- 25 Ekim 2019
- 710
- 729
- 30
Bende 16 sında transfer oldum 27 sinde cuma günü vereceğim normalde cumartesi ama haftasonu diye cuma vereyim dedimBende 16sında oldum ama test günüm 28 aralık canım sana doktor mu dedi çarşamba diye
Bende hiç belirti yok inşallah güzel sonuç olsunBende 16 sında transfer oldum 27 sinde cuma günü vereceğim normalde cumartesi ama haftasonu diye cuma vereyim dedim
Benimde belirtim yok canım umarım güzel sonuçlar alırızBende hiç belirti yok inşallah güzel sonuç olsun
Benimde belirtim yok canım umarım güzel sonuçlar alırız
Ufacık bir kaşık ağrısı ya da batma da mı yokBenimde belirtim yok canım umarım güzel sonuçlar alırız
Batma hiç yok kaşık ağrısıda ayakta durduğum zaman bazen oluyor ama çok çok azUfacık bir kaşık ağrısı ya da batma da mı yok
Belirtisiz hamile kalan çok kişi var canım her hamilelik aynı değil içini ferah tutBenimde belirtim yok canım umarım güzel sonuçlar alırız
İnşallah canım benim artık hayırlısı bakalımBelirtisiz hamile kalan çok kişi var canım her hamilelik aynı değil içini ferah tut
Yok yok stres olmayinBenide soktun strese burda ay aglıcam hormonlar dan galiba
Ay eşime söz verdim hemde korkuyorum açamıyorumkız aç sunu
Sende güzel sonuçlar alırsın inşallahKızlar transfer tarihim belli oldu cumartesi Allah’ın izniyle transfer olcam1 adet Ngsli 5. Gün embriyosu
bence de açma beklemelisin zor olsa da :) ama ben bakardım ne yalan diyimespressoc söz verdiysen açma bacım bekle
Evet canım söz verdim akşam beraber açalım dedikespressoc söz verdiysen açma bacım bekle
Ben doguma gidecek gibiyimya bişey sorucam sizinde karnınız fil yutmuş gibi mi kızlar o kadar şiş ve gergin ki davul gibiyim ben
Ben olsam açardım pozitifse sürpriz yapardım asla dayanamazdımEvet canım söz verdim akşam beraber açalım dedik
Ya negatifseBen olsam açardım pozitifse sürpriz yapardım asla dayanamazdım
Amin inşallahSende güzel sonuçlar alırsın inşallah