- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.261
Yani şimdi doktora gitsem birşey yapamiycak herhangi bir tedaviye başladımi filmden önce size ağrılı bir işlem miAdet bittikten sonra 5 gün içinde çekiyorlar diye biliyorum. Ben öyle çektirmiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani şimdi doktora gitsem birşey yapamiycak herhangi bir tedaviye başladımi filmden önce size ağrılı bir işlem miAdet bittikten sonra 5 gün içinde çekiyorlar diye biliyorum. Ben öyle çektirmiştim.
Aynen aradım şimdi adetim bitince gidecemAdet bittikten sonraki ilk yada ikinci gün
Benim doktorum her döngüde adetin 2. Günü çağırıyor beni sonrasında karar veriyor ne yapılacağına. Rahim filmini özelde çektirdim anestezili oldum o yüzden ağrısına bir şey diyemeyeceğim. Hem araştırma hastanesine gittiğim için randevuyu çok geç verdiler hem de böyle çektirenlerin yorumlarına falan baktım korktum o yüzden özelde anestezili oldum canım. 5 bin tl vermiştim geçen sene Ocak ayında.Yani şimdi doktora gitsem birşey yapamiycak herhangi bir tedaviye başladımi filmden önce size ağrılı bir işlem mi
Yaşadığınız yer konusunda çok şanslısınız benim yaşadığım yerde devlet hastanesinde öyle bir şansım yok maalesef doğru dürüst doktor bile yok o yüzden özel klinik tercih yaptım tayinimizi bu yaşadığımjz yerden almamız lazım anca öyle başlarız tüp bebeğe inşallah olumlu sonuçlar alırsınız
İnşallah hiçbirimiz gerek duymaz benim ilk tedavimdi bakalim nasıl ilerleyecek bilemiyorum belkide ikincide tutacak bende bu ay kafama takmayacagim bu ay çok stresli geçti benim icincanım Rabbim gönlüne göre versin. O ol derse olur. İnşallah bir an önce olurda hiç başlamaya gerek duymazsın tüp bebek tedavisine. Benim pcos var maalesef mecbur böyle ilerlemesi gerekiyor sürecin yoksa biraz salıp kafama takmayacağım bunu ama bırakamıyorum da başladığım için. Çok karışık durumlar.
Benimde öyle canım. Stres yapmamak can sıkmamak vazgeçmemek önemli. İnşallah gerek kalmaz. Benimde ilk denememdi. Bakalım doktor ne diyecek hemen ikinciyi yapacak mıyız merak ediyorum. Yarın gideceğim kontrole.İnşallah hiçbirimiz gerek duymaz benim ilk tedavimdi bakalim nasıl ilerleyecek bilemiyorum belkide ikincide tutacak bende bu ay kafama takmayacagim bu ay çok stresli geçti benim icin
Devlette raporlu asilama icin 3 yil evlilik, sgk sarti var canim. Devlette ucretli de yaptirabilirsin amaKızlar devlette aşılama şartları neler kaç yıl evlilik şartı istiyorlar
Donebilir, bekle bence sicak seylerle idare etmeye calisKızlar az önce test taptım negatif çıktı. Sizce burdan döner mi ? 29 Aralık iğne tarihim. Aşırı şekilde grip oldum eğer dönmeyecekse ilaç içmem lazım
Benimde adetim sökülse gidecem de gidemiyorum da peçeteye sildikce gelen kahverengi lekelenme var halaBenimde öyle canım. Stres yapmamak can sıkmamak vazgeçmemek önemli. İnşallah gerek kalmaz. Benimde ilk denememdi. Bakalım doktor ne diyecek hemen ikinciyi yapacak mıyız merak ediyorum. Yarın gideceğim kontrole.
Bakalım zaman neyi gösterir inşallah hiç gerek kalmaz çatlatma iğnesiyle hamile kalırımDevlette raporlu asilama icin 3 yil evlilik, sgk sarti var canim. Devlette ucretli de yaptirabilirsin ama
Insallah insallah. Ne durumdasin?Bakalım zaman neyi gösterir inşallah hiç gerek kalmaz çatlatma iğnesiyle hamile kalırım
Kızlar aradan 40 dakika geçti testi çöpe atacaktım ama gözle görülen gölge gibi bir çizgi var fotoğrafta daha az belli oluyor ama bakar mısınızKızlar benimde iğneden sonra 12. Gündü erken gebelik testi yine negatif çıktı bu saatten sonra dönmez heralde
Benim bu ay olmaz regli bekliyorum bugün 14.gunum iki gündür lekelenmem var adet olmayı bekliyorum sen ne durumdasınInsallah insallah. Ne durumdasin?
Evet çizgi görünüyor ama 40dk sonra çıkmışsa dikkate almaKızlar aradan 40 dakika geçti testi çöpe atacaktım ama gözle görülen gölge gibi bir çizgi var fotoğrafta daha az belli oluyor ama bakar mısınız Eki Görüntüle 3533176 Eki Görüntüle 3533177 Eki Görüntüle 3533178
Evet ilk başta hiçbir şey yoktuEvet çizgi görünüyor ama 40dk sonra çıkmışsa dikkate alma
Bende sabah bu testle yaptım negatif çıktı kimyasal gebelikte 23 betayi silik göstermişti ama netti o yüzden biraz bekle belki 17.gun pozitife donerEvet ilk başta hiçbir şey yoktu
İnşallah aslında tam olarak 40 dakika sonra mı çıktı bilmiyorum yaptıktan 10-15 dakika sonra hiçbir şey yoktu kahvaltı yapıp geri döndüm baktım böyle gözle görülen silik bir çizgi var gölge gibiBende sabah bu testle yaptım negatif çıktı kimyasal gebelikte 23 betayi silik göstermişti ama netti o yüzden biraz bekle belki 17.gun pozitife doner
Biraz daha beklemeni tavsiye ediyorum üzülmeni istemem çizgi pembe renk bile değil iki üç gün sonra tekrarla belki döner bilemeyizİnşallah aslında tam olarak 40 dakika sonra mı çıktı bilmiyorum yaptıktan 10-15 dakika sonra hiçbir şey yoktu kahvaltı yapıp geri döndüm baktım böyle gözle görülen silik bir çizgi var gölge gibi