- 6 Mart 2024
- 1.147
- 902
- 31
Anah bi mercimek çorbası yapsın kaynanam bugünBugün artık mercimek olmuştur o annesi
Kimse benim kadar sabırsız ve tez canlı olamaz ama bu tedavi de sabır ve pozitif düşünmek en önemli şey benceZor valla ben çok tez canlıyım herşiy olsun bitsin istiyorum galiba haklısınız
Bak bakAman Allah ım :) toz şeker tanesi kadar çocuğumu hemen susama çevirdin
EheheehehehpeŞeyse paket yapalımevde yersiniz sakin ol sakin rabbım neylerse güzel eyler
Neymıs bu programın adıBak bak
Çok haklısınızOlmaz canım öyle. Her şey olsun bitsin diye bir şey yok. Bu bir süreç ve sakin kalman lazım. Belki bir daha opu gerekecek. Belki farklı bir sorun çıkacak. Bir şeyi böyle alelacele çok isteme. Allah öyle bir dert verir ki başına, keşke çok istemeseydim dersin. Sakin ol, sürecine güven. Bu işlerde tezcanlı olunmaz.
Happy momNeymıs bu programın adıbizde bakalım endamına kızımın
Maşallah 41 kereBak bak
Evet gerçekten bu huyda çok kötüKimse benim kadar sabırsız ve tez canlı olamaz ama bu tedavi de sabır ve pozitif düşünmek en önemli şey bence
Ay bende indireyim hemen yeni duydum :))Happy mom
Aynen kötü ama rafa kaldır pozitif ol ilk önce kötü düşünceleri kafandan kov olumsuzu çağırma sonuçta tek yumurta ve tek sperm bile yeter olacağına inanEvet gerçekten bu huyda çok kötü
Koş koş müzeyyen gol olduAy bende indireyim hemen yeni duydum :))
İsmi yokmu bebek ve annesiBak bak
Nasıl bizimkinin ismiBiz daha koymadık
Mihad ne demek? ilk defa duydumNasıl bizimkinin ismi
Anlamı ne bacım hiç duymamıştımNasıl bizimkinin ismi