Umarım sizin de sağlıklı hayırlı bebisleriniz olurTransfere kadar içtimyumurta toplamadan sonra azalttım bırakamadım ilaçlar yeterince strese sokuyor sigarayı da bırakınca patlayacak gibi oldum
Hadı hayırlısı olsun hakkında :)Kızlar bende yarın son kontrole gidicem bu hafta transferim olacak günü belirleyecez:)
İnşallah bu sefer son olur hayırlı mutlu haberi alırsınızKızlar bende yarın son kontrole gidicem bu hafta transferim olacak günü belirleyecez:)
Bende yarın kontrole gidiyorum transfer günü artık nasipse belli olucak belki aynı gün transferimiz olurKızlar bende yarın son kontrole gidicem bu hafta transferim olacak günü belirleyecez:)
Hadı hayırlısı olsun hakkında :)
Amin kızlar Allah razı olsun :)İnşallah bu sefer son olur hayırlı mutlu haberi alırsınız
Çok haklısın canım benim de herhalde bunu yaşamam gerekiyormuş yoksa anlamazdımBırak ev kirlensin bırak ortalık dağınık kalsın o çamaşırlar serilmesin işin canı cehenneme yat dinlen sakın Yorma kendini şu zamana kadar ev işi yaptıkta madalya mi takıldı iş olur bı şekilde biri yapar gerekirse eşin yapar sen sadece sana ve bebeğine odaklan dikkat etAllah'a emanet minnoş sağ salim gelsin inşallah
Bende şu muslin takımlara bakıp bakıp duruyorum yeni doğan olanlara almamak için kendimi zor tutuyorum
Canım arkadaşım ben 1000papatya insan altughulya ve diğer kizlar görmeniz için etiketliyorum @siyasmin @Karendila @karamel Latte
Günaydıııın ne yapıyorsun canım ben şimdi gidiyorum hastaneye sende durumlar nedir güzel haberle gelelim inşallahKız kardeşim eşime diyor ablama bişey mi yaptın çok sinirli bugüngaliba yarın test günüm onun gerginliği var
Allah razı olsun çiçeğimmCanım arkadaşım ben 1000
Günaydıııın ne yapıyorsun canım ben şimdi gidiyorum hastaneye sende durumlar nedir güzel haberle gelelim inşallah
Bende varım beklemediğim bugün 5. GünBismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer @uniq12 12 ay 15 Kasım @ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 11 Aralık transfer @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık @anoniiim @karamel Latte @esrasill 30 Kasım transfer @cece11 7 Aralık transfer @-Hayal Reglle başlayacak @babybunny @Sofiasofia 13. Aralık transfer @majalogy @melmel777 12 Aralık transfer @Nazura 9 Aralık @dnzzzzzz 13 Aralık transfer altughulya
Hayırlı olsun sürecınızBende varım beklemediğim bugün 5. Gün
Mutlu hayırlı haberler alırsın inşallah gece bol bol dua ettim sanaAllah razı olsun çiçeğimmgünaydınlar. Kanım verdim eve gidiyorum şuan
Buraya nasıl ismimi yazıcam bu tabloyaBismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer @uniq12 12 ay 15 Kasım @ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 11 Aralık transfer @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık @anoniiim @karamel Latte @esrasill 30 Kasım transfer @cece11 7 Aralık transfer @-Hayal Reglle başlayacak @babybunny @Sofiasofia 13. Aralık transfer @majalogy @melmel777 12 Aralık transfer @Nazura 9 Aralık @dnzzzzzz 13 Aralık transfer altughulya
Amin inşallah . Güzel sonuçlar güzel haberler alırız ınsallahben de 16 sımda transfer oldum. Çarşamba test günüm .o günden beri çok zor geçiyor zaman sanki geçmedi.. birşey de hissetmiyorum. İnşallah bekleyen herkes mutlu haberler alır
Amin inşallah . Güzel sonuçlar güzel haberler alırız ınsallah
Kızlar bugün konteolde 18lik 16 lik 14luk yumurtalar gördüler.carsamba opu olur dediler ama küçük değiller mi bugün catlatma ignesi vursam bu boyutta kalıyorlar değil mi. Sanki çarşamba catlatma vursam daha iyi olmaz mıydı?
Ene tablo tablo dedikleri bu muymuşBuraya nasıl ismimi yazıcam bu tabloya