ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Banada anlatırsan çok sevinirim canım

Hayır ben ümraniyede erdem hastanesinde başladım ve devam ediyorum şuan
Siz erdem Hastanesi’ndeeymişsiniz ben kendi bildiklerim açısından söyledim sizinki öyledir evet.
Erdem’de yapan arkadaşım olmadı kendim de tecrübe etmediğim için bu şekilde söyledim ama diğer merkezler ücret alıyor genel konuştum ondan dolayı.

Onlar bahsetmezse ben hiç açmayayım o zaman konuyu çünkü dediğiniz gibi fırsata çevirebilirler

Onlar bahsetmezse ben hiç açmayayım o zaman konuyu çünkü dediğiniz gibi fırsata çevirebilirler
Evet siz hiçbir şey söylemeyin ben önceden klinikteydim klinik para alıyor ama şu an medikal park Hastanesi’nde tüp bebek yaptırdım hastane olmasına rağmen benden muayene ücreti aldılar erdem hastanesinin belki böyle bir kuralı yoktur onu bilmiyorum bildiğim tüm tüp bebek merkezleri alıyor çünkü bu ücreti. belki de gittiğinizde isteyecekler haber verin merak ettim

Bende merak ettim

Benimde geçen yıl öyle oldu ümitlendim çok ama bir kaç gün sonra söküldü, hamile olabilirsin, ilaçlardan dolayı olabilir, mevsimsel olabilir bekle bakalım bir kaç gün daha
İlaç kullanmayı bırakalı baya oldu opuden sonra 1 hafta kullandım sadece adet oldum sonra zaten yani ilaç kullanmayalı 1 aydan fazla oldu
Opu sonrası normal hamile kalanlar var . ama tutunma kanaması süreklilik getiren bi kanama olmuyor eğer kanamanız sürekli değilse bi test yapın Bunu yaparken çok fazla umutlanıp kendınızı kasıP üzmeyin
sürekli bir kanama değil sadece peçeteye gelen hafif kahverengi akıntı arada pembemsı oluyor o kadar 3. Gün oldu işte bu şekilde devam ediyor

Haftayı bekleyelim bakalım elimizde avucumuzda olan ne varsa döküyoruz bazen aman olsun da diyoruz ne olurdu devlet yarısını karşılasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…