Bugün test yaptıracak arkadaş ne zaman transfer yapıldıKime dediniz :)
konuyu takip etmedıyse bildirim gitmiyor olabilirBugün test yaptıracak arkadaş ne zaman transfer yapıldı
Sonucu yazar mısınız bize deinşallah çok teşekkür ederim
Bana 7 si dollendi 7 ile devam ediyoruz dediler ama bakalım salı gününe kac kaliyoraradılar 8 döllenmişti ama bugün 4ü iyi devam ediyor dediler modum düştü biraz ama rabbim büyük inşallah hayırlısıyla olacak
18 aralıkta transfer yapıldıBugün test yaptıracak arkadaş ne zaman transfer yapıldı
şuan işyerindeyim saat 3 te çıkmama izin verdiler tahlil sonuçlarını alır almaz paylaşırım tabiki :)Sonucu yazar mısınız bize de
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin . İlk denemeniz miydişuan işyerindeyim saat 3 te çıkmama izin verdiler tahlil sonuçlarını alır almaz paylaşırım tabiki :)
amin rabbim hepimize kolaylıkla hayırlısını nasip etsin inşallahHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin . İlk denemeniz miydi
Yasınız kaç
Sorununuz varmıydı
Yenı katılmışsınız tanışalım
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah bebegınız sizinledir bi sorun çıkmazamin rabbim hepimize kolaylıkla hayırlısını nasip etsin inşallah
30 yaşındayım rahim şekil bozukluğu vardı geçen sene histeroskopi denilen ufak çaplı bir operasyon geçirdim sonrasında 6 ay içerisinde kendiliğinden normal gebeliğin olabileceğini söyledi doktorum fakat olmadı 2 aşılama denedim onlarda tutmadı tüp bebek yapmaya karar verdik eşimle ilk denemem ve ilk yapılan testte önce pozitifi görüp tekrar değerlerin düşmesi ile dış gebelik olabilme ihtimali söylenince çok kötü oldum bugün vereceğim tahlil ile kesinleşicek galiba
inşallah çok teşekkür ediyorumGüzel düşünelim güzel olsun inşallah bebegınız sizinledir bi sorun çıkmaz
Amin inşallah evet zorlu ve stresli bi süreçinşallah çok teşekkür ediyorum
çok zorlu bir süreçmiş rabbim kimsenin emeklerini boşa götürmesin hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
Hoşgeldin canım cuma günü kan verdim 16 çıktı, bugün kan verdim 19 çıktı, doktor aramadı daha ama sanırım olumsuz oldu, bilmiyorum artık umudum kalmadı zatenBana ceza verdi sayfa3 gündür yasağım vardı napıosunuz nasılsınız hepiniz :)
espressoc vitaminleri düzenli al dadlım
ben opudan 3 ay önce başladım almaya :) vücuda işleyişi bile 2. Aydan sonra başlıyormuş zaten . her sabah da 2 yumurta yedim hâlâ yemeye devam edıyorum alışkanlık yaptı
akrephanim naber kuzucum Senın lekelenme falan ne durumdasın sorun yok dimi
M muhasebeci35 naber nasılsın sende durumlar ne :)
@Umayishayırlı olsun kuzum trasnferın güzel haberlerle gelesin inşallah
@Dugmecigim güzel haberlerle gelesin inşallah
@babybunny nasılsın
Hoşgeldin canım cuma günü kan verdim 16 çıktı, bugün kan verdim 19 çıktı, doktor aramadı daha ama sanırım olumsuz oldu, bilmiyorum artık umudum kalmadı zaten
şımardım bak şimdiSiyah Palto hoş geldin, yokluğun belli oluyor. Güzel haberler gelir inşallah. Benimde dün test günümdü 56 çıktı, az ama bakalım artarsa. Bizi bunları yaşamayan kimse anlamaz. E pozitif işte diyorlar öyle pozitifle olsaydı benim 4. çocuğu doğurmam gerekirdi şu an
Halime daha dünden önceki gün mü ne transfer olmuş. Transfer olduğu günden beri milleti darlıyor, ne zaman transfer oldun, belirtin var mı, kaçıncı gün embriyosu oldun diyeKime dediniz :)
Siyah Palto nerdeydin kız
Ben iyiyim canım valla kanama durdu çok şükür, ama hep yattım hiç kalkmadım. İğneyi günde ikiye çıkarmıştı doktorum, bugünden itibaren yine bire düşürdü. İeçede kalan kan kalıntıları nokta nokta çıkıyor yine ama korkulacak bir şey yok. Şükürler olsun kese yerinde duruyorsen nasılsın?
Halime daha dünden önceki gün mü ne transfer olmuş. Transfer olduğu günden beri milleti darlıyor, ne zaman transfer oldun, belirtin var mı, kaçıncı gün embriyosu oldun diyeher başlığa yazıyor. Yazdığı da anlaşılmıyor, anket mi yapıyor nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?