- 6 Mart 2024
- 869
- 625
- 31
Hemen kötüyü düşünmeyin maşallah bebişinize rabbım can sağlığı versin kaç yaşında oğlunuz oda mı tüp bebek . Bide cevap verirken yorumla yadaEvet canım çok şükür bir oğlum var 2. Denemem de olmuştu ama şimdi kardeşi olsun istedim ama olmayacak gibi
Dondurulmuş embriyon varmıydı sil baştan mı başladın canım bu transferineEvet canım çok şükür bir oğlum var 2. Denemem de olmuştu ama şimdi kardeşi olsun istedim ama olmayacak gibi
Ne kadar pozitifsin enerjin çok güzel, teşekkür ederim :)Amin amin birsürü birsürü aminsizinki doğru merak etmeniz Cahil miyim neyim kan falan verdik hep,bir gün arayıp sormadım noldu n’aptınız kanımla die onlarda birgun arayıp şöyle böyle demedi. Aradılar gelin dediler kuzu kuzu muayenelere gidildi gelindi . Doktor da bişey olursa söyleriz siz merak etmeyin diyince sanki gribal enfeksiyona yakalanmış gibi gittik gittik geldik
Bende olumlu hissetmiyorum ne olacak nasıl yapıcam aklım almıyor çaresiz kaldıkAçıkcası ben hiç olumlu düşünmüyorum ama test gününü beklemekten yine dua etmekten başka çarem yok
Canım vardı 2 adet embriyo 3ab ve 3bb kaliteliydi normalde 4 tane idi ilki olmadı sonra oğlum oldu şükürler olsunDondurulmuş embriyon varmıydı sil baştan mı başladın canım bu transferine
Olcak olan takla atarak olur kendını suçlama lütfen onunda sana ihtiyacı var küçükmüşpapatya insan 1,5 yaşında oğlum evet tüp bebek 2. Denememde tutmuştu 8 senelik evliyim , ama şimdi 2 adet embriyo konuldu ama olmadı olmazda çünkü hiç dikkat edemedim ben oğlumu kaldırdım ailem herkes uzakta hayırlısı olsun kardeşi olsun istiyordum açıkçası
Ya zaten kendımızı paralasak nolacak olmazlarımı oldurmuş olcaz .Ben hep olumlu düşündüm hiç olumsuz düşünmedim, sadece hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olur inşallah diye dua ediyorum o kadar.
Çok üzüldüm cnm çok zor çok biliyorum ama inan dünyanın sonu değil ikincide gelecek minnoşEki Görüntüle 3524981
Baktım kızlar
Anladım canım benimde 1 kuzum var tüp bebek 30 aylık benim hiç yoktu yeniden başladık ama 3 senede vücudum da baya kayıplar var 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ama bende olumsuz gibi düşünüyorum bakalım cuma test vereceğimCanım vardı 2 adet embriyo 3ab ve 3bb kaliteliydi normalde 4 tane idi ilki olmadı sonra oğlum oldu şükürler olsunşimdide kardeşi olsun istedik 2sini de transfer edildi ama olmadı gibi
Aynen öyle büyük resmi biz göremeyiz sonradan üzülmektense baştan üzülürüz ama olacağı varsa amuda kalksan dahi olur, forumda okumuştum transfer sonrası topuklu ayakkabı ile saatlerce sunum yapan birini ve tutmuştu bebeği o yüzden olumsuz olmaya gerek yok size depresyon olarak döner gerek yokYa zaten kendımızı paralasak nolacak olmazlarımı oldurmuş olcaz .
Biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim toparlandım . Daha güçlü devam edeceğim yeniden planlama yapacağım. Kızlar benim embriyom kalmadı hemen doktorumla görüşeyim mi regli bekleyeyim mi sizce ? Ara vereyim mi kaldığım yerden devam mı edeyim fikir verin banaGecikiyorsa güzelleşiyordur unutma . Şöyle düşün tuttuğunu gördün ama sağlıklı olmadı hayırlı olmadı o zaman daha çok üzülmez miydin çok zor bir imtihan ama bunuda geçeceksin üzülme . İçini dök boşalt rahatla doktorunla tekrar planlama yap dua et sağlıkla gelsin bebeğin sonradan üzüleceğine şimdi biraz üzül ve yeni başlangıçlara adım atunutma Allah sabredenlerle beraberdir
Amin canım Allah razı olsun inşallah çok bekletmeden gelirÇok üzüldüm cnm çok zor çok biliyorum ama inan dünyanın sonu değil ikincide gelecek minnoşçok şükür ikiniz çalışıyorsunuz Allah maddi manevi başlama gücü versin inşallah rabbim en kısa zamanda başlamayı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah çokça duamdasin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Sağol canım iyiyim çok teşekkür ederim tehlikeli bir durum yokmuş. İğnemin miktarı arttı yalnız. Bakalım dinleniyorum evdeGeçmiş olsun canım nasılsın suan
Ara verme bence sıcağı sıcağına devam et, doktorla görüşüp plan yapın , iyi olmana sevindim canım.Biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim toparlandım . Daha güçlü devam edeceğim yeniden planlama yapacağım. Kızlar benim embriyom kalmadı hemen doktorumla görüşeyim mi regli bekleyeyim mi sizce ? Ara vereyim mi kaldığım yerden devam mı edeyim fikir verin bana
Doktorunla görüş canım zaten hemen devam etmiyorlar 2 adet dönemi bekliyorlar genelde belki o süreçte safna takviye falan kullanmanı söylerBiraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim toparlandım . Daha güçlü devam edeceğim yeniden planlama yapacağım. Kızlar benim embriyom kalmadı hemen doktorumla görüşeyim mi regli bekleyeyim mi sizce ? Ara vereyim mi kaldığım yerden devam mı edeyim fikir verin bana