ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Transfere kadar içtim yumurta toplamadan sonra azalttım bırakamadım ilaçlar yeterince strese sokuyor sigarayı da bırakınca patlayacak gibi oldum
Umarım sizin de sağlıklı hayırlı bebisleriniz olur ben de daha fena stres yapıyorum diye bırakamadım ama transfer olursam bırakırım inşallah

Çok haklısın canım benim de herhalde bunu yaşamam gerekiyormuş yoksa anlamazdım sağol canım inşallah sağ salim kavuşuruz

Bende şu muslin takımlara bakıp bakıp duruyorum yeni doğan olanlara almamak için kendimi zor tutuyorum

Canım arkadaşım ben 1000
Kız kardeşim eşime diyor ablama bişey mi yaptın çok sinirli bugün galiba yarın test günüm onun gerginliği var
Günaydıııın ne yapıyorsun canım ben şimdi gidiyorum hastaneye sende durumlar nedir güzel haberle gelelim inşallah

Bende varım beklemediğim bugün 5. Gün

Kızlar bugün konteolde 18lik 16 lik 14luk yumurtalar gördüler.carsamba opu olur dediler ama küçük değiller mi bugün catlatma ignesi vursam bu boyutta kalıyorlar değil mi. Sanki çarşamba catlatma vursam daha iyi olmaz mıydı?

Buraya nasıl ismimi yazıcam bu tabloya

hiç tıp bilgim yok valla doktor ne dediyse yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…