ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Canım çok teşekkür ederim mesajın için. Çok umutluydum ama olmadı maalesef ki sağlık olsun. İnsan kendinde kusur aramaya çalışıyor vicdanen acaba biseyi hatalı mi yaptım diye düşünüyorum. Birkaç güne bende sakinleşirim sanırım. Sıfırdan başlayacak olmak bana biraz zor geliyor en azından embriyom olsaydı sadece transfer olurdum ama maalesef ki o da yok. Az yumurta toplanması merkezle mi alakaliydi diye düşünüyorum. Bu süreçte kendime vakit ayırmak istiyorum birkaç kilo vereceğim inşallah. Toparlanmaya çalışıyorum. Canım reglin nasıl ol du peki normalden farklı mı ağrı düzeyi falan

Canım korkma inşallah bişey olmayacak ama mutlaka doktoruna bildir saati fark etmez her kanama ve lekelenme aynı değildir. Ama tüp bebekte lekenlenme çok oluyor merak etme :)

Böyle bi düşüncen varsa tedaviye başlama istersen . Çok etkiler

Olsun canım yeni başlangıçlar her zaman daha güzel daha umutlu olur. Yeter ki kendine olan inancını kaybetme. Belki bu dinlenme aşamasında biraz daha detaylı araştırma şansın olur. Reglim çok yoğun ama ağrısız oldu. Normalde de çok regl ağrısı yaşayan biri değilim. Hatta negatifi öğrenmeden önce daha fazla regl sancısı yaşadım. Benim 3. Günden sonra azalırdı bugün 4. Gün ama sanki 2. Gün yoğunluğu gibiydi. Akşam biraz daha sakinledi. Ama 2. Ve 3. Günler baya baya zorladı yoğunluk açısından. Senin henüz başlamadı galiba

Ben onuda denedim bana göre para tuzağı hiç bir işe yaramadı şuan ki aklım olsa yapmazdım umutsuzluktan insan herşeyi deniyor
Canım ona canı gönülden inanmak lazım, son çare değil aslında ilk aklımıza gelen çare olmalı. Bak benim karaciğer enzimleri olsun akyuvar sayısı olsun değerlerim nasıl fırlamıştı, okumuş muydun bilmiyorum ama yazmıştım burda kendi durumumu, doktor bana şok oldu senin hepatit gibi bir enfeksiyon geçiriyor olman lazım dedi ve bende zerre kadar enfeksiyon belirtisi yoktu sonrasında dış gebelik ile sonuçlandı zaten. Ama çok şükür hacamat yaptırdım ve dün sonuçlarımı aldım, elhamdülillah tertemiz çıktı. Şimdi ikinci transfer için kendimi hazırlıyorum. Bu arada tsh da çok yüksekti 2.8 e düşmüş, ilaç kullanıyordum birde 50 lik.

Verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız,zaman ayırıp yazdınız.Turkiye ye göre kıbrıs tedavide çok ileriymis ve fiyat olarak da uygun diye duymuştum.kendimizi her yönden hazırlayıp gitmek istiyoruz.insallah süreciniz en kısa zamanda olumlu sonuçlansın.bugun 7 yıldır bebek bekleyen arkadaşım doğum yaptı bebeği görmeye gittik.sakin pes etme dedi öyle mutlu ki Allah bizede gösterecekse o günleri kaderimizde varsa inşallah bizde yaşayacağız.bu süreçte olan herkese sabır ve kolaylıklar dilerim

Rica ederim canım. Gelirsen haber ver mutlaka yardım ederim sana

Kesinlikle öyle Allah bazen bekletiyor ama sonunda en güzelini veriyor zamanı var sadece. İnşallah bizlerin de kucağı dolar

Yok canım henüz başlamadı benim bekliyorum normalde benim çok ağrılı olur. Bu ay da işlem oldu ya daha da ağrılı olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…