- 6 Mart 2024
- 837
- 605
- 31
Bu aşure zamanı satılan yumuşacık kayısılar varya ondan sabah akşam 5 tane yiyin asla kabızlık olmuyorBende yok canım öyle nefes darlığı sadece çok şişlik ve kabızlık var, ben transfer günü ve ertesi günü sadece uzandım dizi izledim evde yürüdüm öyle hiç yatmadım, doktor da sadece dinlen yorulma dedi kan akışı olsun dedi, ertesi günü de işe geldim masa başı diye izin verdi bana şuanda işteyim :)
Teşekkür ederim bende kuru incir üstüne su içiyorum bir de zeytinyağı içiyorum sabah akşam ama işe yaramadı hiç doktor bugün şurup verdi duphalac onu alacağım bakalım kayısı da alayım o zamanBu aşure zamanı satılan yumuşacık kayısılar varya ondan sabah akşam 5 tane yiyin asla kabızlık olmuyor
Hayırlısı olsun canım üzüldüm ama takdir Allah'ın ne desek boşEki Görüntüle 3524981
Baktım kızlar
Rica ederim . Zehtinyagı incir de karacıger temızlıgı ıcın birebir :) bilmeden ciğerlerinize guzellık yapmışsınız şifa olsun :)Teşekkür ederim bende kuru incir üstüne su içiyorum bir de zeytinyağı içiyorum sabah akşam ama işe yaramadı hiç doktor bugün şurup verdi duphalac onu alacağım bakalım kayısı da alayım o zaman
Gecikiyorsa güzelleşiyordur unutma . Şöyle düşün tuttuğunu gördün ama sağlıklı olmadı hayırlı olmadı o zaman daha çok üzülmez miydin çok zor bir imtihan ama bunuda geçeceksin üzülme . İçini dök boşalt rahatla doktorunla tekrar planlama yap dua et sağlıkla gelsin bebeğin sonradan üzüleceğine şimdi biraz üzül ve yeni başlangıçlara adım atEki Görüntüle 3524981
Baktım kızlar
Sen nie heyecan yapıp gidip test yaptın :) daha yokmu gününe SenınBendede hiç belirti yok ama malesef ki az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı
6. gün çok erken ama 8.güne kadar tutunma yaşanabiliyor diye biliyorum umutsuz olmana gerek yok bence bekle test gününüIlk gebeliğimde hemen 6.günde belli olmuştu ondan yapayım dedim yaptım ama çıkmadısonuç değişmez
İnsanın yaş yaş sene sene vücut yapısı değişiyor .aynı tempoyu beklemeyın vücudunuzdan Kacıncı denemenız ..Ilk gebeliğimde hemen 6.günde belli olmuştu ondan yapayım dedim yaptım ama çıkmadısonuç değişmez
cumartesi günü kan testi istendi benden bugün çıkmış Progesteron 20,86 E2 de 195 çıkmış bunlar ne anlama geliyor bilen var mı?
Geçmiş olsun canım nasılsın suanEvet tabii düzenli kullanıyordum fitil ve iğnebakalım belki dozlarını arttırır yarın çok şükür evet keseyi görmüş oldum bugün
evet benimde 3.gün 8 hücreli inşallah tutar sizin gibi benimde ben de ne verseler yaptım da artık sonuca az kaldı ya insan meraklanıyor işte bir umut arıyoruz.Vallahi ben bunları burda duyuyorum hücresi varmış kalitesi varmış inanır mısınız karambole ne verdilerse kullandım hiç soru sormadan tedaviyi tamamladımelime bi kagıt verdiler orda yazıyordu 3. Gun 8 hücre die
Anladım canım bende o bile yokBatma hiç yok kaşık ağrısıda ayakta durduğum zaman bazen oluyor ama çok çok az
Amin amin birsürü birsürü aminevet benimde 3.gün 8 hücreli inşallah tutar sizin gibi benimde ben de ne verseler yaptım da artık sonuca az kaldı ya insan meraklanıyor işte bir umut arıyoruz.
Açıkcası ben hiç olumlu düşünmüyorum ama test gününü beklemekten yine dua etmekten başka çarem yokAnladım canım bende o bile yok