ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Birşey sormak istiyorum kasımda opu oldum Ohss yaşadım baya kötüydü sonrasında adet oldum 2. Adetimi beklıyorum şuan transfer tedavisi için ama adetim 3 gün gecıktı 3. Günün sonunda kahverengi lekenmeler yaşamaya başladım ve 3 gündür sadece peceteye gelen hafif kahverengi bazende hafif pembemsi kahverengımsı leke gelıyor sadece normal mi hemsırem tedavi için aktif kanama olması lazım dedı bu lekelenme normal mı sizce
Opu sonrası normal hamile kalanlar var . ama tutunma kanaması süreklilik getiren bi kanama olmuyor eğer kanamanız sürekli değilse bi test yapın Bunu yaparken çok fazla umutlanıp kendınızı kasıP üzmeyin

Birşey sormak istiyorum kasımda opu oldum Ohss yaşadım baya kötüydü sonrasında adet oldum 2. Adetimi beklıyorum şuan transfer tedavisi için ama adetim 3 gün gecıktı 3. Günün sonunda kahverengi lekenmeler yaşamaya başladım ve 3 gündür sadece peceteye gelen hafif kahverengi bazende hafif pembemsi kahverengımsı leke gelıyor sadece normal mi hemsırem tedavi için aktif kanama olması lazım dedı bu lekelenme normal mı sizce
Benimde geçen yıl öyle oldu ümitlendim çok ama bir kaç gün sonra söküldü, hamile olabilirsin, ilaçlardan dolayı olabilir, mevsimsel olabilir bekle bakalım bir kaç gün daha

Biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim toparlandım . Daha güçlü devam edeceğim yeniden planlama yapacağım. Kızlar benim embriyom kalmadı hemen doktorumla görüşeyim mi regli bekleyeyim mi sizce ? Ara vereyim mi kaldığım yerden devam mı edeyim fikir verin bana
Canım çok üzüldüm.
Rabbim sabır versin.
Canım senin yumurtan az cikti, yumurtanın fazla olması o kadar değerli ki. Sadece transferi yaşamak çok daha kolay.

Bundan dolayı hemen baslamamani tavsiye ederim. Yumurta sayını fazlalastirmak için birşeyler yap.

Müsait olunca benim 4 yumurtadan 2 ayda 19 a nasıl çıkardım anlatayım sana

Canım çok üzüldüm.
Rabbim sabır versin.
Canım senin yumurtan az cikti, yumurtanın fazla olması o kadar değerli ki. Sadece transferi yaşamak çok daha kolay.

Bundan dolayı hemen baslamamani tavsiye ederim. Yumurta sayını fazlalastirmak için birşeyler yap.

Canım benim doktorum hiç pes etmeden hiç ara vermeden devam etmek gerekli düşüncesinde hep eğerki pes etmezsen bence devam et yada en fazla 2 ay ara ver toparlan sonra devam et ben 6 sene hiç pes etmeden devam ettim tedavilere istanbulda gitmediğim doktor kalmamıştı

Canım çok üzüldüm.
Rabbim sabır versin.

Evet benim yumurtam çok azdı o da canımı sıktı ilacı çok düşük doz kullandım ondan mı bilmiyorum

Canım benim doktorum hiç pes etmeden hiç ara vermeden devam etmek gerekli düşüncesinde hep eğerki pes etmezsen bence devam et yada en fazla 2 ay ara ver toparlan sonra devam et ben 6 sene hiç pes etmeden devam ettim tedavilere istanbulda gitmediğim doktor kalmamıştı
Çok haklısın canım.
Ama benim yaşım bu ay sonunda 39 oluyor.
4 transferde olumsuz olunca demekki yaşımdan dolayı genetik bozuldu artık diyorum.
Benim bir kizim var şükürler olsun.
Kardeş için çaba göstermiştik. Hiç çocuğum olmasa dediğin gibi kanımın son damlasına kadar mücadele ederdim.

Çok haklısın canım.
Ama benim yaşım bu ay sonunda 39 oluyor.
4 transferde olumsuz olunca demekki yaşımdan dolayı genetik bozuldu artık diyorum.
Benim bir kizim var şükürler olsun.
Kardeş için çaba göstermiştik. Hiç çocuğum olmasa dediğin gibi kanımın son damlasına kadar mücadele ederdim.
O zaman Rabbim evlatlarımıza can sağlığı versin uzun ömürler versin Rabbim bizlere ve evlatlarımıza, Rabbim olmayanlara da nasip etsin o zaman artık akışına bırakın olursa Rabbim doğal yoldan belki nasip eder

Biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim toparlandım . Daha güçlü devam edeceğim yeniden planlama yapacağım. Kızlar benim embriyom kalmadı hemen doktorumla görüşeyim mi regli bekleyeyim mi sizce ? Ara vereyim mi kaldığım yerden devam mı edeyim fikir verin bana
Canım benim olanda da olmayan da da her zaman bir hayır var üzülüyoruz elbet ama her şey bekliyorsak daha güzeli olacağı içindir🩷 İnancını kaybetme ve hazırsan tekrar başla bence de ara vermeden ara verince daha çok stres olunuyor

Kızlar ilk kese kontrolünde ücret ödediniz mi? İlk gebeligimde alınmamıştı şimdi randevu için aradığımda bunuda söylediler anlayamadım
Özelde yaptırdıysanız bana da aynı şekilde söylendi bundan sonraki muayeneler ücretli denildi daha kese görmedik … tüp bebek paketinde opu transfer ve 3 kez kan testi varmış öyle denildi

Özelde yaptırdıysanız bana da aynı şekilde söylendi bundan sonraki muayeneler ücretli denildi daha kese görmedik … tüp bebek paketinde opu transfer ve 3 kez kan testi varmış öyle denildi
Canım bahçeci de yaptırdım ikinin üzerinden 6 ay geçti o zaman kese için gittim alınmadı sonra kalp atışı için gittim alınmadı şimdi daha keseyi ilk görmeye gidicem ücret talep ettiler 6 ayda mi değiştirdiler saçma geldi

Ee o zaman niye alınmadı aklımda deli sorular 😂
Bir karışıklığa denk gelmişsiniz hele ki bahçeci gibi bir yer böyle bir şeyi asla atlamazdı. Hayretler içindeyim.
Ben oranın dört yıllık hastasıydım iki kez hamile kaldım orada (devamı başka sebeplerden dolayı gelmedi) her kese muayenesinde ücret alındı dört sene önceden bahsediyorum düşünün. Şu anda başka bir merkezde hamileyim oranın da işleyişi aynı bu şekilde gebe takibi olduğu için ücret alınıyor.

espressoc espressoc canim bende uzaktan takip ediyordum. Cok uzuldum. Lutfen kendini toparla ve devam et. Yumurta kalitesi icin q10, d vitamini ve folik kullanabilirsin. Ben de dun 10.gunumdu sabah bir kalktim. Tuvalette hep kan geldi. Regli oldum sanirim. Doktor yarin sabaha cekti kan tatlilini ama kaybettim yani. Bende cok agladim seni cok iyi anliyorum. Sadece bir gun ver kendine uzulmek icin. Sonra devam et.

Bir karışıklığa denk gelmişsiniz hele ki bahçeci gibi bir yer böyle bir şeyi asla atlamazdı. Hayretler içindeyim.
Ben oranın dört yıllık hastasıydım iki kez hamile kaldım orada (devamı başka sebeplerden dolayı gelmedi) her kese muayenesinde ücret alındı dört sene önceden bahsediyorum düşünün. Şu anda başka bir merkezde hamileyim oranın da işleyişi aynı bu şekilde gebe takibi olduğu için ücret alınıyor.
Ayyy teşekkür ederim canım benimde üç üstünden çok zaman geçmediği için ve başıma böyle geldiği için şaşırdım yoksa neyse odur zaten

Canım bahçeci de yaptırdım ikinin üzerinden 6 ay geçti o zaman kese için gittim alınmadı sonra kalp atışı için gittim alınmadı şimdi daha keseyi ilk görmeye gidicem ücret talep ettiler 6 ayda mi değiştirdiler saçma geldi
Artık ertesi gün değişiyor Hersey ticarete döküldü … bizde kese görmek ıcın muayene ucretı ödücez 2 bın denıldı

X