ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Tutunmanın öyle bisey olduğunu düşünmüyorum 3-5 damladan ibarettir herhalde die düşünüyorum ben yaşamadım kanama ama okuduklarımdan yola çıkarak yazdım

Bahçeci ilk görüşmede hekim ücreti alıyor ve 6 ay ücretsiz diyor hekim ile görüşmeler ağustosta ben sorduğum zaman 5000₺ demişti

Tutunmanın öyle bisey olduğunu düşünmüyorum 3-5 damladan ibarettir herhalde die düşünüyorum ben yaşamadım kanama ama okuduklarımdan yola çıkarak yazdım
İşte bende tutunma olduğunu pek düşünmüyorum aklıma o ihtimal gelmedi bile tabi bu durum kişiden kişiye değişiyormuş o ayrı

Kontrole gittin mi belli oldu mu canım
Evet gittim canım nasipse 3 ocakta transfer olucam başta 30 Aralık dediler ama doktorun şehir dışı toplantısı varmış yılbaşı vs oluncada o güne çektiler hayırlısı olsun dedim geç olsun güç olmasın sen naptın.

Ama canısı olsaydı çıkardı ya oğlumda o zamanlar 20sinde transfer olup 27sinde öğrenmiştim bunda 2 tane embriyo transferi olmasına rağmen olmadı
Kız daha dur öncekinde 7.gun yapmışsın bunda 6.gun yapmışsın belki oğlunda değerin yüksekti çıktı bunda daha düşüktür az bı sakin kız adamlar 10.gunden önceki kanı bile kabul etmiyor sen idrarda kestin umudu cidden bu işin en kötü yanı beklemek çok zor ben ilk 3 denemede hep günümü bekledim nasıl bir sabirsa 4.denemeden sonra hiç bekleyemedim

Her yerde aynı sistem gebe kalınca muayene ucreti alınıyor ben hataydayim burda da kese muayeneinde alındı

Evet benim yumurtam çok azdı o da canımı sıktı ilacı çok düşük doz kullandım ondan mı bilmiyorum
İlacı düşük doz kullanıldığın için öyle olmuştur 7 deneme yaptım ilk denemede aşırı cahildik hiçbir şey bilmiyorduk adetin 6.gunu Dr görüşmesine gittik sonraki adetle başlamayı planlıyorduk adam o kadar aç gözlü çıktı ki 6.gunu tedaviye baslanabilecegini söyledi buna ikna edip tedaviye soktu bizi o zamanlar 7 yumurta toplanmıştı o zaman 21 yasindaydim sonrakinde adetin 3.gunu başladık doğru tedavi ile 15 yumurta toplandi benim ortalama yumurta toplaması 15 18 arasında idi 6.denemeyi Ankara'da profesör Dr da yaptırdım adam ilk defa sanırım 150 dozla yapmıştı tedavimi hocam az değil mi doz deyince tersledi sen ayarla dozu istersen dedi bende sustum o zaman da 31 yaşındayım toplama günü 8 toplandı 5i olgindi ben çok üzüldüm çünkü ikinci defa bu kadar az toplanıyordu benden neyse temmuzda negatif aldım Eylül de başka Dr da başladım bu defa ki doz da 225ti Eylül'de 21 yumurta toplandi 19u olgundi işleme alındı aradan sadece bir adet geçmişti bence doğru yer doğru Dr doğru tedavi sonuca götürür ama iki tedavi için en az bir adet girmeli yani bu adetini ol sonrakinde imkanın varsa başlayabilirsin umarım rabbim bu defa yormadan nasip eder ay çok uzun yazmış olabilirim kusura bakma ya

Evet benim yumurtam çok azdı o da canımı sıktı ilacı çok düşük doz kullandım ondan mı bilmiyorum

Kızlar çok teşekkür ederim güzel telkinleriniz için. Doktorum 1 ay dinlendirme yapıp 2. Ayda yeniden başlamam gerektiğini söyledi o yüzden bir adet bekleyeceğiz

Banada anlatırsan çok sevinirim canım
Kızlar ben ggecen sene 12 ayda bir tüp bebek tedavisi gördüm.
Bu tedaviye balıklama başladım, çünkü hoc sorun yoktu eşimde de bende de hep olur diye bekledik. Sonra Dr birden tüp bebek dedi girdik sürece. Yumurta gelişimi için sadece ilaç kullandım, başka vitamin vs kullanmadim. 4 embriyo toplandı 3. Güne 1 tane kaldı, taze transfer oldu olumsuz sonuçlandı.

1 ay sonra daha uzman prof bir doktora gittim. Oncesinde eşimle bana toz seklinde olan bir vitamin verdi ve biestoron(Türkiye'de bulamıyorum şimdi) kullandirdi bana günde 3 tane. ( Toz vitaminin ismini arıyorum kaç saattir, burda o zamanki sohbet ettiğim kanallara yazmıştım, şimdi aradim bulamadım. Cns fertil gibi bir şeydi ismi)
1 ayda doğum kontrol hapı kullandım gittim doktora.
19 yumurtam toplandı 8 tane 5. Güne gitti.
Yani 2 ay arayla 1 embriyodan 8 embriyoya çıktı. Bunu ben doktorun basarisi olarak görüyorum.
Bunları 10 ay önce yaşadığım için kullandığım iğnelerin dozunu vs hatırlamıyorum. Bir de herkesten farklı olarak büyüme hormonu iğnesi kullandım.

Bu yumurtalari 10 aydır transfer ettirdim ara ara, hiç sonuç alamadim oda benim sansizligim

Geride embrıyo kaldı mı genetik yaptırmış mıydınız

Canım estağfurullah ne uzunu çok çok güzel yazmisisn teşekkür ederim. Tecrübesizlik insanı çok yanıltıyor maalesef ki. Bana da çok düşük doz kullandık diyorum keşke incir kürü falan yiyip kendime destek olsaydım. 1 adet 1 ay rahat geçir diğer adetle gel dedi. Bu sürede kapsamlı bir araştırma yapacağız eşimle sürece daha hakim olacağız. Bu bir ayda kendime güzel bakıp kilo vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…