- 6 Mart 2024
- 838
- 609
- 31
Belki eşi süprizle gelecek bence bırak o seni şımartsın zaten zorluğu sen çektinBen olsam açardım pozitifse sürpriz yapardım asla dayanamazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki eşi süprizle gelecek bence bırak o seni şımartsın zaten zorluğu sen çektinBen olsam açardım pozitifse sürpriz yapardım asla dayanamazdım
O zaman da eşin gelene kadar biraz kendini toparlarsın sonra yine üzülürseniz beraber üzülürsünüz bilmiyorum ki ama ben dayanamazdımYa negatifse
Ben doguma gidecek gibiyim A
aynen öyleyim bende :)Ben doguma gidecek gibiyim
ben ilk negatifi aldığımda esimin ağlamasını hiç unutamıyorum. Hep gözümün önünde o hali. O yüzden hep ben baktım ona söyledim. Erkekler daha farklı biz gibi değilYa negatifse
Haberi aldıktan sonra da eşi onu şımartır canım haberi vermek şımartmak değil ki benim eşim hep şımartır beni haberi de ben vermek isterdim yaniBelki eşi süprizle gelecek bence bırak o seni şımartsın zaten zorluğu sen çektin
Bende aynı şekilde asla ağlatamam eşimi zaten eşim aşırı düşkün bana negatife değil benim ağlamama ağlardı o yüzden önden bakar o gelene kadar kendimi toparlardımben ilk negatifi aldığımda esimin ağlamasını hiç unutamıyorum. Hep gözümün önünde o hali. O yüzden hep ben baktım ona söyledim. Erkekler daha farklı biz gibi değil
Negatifse de sarılın birbirinize gozlerınızın içine bakın gülümseyin dünyanın sonu değil en azından maddi olarak gücünüz var yumurta bulabılıyoruz embriyomuz oluşuyor motive edin kendınızı . Unutmayın her zaman daha kötüsü oluyor herşeyin, çok transferi iptal edilenler okuduk .eli boş dönenler embriyo oluşmayanlar yumurta rezervi olmayıp havuzla aylarca ugrasanlar parası olmadığı için o hastane kapısına varamayanlarYa negatifse
Hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almak nasip etsinBen dayanamadım hastanenin uygulamasından baktım şükür 548e yükselmiş kanım bu iyi demek oluyor heralde doktor da ararsa haberim yok gibi davranırım napim
Gerçekten çok üzüldüm canım inşallah bir sonraki transfer de tutacak lütfen kendini çok salma ağla tabi acını yaşa ama kendini toparla
Hadi bakalım hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinBen dayanamadım hastanenin uygulamasından baktım şükür 548e yükselmiş kanım bu iyi demek oluyor heralde doktor da ararsa haberim yok gibi davranırım napim
hayırlısı olsun canım çok üzüldümEki Görüntüle 3524981
Baktım kızlar
Çok üzgünüm canım ama üzüntünü yaşayıp tekrar ayaga kalk sakın bırakma kendini bak 6 deneme yaptım ben bizim bebişler nazlı biz deneme yapmaya devam onlar ne zaman isterse ozaman geliceklerEki Görüntüle 3524981
Baktım kızlar
M muhasebeci35Nefes darlığı cekıyorum sizde de varmı muhtemelen 20 gündür hareketsız sekılde yiyip içmeden diyorum kendıme ama
rabbım neylerse güzel eyler senin ıcın hayırlısı olsunEki Görüntüle 3524981
Baktım kızlar
Amin canım. İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınzrabbım neylerse güzel eyler senin ıcın hayırlısı olsun
Bende yok canım öyle nefes darlığı sadece çok şişlik ve kabızlık var, ben transfer günü ve ertesi günü sadece uzandım dizi izledim evde yürüdüm öyle hiç yatmadım, doktor da sadece dinlen yorulma dedi kan akışı olsun dedi, ertesi günü de işe geldim masa başı diye izin verdi bana şuanda işteyim :)