ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bu aşure zamanı satılan yumuşacık kayısılar varya ondan sabah akşam 5 tane yiyin asla kabızlık olmuyor

Bu aşure zamanı satılan yumuşacık kayısılar varya ondan sabah akşam 5 tane yiyin asla kabızlık olmuyor
Teşekkür ederim bende kuru incir üstüne su içiyorum bir de zeytinyağı içiyorum sabah akşam ama işe yaramadı hiç doktor bugün şurup verdi duphalac onu alacağım bakalım kayısı da alayım o zaman

Rica ederim . Zehtinyagı incir de karacıger temızlıgı ıcın birebir :) bilmeden ciğerlerinize guzellık yapmışsınız şifa olsun :)

Gecikiyorsa güzelleşiyordur unutma . Şöyle düşün tuttuğunu gördün ama sağlıklı olmadı hayırlı olmadı o zaman daha çok üzülmez miydin çok zor bir imtihan ama bunuda geçeceksin üzülme . İçini dök boşalt rahatla doktorunla tekrar planlama yap dua et sağlıkla gelsin bebeğin sonradan üzüleceğine şimdi biraz üzül ve yeni başlangıçlara adım at unutma Allah sabredenlerle beraberdir

cumartesi günü kan testi istendi benden bugün çıkmış Progesteron 20,86 E2 de 195 çıkmış bunlar ne anlama geliyor bilen var mı?

Hanımlar az önce bi yazı okudum çok çok doğruydu neden hep kötüyü düşünüp kendımızı teselli ediyoruz ki … neden daha iyisine bakıp bende yapabilirim bende o seviyeye ulaşabilirim die kendımıze empoze edip motivasyon yükseltmiyoruz . Nefes aldığımız sürece hep umut vardır tükenmişlik sendromuna girmeyelim lütfen

cumartesi günü kan testi istendi benden bugün çıkmış Progesteron 20,86 E2 de 195 çıkmış bunlar ne anlama geliyor bilen var mı?

Vallahi ben bunları burda duyuyorum hücresi varmış kalitesi varmış inanır mısınız karambole ne verdilerse kullandım hiç soru sormadan tedaviyi tamamladım elime bi kagıt verdiler orda yazıyordu 3. Gun 8 hücre die

evet benimde 3.gün 8 hücreli inşallah tutar sizin gibi benimde ben de ne verseler yaptım da artık sonuca az kaldı ya insan meraklanıyor işte bir umut arıyoruz.

evet benimde 3.gün 8 hücreli inşallah tutar sizin gibi benimde ben de ne verseler yaptım da artık sonuca az kaldı ya insan meraklanıyor işte bir umut arıyoruz.
Amin amin birsürü birsürü amin sizinki doğru merak etmeniz Cahil miyim neyim kan falan verdik hep,bir gün arayıp sormadım noldu n’aptınız kanımla die onlarda birgun arayıp şöyle böyle demedi. Aradılar gelin dediler kuzu kuzu muayenelere gidildi gelindi . Doktor da bişey olursa söyleriz siz merak etmeyin diyince sanki gribal enfeksiyona yakalanmış gibi gittik gittik geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…