- 3 Aralık 2024
- 57
- 52
- 40
Hadi inşallah bakalım hayırlısı ile gelsin kuzumOoo annelık gelmıs sana :) kayısı ye sabah akşam 5 tane . Bu aşure içine alınan varya yumuşacık marketlerde bulabılırsın her daim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah bakalım hayırlısı ile gelsin kuzumOoo annelık gelmıs sana :) kayısı ye sabah akşam 5 tane . Bu aşure içine alınan varya yumuşacık marketlerde bulabılırsın her daim
Yumurta boyutları onlar10-8-7-6-3 nedir anlamadım? benim e2 en yüksek 370 çıktı bence e2 ye çok takılma
yumurta boyutları onlar10-8-7-6-3 nedir anlamadım? benim e2 en yüksek 370 çıktı bence e2 ye çok takılma
Benım 14 günde toplandı 4 gun çok erken suan boyutlar için galibaYumurta boyutları onlar
yumurta boyutları onlar
Kız daha dur acelen ne daha çok erken buna üzülmek için. Ben iğneleri 12 gün kullandım. Çok geç büyüdü yumurtalarım. Üzülmene gerek yok.Evet tedavinin 5.günü
4 kez kullandım iğneyi
10-8-7-6-3 nedir anlamadım? benim e2 en yüksek 370 çıktı bence e2 ye çok takılma
benim 2 yumurta oldu onunda biri boş çıktı canım daha tedavinin başındasın doktor zaten olumsuz olsa söyler takılma bunlara şimdidenYumurta boyutları onlar
yumurta boyutları onlar
5+5 sin son adetine göreÖyle bilemem ki 14 Kasım son tarih . Daha ayın 30 da keseye gidicez Allah nasip ederse
Evet ben galiba bir an önce bitsin derdindeyim ya ondanBenım 14 günde toplandı 4 gun çok erken suan boyutlar için galiba
Ya nası olur benım sıpam daha 20 günlük5+5 sin son adetine göre
Bunları dusunmuceksınızEvet ben galiba bir an önce bitsin derdindeyim ya ondan
Yok kız olur mu senin sıpa 40 günlükYa nası olur benım sıpam daha 20 günlük
Offf burda bir haftada biten varmış ya bende öyle olur diye ümit etmiştimKız daha dur acelen ne daha çok erken buna üzülmek için. Ben iğneleri 12 gün kullandım. Çok geç büyüdü yumurtalarım. Üzülmene gerek yok.
Olmaz canım öyle. Bu iş sabır işi. Sabretmeyi öğren. Yoksa çok yıpranırsın daha tedavinin 4. Gününde böyle olursan ohooooo. İşin zorEvet ben galiba bir an önce bitsin derdindeyim ya ondan
Aman Allah ım :) toz şeker tanesi kadar çocuğumu hemen susama çevirdinYok kız olur mu senin sıpa 40 günlük
Acaba yumurta boyutlarına da baktınız mı o bi haftada bitenlerın :) her vücut aynı mıOfff burda bir haftada biten varmış ya bende öyle olur diye ümit etmiştim
olur mu canım 12 gün iğne kullandım ben 14. günü toplandı 17. günü transfer oldu öyle 1 haftada kimin olur hiç duymadım olamaz yaniOfff burda bir haftada biten varmış ya bende öyle olur diye ümit etmiştim
Bugün artık mercimek olmuştur o annesiAman Allah ım :) toz şeker tanesi kadar çocuğumu hemen susama çevirdin
Zor valla ben çok tez canlıyım herşiy olsun bitsin istiyorum galiba haklısınızOlmaz canım öyle. Bu iş sabır işi. Sabretmeyi öğren. Yoksa çok yıpranırsın daha tedavinin 4. Gününde böyle olursan ohooooo. İşin zor
Olmaz canım öyle. Her şey olsun bitsin diye bir şey yok. Bu bir süreç ve sakin kalman lazım. Belki bir daha opu gerekecek. Belki farklı bir sorun çıkacak. Bir şeyi böyle alelacele çok isteme. Allah öyle bir dert verir ki başına, keşke çok istemeseydim dersin. Sakin ol, sürecine güven. Bu işlerde tezcanlı olunmaz.Zor valla ben çok tez canlıyım herşiy olsun bitsin istiyorum galiba haklısınız
Oh içimi rahatlattınız şu tez canlılığımızı bir yenebilsem keşkeolur mu canım 12 gün iğne kullandım ben 14. günü toplandı 17. günü transfer oldu öyle 1 haftada kimin olur hiç duymadım olamaz yani
Şeyse paket yapalım evde yersiniz sakin ol sakin rabbım neylerse güzel eylerZor valla ben çok tez canlıyım herşiy olsun bitsin istiyorum galiba haklısınız