Olmadı biraz ara verip yine denerseniz çok şükür ki evladınız var rabbim olmayan herkese de nasip etsin inşallahpapatya insan 1,5 yaşında oğlum evet tüp bebek 2. Denememde tutmuştu 8 senelik evliyim , ama şimdi 2 adet embriyo konuldu ama olmadı olmazda çünkü hiç dikkat edemedim ben oğlumu kaldırdım ailem herkes uzakta hayırlısı olsun kardeşi olsun istiyordum açıkçası
Aynen öyle büyük resmi biz göremeyiz sonradan üzülmektense baştan üzülürüz ama olacağı varsa amuda kalksan dahi olur, forumda okumuştum transfer sonrası topuklu ayakkabı ile saatlerce sunum yapan birini ve tutmuştu bebeği o yüzden olumsuz olmaya gerek yok size depresyon olarak döner gerek yok
Ara verme en azından opu için verme ,dondur kenara koy transfer ıcın toparlanmak istersen bekleyebilirsinBiraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim toparlandım . Daha güçlü devam edeceğim yeniden planlama yapacağım. Kızlar benim embriyom kalmadı hemen doktorumla görüşeyim mi regli bekleyeyim mi sizce ? Ara vereyim mi kaldığım yerden devam mı edeyim fikir verin bana
Ben de asla giyemiyorum sadece spor ayakkabı ve bot zaten onlarla bile düşme tehlikem var sakarlıktannormalde bile topukluyla asla yürüyemeyen ben
Amin inşallah canım benim ,Rabbim isteyen herkese nasip etsin evet şükür Rabbim oğlumu nasip etti banaOlmadı biraz ara verip yine denerseniz çok şükür ki evladınız var rabbim olmayan herkese de nasip etsin inşallaheğer olmazsa evladiniza sarilirsinz inşallah rabbim tekrar tedaviye gerek kalmadan nasip eder oglunuzu taşımaya bağlamayın normal hamile kalanlar her işi yapıyor her şeyi yapıyor nasip olacaksa bu engel değil kendinize yüklenmeyin bu yüzden olmadı diye rabbim herkese hayırlısı ile sağ salim kucağına alacağı evlatlar nasip etsin inşallah
Insallah bebeğin yada bebeklerin seninledir canım benim , Rabbim bağışlasın artık öyle yaparız galiba tekrar deneriz belki ama eşim istemez herhalde tekrar herşeyi sil baştan zaman gösterirAnladım canım benimde 1 kuzum var tüp bebek 30 aylık benim hiç yoktu yeniden başladık ama 3 senede vücudum da baya kayıplar var 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ama bende olumsuz gibi düşünüyorum bakalım cuma test vereceğim
Allah bağışlasın cnm benim seni hatırlıyorum aynı dönemde hamileydik Ağustos anneleri grubundaAnladım canım benimde 1 kuzum var tüp bebek 30 aylık benim hiç yoktu yeniden başladık ama 3 senede vücudum da baya kayıplar var 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ama bende olumsuz gibi düşünüyorum bakalım cuma test vereceğim
Hahahaha kilo boy ne kiBen de asla giyemiyorum sadece spor ayakkabı ve bot zaten onlarla bile düşme tehlikem var sakarlıktan
Kız daha dur sanki herşey bitmiş gibi konuşma daha transferin 6.gunundeAmin inşallah canım benim ,Rabbim isteyen herkese nasip etsin evet şükür Rabbim oğlumu nasip etti banaartık normal deneriz bizde
Allah seni napmasın 14 embrıyo bulmuşsun daha nie uyumuonKızlar merkezden aradılar 9 u 3 güne gelmiş ama 5 i daha kaliteli dedi 5. gün tekrar arayacaklar sizce durum ne olur 5. güne kaç tane çıkar uyuyamıyorum rüyamda bile bunları görüyorum iyice kafayı yicem galiba
Teşekkür ederim bende kuru incir üstüne su içiyorum bir de zeytinyağı içiyorum sabah akşam ama işe yaramadı hiç doktor bugün şurup verdi duphalac onu alacağım bakalım kayısı da alayım o
Biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim toparlandım . Daha güçlü devam edeceğim yeniden planlama yapacağım. Kızlar benim embriyom kalmadı hemen doktorumla görüşeyim mi regli bekleyeyim mi sizce ? Ara vereyim mi kaldığım yerden devam mı edeyim fikir verin bana
Daha benim sipalar genetige gidecek canm ordan hüsrana uğramaktan korkuyorum genetik sıkıntımız var maalesefAllah seni napmasın 14 embrıyo bulmuşsun daha nie uyumuonben olsam 14 sıpayı nası alcam peşpeşe die düşünür uyuyamazdım
1,70 boy kilo 68 benim ama düz yolda bile kaç kez tökezledim, iki üç kere de yapıştım yere düştüm valla şimdi eşim bırakıp alıyor işe düşerim falan diye zaten çok yürüyünce kasıklarım ağrıyor benim transferden sonra kan akışı olsun diye az az yürüyorum.Hahahaha kilo boy ne kibende boy yok tıfılım ama kiloluyum ayaklar birbirinin içinden geçerek yürüyorum eşim küçük tüpüm der öyle basen göbekten dönerliyim hahaha döner oldum
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer @uniq12 12 ay 15 Kasım @ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 11 Aralık transfer @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık @anoniiim @karamel Latte @esrasill 30 Kasım transfer @cece11 7 Aralık transfer @-Hayal Reglle başlayacak @babybunny @Sofiasofia 13. Aralık transfer @majalogy @melmel777 12 Aralık transfer Nazura 9 Aralık @dnzzzzzz 13 Aralık transfer altughulya Prairie daisy 16 aralik M muhasebeci35 17 aralik @melisaamelisaa 19 aralik
Anladım o yüzden Senın ıcın 5. Gun onemli rabbım selamete cıkarsınDaha benim sipalar genetige gidecek canm ordan hüsrana uğramaktan korkuyorum genetik sıkıntımız var maalesef
Haaahhh1,70 boy kilo 68 benim ama düz yolda bile kaç kez tökezledim, iki üç kere de yapıştım yere düştüm valla şimdi eşim bırakıp alıyor işe düşerim falan diye zaten çok yürüyünce kasıklarım ağrıyor benim transferden sonra kan akışı olsun diye az az yürüyorum.
Amin canım Rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımızaAllah bağışlasın cnm benim seni hatırlıyorum aynı dönemde hamileydik Ağustos anneleri grubundaAllah'ım acılarını göstermesin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah minnoş kardeşi gelir sevinir Yavrucuk