ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet canım çok şükür bir oğlum var 2. Denemem de olmuştu ama şimdi kardeşi olsun istedim ama olmayacak gibi
Hemen kötüyü düşünmeyin maşallah bebişinize rabbım can sağlığı versin kaç yaşında oğlunuz oda mı tüp bebek . Bide cevap verirken yorumla yada Prairie daisy etiket yapınki kim kime cevap veriyor anlaşılsın

Ne kadar pozitifsin enerjin çok güzel, teşekkür ederim :)

Ben hep olumlu düşündüm hiç olumsuz düşünmedim, sadece hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olur inşallah diye dua ediyorum o kadar.

Olcak olan takla atarak olur kendını suçlama lütfen onunda sana ihtiyacı var küçükmüş

Çok üzüldüm cnm çok zor çok biliyorum ama inan dünyanın sonu değil ikincide gelecek minnoş çok şükür ikiniz çalışıyorsunuz Allah maddi manevi başlama gücü versin inşallah rabbim en kısa zamanda başlamayı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah çokça duamdasin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Canım vardı 2 adet embriyo 3ab ve 3bb kaliteliydi normalde 4 tane idi ilki olmadı sonra oğlum oldu şükürler olsun şimdide kardeşi olsun istedik 2sini de transfer edildi ama olmadı gibi
Anladım canım benimde 1 kuzum var tüp bebek 30 aylık benim hiç yoktu yeniden başladık ama 3 senede vücudum da baya kayıplar var 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ama bende olumsuz gibi düşünüyorum bakalım cuma test vereceğim

Ya zaten kendımızı paralasak nolacak olmazlarımı oldurmuş olcaz .
Aynen öyle büyük resmi biz göremeyiz sonradan üzülmektense baştan üzülürüz ama olacağı varsa amuda kalksan dahi olur, forumda okumuştum transfer sonrası topuklu ayakkabı ile saatlerce sunum yapan birini ve tutmuştu bebeği o yüzden olumsuz olmaya gerek yok size depresyon olarak döner gerek yok

Biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim toparlandım . Daha güçlü devam edeceğim yeniden planlama yapacağım. Kızlar benim embriyom kalmadı hemen doktorumla görüşeyim mi regli bekleyeyim mi sizce ? Ara vereyim mi kaldığım yerden devam mı edeyim fikir verin bana

Amin canım Allah razı olsun inşallah çok bekletmeden gelir

Bende salakça bir gülüş var ilaçlar mı kafa yapıyor bilmiyorum ama sürekli sırıtıyorum, iş stresi de yapmıyorum önceden yetişti yetişmedi diye stres olurdum ama çok sakinim değişiğim transferden beri, her şey olacağına varır zaten elimizden geleni de yapıyoruz.

Ara verme bence sıcağı sıcağına devam et, doktorla görüşüp plan yapın , iyi olmana sevindim canım.

Doktorunla görüş canım zaten hemen devam etmiyorlar 2 adet dönemi bekliyorlar genelde belki o süreçte safna takviye falan kullanmanı söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…