- 15 Ağustos 2023
- 88
- 116
- 33
Yorumları yeni okuyabildim haftaya inşallah kese için gideceğiz ama ilk transferimde kese görmek için ayrı ücret talep etmediler 8 ay önceydiTabii ki canım rica ederim her yer öyle yani sana özel değil bu kanun yeni de değil dört sene önce de aynıydı seninki şansa bedavaya gelmiş o dönem
Ayy zaten çok sıkıntılı bı dönemdi canım belki o karışıklıkta alınmadı ne olduğunu bile anlamadık git gelTabii ki canım rica ederim her yer öyle yani sana özel değil bu kanun yeni de değil dört sene önce de aynıydı seninki şansa bedavaya gelmiş o dönem
Bizimde 3300 hayırlısı artık o kadar ödeme yapıyoruz inşallah görürüm keseyi de bebeği de sağlıklıArtık ertesi gün değişiyor Hersey ticarete döküldü … bizde kese görmek ıcın muayene ucretı ödücez 2 bın denıldı
Sizinde mi bahceciYorumları yeni okuyabildim haftaya inşallah kese için gideceğiz ama ilk transferimde kese görmek için ayrı ücret talep etmediler 8 ay önce
Hayır ben ümraniyede erdem hastanesinde başladım ve devam ediyorum şuanSizinde mi bahceci
Anlaşma yaparken kalp atışına kadar herşey pakete dahildi zannedersem o yüzden ek ücret talep etmedilerSizinde mi bahceci
Her yerin prosedürü farklı demek ki canım bende öyle biliyordumAnlaşma yaparken kalp atışına kadar herşey pakete dahildi zannedersem o yüzden ek ücret talep etmediler
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :) sıpaların canları sağolsun Napalım :)Bizimde 3300 hayırlısı artık o kadar ödeme yapıyoruz inşallah görürüm keseyi de bebeği de sağlıklı
Tüm tüp bebek merkezleri böyle işliyor yıllar önce de aynıydı şu anda da aynılar bir yanlışlık olmuştur yani mümkün değil yapmazlar böyle bir şey bile bile.Yorumları yeni okuyabildim haftaya inşallah kese için gideceğiz ama ilk transferimde kese görmek için ayrı ücret talep etmediler 8 ay önceydi
Banada anlatırsan çok sevinirim canımCanım çok üzüldüm.
Rabbim sabır versin.
Canım senin yumurtan az cikti, yumurtanın fazla olması o kadar değerli ki. Sadece transferi yaşamak çok daha kolay.
Bundan dolayı hemen baslamamani tavsiye ederim. Yumurta sayını fazlalastirmak için birşeyler yap.
Müsait olunca benim 4 yumurtadan 2 ayda 19 a nasıl çıkardım anlatayım sana
Evet canım mutlaka bir karışıklık olmuştur onlar 1 TL’yi es geçmezlerAyy zaten çok sıkıntılı bı dönemdi canım belki o karışıklıkta alınmadı ne olduğunu bile anlamadık git gel
Siz erdem Hastanesi’ndeeymişsiniz ben kendi bildiklerim açısından söyledim sizinki öyledir evet.Hayır ben ümraniyede erdem hastanesinde başladım ve devam ediyorum şuan
Haftaya kese göreceğiz dedi ama ücretten bahsetmedi doktor sizler klinikte mi tedavi görüyorsunuz acabaTüm tüp bebek merkezleri böyle işliyor yıllar önce de aynıydı şu anda da aynılar bir yanlışlık olmuştur yani mümkün değil yapmazlar böyle bir şey bile bile.
Onlar bahsetmezse ben hiç açmayayım o zaman konuyu çünkü dediğiniz gibi fırsata çevirebilirlerSiz erdem Hastanesi’ndeeymişsiniz ben kendi bildiklerim açısından söyledim sizinki öyledir evet.
Erdem’de yapan arkadaşım olmadı kendim de tecrübe etmediğim için bu şekilde söyledim ama diğer merkezler ücret alıyor genel konuştum ondan dolayı.
Evet siz hiçbir şey söylemeyin ben önceden klinikteydim klinik para alıyor ama şu an medikal park Hastanesi’nde tüp bebek yaptırdım hastane olmasına rağmen benden muayene ücreti aldılar erdem hastanesinin belki böyle bir kuralı yoktur onu bilmiyorum bildiğim tüm tüp bebek merkezleri alıyor çünkü bu ücreti. belki de gittiğinizde isteyecekler haber verin merak ettimOnlar bahsetmezse ben hiç açmayayım o zaman konuyu çünkü dediğiniz gibi fırsata çevirebilirler
Bende merak ettimEvet siz hiçbir şey söylemeyin ben önceden klinikteydim klinik para alıyor ama şu an medikal park Hastanesi’nde tüp bebek yaptırdım hastane olmasına rağmen benden muayene ücreti aldılar erdem hastanesinin belki böyle bir kuralı yoktur onu bilmiyorum bildiğim tüm tüp bebek merkezleri alıyor çünkü bu ücreti. belki de gittiğinizde isteyecekler haber verin merak ettim
İlaç kullanmayı bırakalı baya oldu opuden sonra 1 hafta kullandım sadece adet oldum sonra zaten yani ilaç kullanmayalı 1 aydan fazla olduBenimde geçen yıl öyle oldu ümitlendim çok ama bir kaç gün sonra söküldü, hamile olabilirsin, ilaçlardan dolayı olabilir, mevsimsel olabilir bekle bakalım bir kaç gün daha
sürekli bir kanama değil sadece peçeteye gelen hafif kahverengi akıntı arada pembemsı oluyor o kadar 3. Gün oldu işte bu şekilde devam ediyorOpu sonrası normal hamile kalanlar var . ama tutunma kanaması süreklilik getiren bi kanama olmuyor eğer kanamanız sürekli değilse bi test yapın Bunu yaparken çok fazla umutlanıp kendınızı kasıP üzmeyin
Haftayı bekleyelim bakalımEvet siz hiçbir şey söylemeyin ben önceden klinikteydim klinik para alıyor ama şu an medikal park Hastanesi’nde tüp bebek yaptırdım hastane olmasına rağmen benden muayene ücreti aldılar erdem hastanesinin belki böyle bir kuralı yoktur onu bilmiyorum bildiğim tüm tüp bebek merkezleri alıyor çünkü bu ücreti. belki de gittiğinizde isteyecekler haber verin merak ettim