ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Olmadı biraz ara verip yine denerseniz çok şükür ki evladınız var rabbim olmayan herkese de nasip etsin inşallah eğer olmazsa evladiniza sarilirsinz inşallah rabbim tekrar tedaviye gerek kalmadan nasip eder oglunuzu taşımaya bağlamayın normal hamile kalanlar her işi yapıyor her şeyi yapıyor nasip olacaksa bu engel değil kendinize yüklenmeyin bu yüzden olmadı diye rabbim herkese hayırlısı ile sağ salim kucağına alacağı evlatlar nasip etsin inşallah

normalde bile topukluyla asla yürüyemeyen ben

Ara verme en azından opu için verme ,dondur kenara koy transfer ıcın toparlanmak istersen bekleyebilirsin

Amin inşallah canım benim ,Rabbim isteyen herkese nasip etsin evet şükür Rabbim oğlumu nasip etti bana artık normal deneriz bizde

Insallah bebeğin yada bebeklerin seninledir canım benim , Rabbim bağışlasın artık öyle yaparız galiba tekrar deneriz belki ama eşim istemez herhalde tekrar herşeyi sil baştan zaman gösterir

Allah bağışlasın cnm benim seni hatırlıyorum aynı dönemde hamileydik Ağustos anneleri grubunda Allah'ım acılarını göstermesin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah minnoş kardeşi gelir sevinir Yavrucuk

Kızlar merkezden aradılar 9 u 3 güne gelmiş ama 5 i daha kaliteli dedi 5. gün tekrar arayacaklar sizce durum ne olur 5. güne kaç tane çıkar uyuyamıyorum rüyamda bile bunları görüyorum iyice kafayı yicem galiba

Allah seni napmasın 14 embrıyo bulmuşsun daha nie uyumuon ben olsam 14 sıpayı nası alcam peşpeşe die düşünür uyuyamazdım

Teşekkür ederim bende kuru incir üstüne su içiyorum bir de zeytinyağı içiyorum sabah akşam ama işe yaramadı hiç doktor bugün şurup verdi duphalac onu alacağım bakalım kayısı da alayım o

Canım espressoc kendini üzme desek de duygularının önüne asla geçemeyiz, ağlamak da bi duygu içini dök rahatla Allah seninle eşine can sağlığı güç kuvvet versin tekrar deneyin o pozitif görünecek Allahın iziyle sen eşinle beraber olup en doğru kararı doktorunla alacaksın bize düşen ise dua zinciri Olacak çünkü Rabbimin merhameti sonsuz

Hahahaha kilo boy ne ki bende boy yok tıfılım ama kiloluyum ayaklar birbirinin içinden geçerek yürüyorum eşim küçük tüpüm der öyle basen göbekten dönerliyim hahaha döner oldum
1,70 boy kilo 68 benim ama düz yolda bile kaç kez tökezledim, iki üç kere de yapıştım yere düştüm valla şimdi eşim bırakıp alıyor işe düşerim falan diye zaten çok yürüyünce kasıklarım ağrıyor benim transferden sonra kan akışı olsun diye az az yürüyorum.

Haaahhhbu bana yapılır mı Asuman kalbimi kırdın yap bi pansuman 158 boy 67 kiloyla saygı duruşunu ne tarafa doğru alayım

Birşey sormak istiyorum kasımda opu oldum Ohss yaşadım baya kötüydü sonrasında adet oldum 2. Adetimi beklıyorum şuan transfer tedavisi için ama adetim 3 gün gecıktı 3. Günün sonunda kahverengi lekenmeler yaşamaya başladım ve 3 gündür sadece peceteye gelen hafif kahverengi bazende hafif pembemsi kahverengımsı leke gelıyor sadece normal mi hemsırem tedavi için aktif kanama olması lazım dedı bu lekelenme normal mı sizce

Amin canım Rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımıza isteyen dileyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…