ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

ben ilk negatifi aldığımda esimin ağlamasını hiç unutamıyorum. Hep gözümün önünde o hali. O yüzden hep ben baktım ona söyledim. Erkekler daha farklı biz gibi değil
Bende aynı şekilde asla ağlatamam eşimi zaten eşim aşırı düşkün bana negatife değil benim ağlamama ağlardı o yüzden önden bakar o gelene kadar kendimi toparlardım

Negatifse de sarılın birbirinize gozlerınızın içine bakın gülümseyin dünyanın sonu değil en azından maddi olarak gücünüz var yumurta bulabılıyoruz embriyomuz oluşuyor motive edin kendınızı . Unutmayın her zaman daha kötüsü oluyor herşeyin, çok transferi iptal edilenler okuduk .eli boş dönenler embriyo oluşmayanlar yumurta rezervi olmayıp havuzla aylarca ugrasanlar parası olmadığı için o hastane kapısına varamayanlar

Screenshot_20241223_120832.jpg

Baktım kızlar

Bende yok canım öyle nefes darlığı sadece çok şişlik ve kabızlık var, ben transfer günü ve ertesi günü sadece uzandım dizi izledim evde yürüdüm öyle hiç yatmadım, doktor da sadece dinlen yorulma dedi kan akışı olsun dedi, ertesi günü de işe geldim masa başı diye izin verdi bana şuanda işteyim :)

X