ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Söylediklerin bana bile iyi geldi. Çok naif ruhlusun

espressoc canım seni merak ettiğim için girdim. Öncelikle üzgünüm negatif sonuçlanmış. Kendine haksızlık etme sakın yapabileceğin en büyük kötülüğü yaparsın. Üzüntünü tabiki yaşayacaksın. Her duygu biz insanlar için çünkü. 2 gün durup durup ağladım resmen hayatımın en kötü 2 gününü yaşadım ve hiç geçmicek sandım 3. Gün biraz daha iyiydim ama şuan kendimi tamamen olmasada toparladım ki başka seçeneğimiz yok malesef. Sağlığımız el verdiği müddetçe denicez olana kadar pes etmeden tüm enerjimizi tüm gücümüzü bizi bekleyen evlatlarımız için kullanacağız ve inanıyorum ki en hayırlı zamanda kavuşacağız
Bu arada çarşamba negatif sonucu aldım ve cumartesi günü reglim başladı. Baya yoğun bir şekilde geçirdim regli ki hala devam ediyor. Bende bunu iyiye yoruyorum rahim iyice temizliyor kendini diye
Gerginliğini sinirini stresini üzüntünü iyice yaşa ama bunun geçici olduğunu da bil. Biz kadınız biz güçlüyüz ve savaşçıyız. Herşeyi başarabiliriz Allahın izniyle

Kızlar 2 Aralık transfer tarihim beta hep ikiye katlanarak yükseldi halada aynı şekilde devam ediyor. Son adet tarihine göre 6. Haftaya bugün girdim. 5. Haftada kese göründü . Çok az açık kahverengi lekelenme oluyo bugün. Saat çok geç eşim asker ve ben şu an yalnızım. Normal mi sizce acile gitmem lazım mı.

Merhaba benim de 2 aralık transferim. Benim de bir kaç gün önce oldu aynı şekilde hatta iki üç gündür devam ediyor miktar artmadıkca ve rengi kırmızı olmadıkca korkma dedi benim doktorum ama siz yine de doktorunuza yazıp bir sorun

Çok sağol canım . İçim ferahladı inan. Çok zor ulaşınca korkular da çok fazla oluyo haliyle

Çok sağol canım . İçim ferahladı inan. Çok zor ulaşınca korkular da çok fazla oluyo haliyle
Çok iyi anlıyorum. Yanlış yönlendirmek istemem ama ben öyle olduktan sonra muayene de oldum bir sorun çıkmadı şükür. Sen de en azından sabah yine de doktorunla konuş belki ilaçlarında değişiklik yapar benim kan sulandırıcıyı kesti mesela

Merhabalar konu actim pek yorum gelmedigi icin buraya yazmak istedim..9 aralıkta transfer oldum 6aa tek gen pgt li dondurulmuş embriyo kondu.. 5. Günü akşam silik şekilde testte gördüm 7. Gunu 39.5..... 9. Gün 67.2....11. Gun 122.9 ve 4 gu sonra 15. Gün yani bugün ise 165 geldi bayağı bayağı yavaşladı doktorum kimyasal olabilir ama 4 Gün sonra bir daha kan verelim birsey söylemek için erken dedi benim gibi olan var mı aranız da.

iki günde iki katı yükselişe sağlıklı olarak bakılıyor ama doktorunuz net bişey soylememıs ihtimal vermiş kendınızı hırpalamayın. Her ınsanın vücudu aynı değil sakince bekleyin .

Köşedeki büyütecten beta hcg yavaş yükselmesi konu başlığını aratırsanız daha çok yorum bulursunuz hemde bu durumu yaşayanların yazmış olduklarını

iki günde iki katı yükselişe sağlıklı olarak bakılıyor ama doktorunuz net bişey soylememıs ihtimal vermiş kendınızı hırpalamayın. Her ınsanın vücudu aynı değil sakince bekleyin .
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yorumlarda Çoğunluğun degeri hep 2 katı artmis benin gibi olanlar genellikle kimyasal sonuçlanmış cok üzülüyorum gerçekten ama rabbim ne derse o olacak tabi.

Yenıden gireceğin süreç bilinç altını meşgul ediyor ve seni halsizliğe sürüklüyor olabilir mi
Evet canım muhtemelen öyle. İlk sürecim sıkıntılı geçmemesine rağmen korkmaya başladım neden bilmiyorum ama galiba önümdeki sürecin stresi şimdiden başladı. Bir kez negatif gördüm diye istemsiz korku sardi

Merhaba arkadaslar. Bende bu ay yumurta toplama yaptırdım. 18 adet yumurta toplandı. Akabinde transferin bir sonraki aya ertelendi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…