Söylediklerin bana bile iyi geldi. Çok naif ruhlusunBunları düşünmenin faydası yok ki. Daha yaşın genç, ilk denemende olumsuz sonuç almış olman her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Eğer kafanda en ufak bir acaba varsa başka bir merkezle görüş, fikir al. Nasıl bir tedavi uygulayacaklarını sor ve biraz daha araştır. Ona göre eşinle beraber karar verirsiniz ne yapacağınıza. Şimdi böyle üzülmek sana uzun vadede iyi gelmeyecek. Hep aklında kalacak, neden böyle oldu, keşke şöyle yapsaydım demekten kendine odaklanayamacaksın. Oysa ki bu süreçte en önemli şey ruh hali. Sadece tedavi sürecinde değil tedavi öncesinde de kendine ve olacağına inanman gerekiyor, kendini şartlandırmadan. Bak iki gün önce kanamam oldu, düşük yapıyorum sandım. Anladım ki doğurana kadar bu işin garantisi yok. Tutunmamış bir embriyo için kendini bu kadar yıpratırsan, Allah korusun yarın bir gün düşük yaparsan ne yapacaksın? Ya da en basitinden benim gibi bir kanaman olursa nasıl sakin kalacaksın? Olmaz böyle canım lütfen toparlan kendine gel. Sağlıklı olduğuna ve tekrardan bu sürece girebilecek bir bedenin olduğuna şükret. Dua et ve tevekkül et
Yenıden gireceğin süreç bilinç altını meşgul ediyor ve seni halsizliğe sürüklüyor olabilir miİlk gün negatife de pozitif e de hazırlamıştım kendimi ama şuan büyük bir burukluk var sanki içimde. Bilmiyorum hormonlardan mı veya beklentiye girdiğimden mi çok üzgünüm
Evet canım İlk çocuk inşallah tutarsaCanım senin ilk çocuk mu olacak hayırlısıyla benim tedavim 210 bin tuttu ben de İzmirdeyim
Merhaba benim de 2 aralık transferim. Benim de bir kaç gün önce oldu aynı şekilde hatta iki üç gündür devam ediyor miktar artmadıkca ve rengi kırmızı olmadıkca korkma dedi benim doktorum ama siz yine de doktorunuza yazıp bir sorunKızlar 2 Aralık transfer tarihim beta hep ikiye katlanarak yükseldi halada aynı şekilde devam ediyor. Son adet tarihine göre 6. Haftaya bugün girdim. 5. Haftada kese göründü . Çok az açık kahverengi lekelenme oluyo bugün. Saat çok geç eşim asker ve ben şu an yalnızım. Normal mi sizce acile gitmem lazım mı.
Çok sağol canım . İçim ferahladı inan. Çok zor ulaşınca korkular da çok fazla oluyo haliyleMerhaba benim de 2 aralık transferim. Benim de bir kaç gün önce oldu aynı şekilde hatta iki üç gündür devam ediyor miktar artmadıkca ve rengi kırmızı olmadıkca korkma dedi benim doktorum ama siz yine de doktorunuza yazıp bir sorun
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer uniq12 12 ay 15 Kasım @ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 11 Aralık transfer @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık @anoniiim @karamel Latte @esrasill 30 Kasım transfer @cece11 7 Aralık transfer @-Hayal Reglle başlayacak @babybunny @Sofiasofia 13. Aralık transfer @majalogy @melmel777 12 Aralık transfer @Nazura 9 Aralık @dnzzzzzz 13 Aralık transfer @altughulya @Prairie daisy 16 aralik M muhasebeci35 17 aralik @melisaamelisaa 19 aralik property 19 aralık
Çok iyi anlıyorum. Yanlış yönlendirmek istemem ama ben öyle olduktan sonra muayene de oldum bir sorun çıkmadı şükür. Sen de en azından sabah yine de doktorunla konuş belki ilaçlarında değişiklik yapar benim kan sulandırıcıyı kesti meselaÇok sağol canım . İçim ferahladı inan. Çok zor ulaşınca korkular da çok fazla oluyo haliyle
Merhabalar konu actim pek yorum gelmedigi icin buraya yazmak istedim..9 aralıkta transfer oldum 6aa tek gen pgt li dondurulmuş embriyo kondu.. 5. Günü akşam silik şekilde testte gördüm 7. Gunu 39.5..... 9. Gün 67.2....11. Gun 122.9 ve 4 gu sonra 15. Gün yani bugün ise 165 geldi bayağı bayağı yavaşladı doktorum kimyasal olabilir ama 4 Gün sonra bir daha kan verelim birsey söylemek için erken dedi benim gibi olan var mı aranız da.
Köşedeki büyütecten beta hcg yavaş yükselmesi konu başlığını aratırsanız daha çok yorum bulursunuz hemde bu durumu yaşayanların yazmış olduklarınıMerhabalar konu actim pek yorum gelmedigi icin buraya yazmak istedim..9 aralıkta transfer oldum 6aa tek gen pgt li dondurulmuş embriyo kondu.. 5. Günü akşam silik şekilde testte gördüm 7. Gunu 39.5..... 9. Gün 67.2....11. Gun 122.9 ve 4 gu sonra 15. Gün yani bugün ise 165 geldi bayağı bayağı yavaşladı doktorum kimyasal olabilir ama 4 Gün sonra bir daha kan verelim birsey söylemek için erken dedi benim gibi olan var mı aranız da.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yorumlarda Çoğunluğun degeri hep 2 katı artmis benin gibi olanlar genellikle kimyasal sonuçlanmış cok üzülüyorum gerçekten ama rabbim ne derse o olacak tabi.iki günde iki katı yükselişe sağlıklı olarak bakılıyor ama doktorunuz net bişey soylememıs ihtimal vermiş kendınızı hırpalamayın. Her ınsanın vücudu aynı değil sakince bekleyin .
Tamam çok teşekkür ederim bilgilendirme icinKöşedeki büyütecten beta hcg yavaş yükselmesi konu başlığını aratırsanız daha çok yorum bulursunuz hemde bu durumu yaşayanların yazmış olduklarını
Üzülmeyin hemen vücudu etkilemeyinYorumunuz için çok teşekkür ederim. Yorumlarda Çoğunluğun degeri hep 2 katı artmis benin gibi olanlar genellikle kimyasal sonuçlanmış cok üzülüyorum gerçekten ama rabbim ne derse o olacak tabi.
Ahh elimde olsa . Ama haklısınız sakin kalmalıyım sonucta hersey olacağına varacak.Üzülmeyin hemen vücudu etkilemeyin
Evet canım muhtemelen öyle. İlk sürecim sıkıntılı geçmemesine rağmen korkmaya başladım neden bilmiyorum ama galiba önümdeki sürecin stresi şimdiden başladı. Bir kez negatif gördüm diye istemsiz korku sardiYenıden gireceğin süreç bilinç altını meşgul ediyor ve seni halsizliğe sürüklüyor olabilir mi