemiyorum belkide ikincide tutacak bende bu ay kafama takmayacagim bu ay çok stresli geçti benim icin
Benimde öyle canım. Stres yapmamak can sıkmamak vazgeçmemek önemli. İnşallah gerek kalmaz. Benimde ilk denememdi. Bakalım doktor ne diyecek hemen ikinciyi yapacak mıyız merak ediyorum. Yarın gideceğim kontrole.

Kızlar benimde iğneden sonra 12. Gündü erken gebelik testi yine negatif çıktı bu saatten sonra dönmez heralde

Benimde öyle canım. Stres yapmamak can sıkmamak vazgeçmemek önemli. İnşallah gerek kalmaz. Benimde ilk denememdi. Bakalım doktor ne diyecek hemen ikinciyi yapacak mıyız merak ediyorum. Yarın gideceğim kontrole.
Benimde adetim sökülse gidecem de gidemiyorum da peçeteye sildikce gelen kahverengi lekelenme var hala

Kızlar benimde iğneden sonra 12. Gündü erken gebelik testi yine negatif çıktı bu saatten sonra dönmez heralde
Kızlar aradan 40 dakika geçti testi çöpe atacaktım ama gözle görülen gölge gibi bir çizgi var fotoğrafta daha az belli oluyor ama bakar mısınız
20250108_113017.jpg
20250108_113419.jpg
20250108_113551.jpg

Bende sabah bu testle yaptım negatif çıktı kimyasal gebelikte 23 betayi silik göstermişti ama netti o yüzden biraz bekle belki 17.gun pozitife doner
İnşallah aslında tam olarak 40 dakika sonra mı çıktı bilmiyorum yaptıktan 10-15 dakika sonra hiçbir şey yoktu kahvaltı yapıp geri döndüm baktım böyle gözle görülen silik bir çizgi var gölge gibi

Kızlar benim adetim geldi elendim… doktorum çağırdı şimdi gidiyorum .. bu ay rahim filmi çekicez ama korkuyorum nasıl bişey nasıl yapılıyor diye. Şimdi 1. Günü.. nasıl ilerleyeceğimizi konuşacaz

İnşallah aslında tam olarak 40 dakika sonra mı çıktı bilmiyorum yaptıktan 10-15 dakika sonra hiçbir şey yoktu kahvaltı yapıp geri döndüm baktım böyle gözle görülen silik bir çizgi var gölge gibi
Biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum üzülmeni istemem çizgi pembe renk bile değil iki üç gün sonra tekrarla belki döner bilemeyiz🥰🌸

Back