- 6 Mart 2024
- 763
- 548
- 31
Olası ki olumsuz sonuçlandı . Yeniden tedavıye başla canım en azından embrıyo dondurma süresini tamamla her ay yumurtalar degısıyor kalite kaybedıyor rezerv düşüyor . Eşini bu konuda dinleme . Transfer süreci için sonra beklemek istersen yine bekle orta yolu bulun bu şekilde yılbaşı gelmeden yenı anlaşmanı yapmış olursun hem . Eğer özeldeyse tedavi suan yaptığın yerden indirim de yapmaları gerekiyorYok canım üzen kismi da biraz o aslında. Evet işaret gibi oldu
Papatyacim Maşallah çok pozitif sin çok güzel bir enerjin var çok sevdim her an böyle güzel telkin etmeyi nasil başarıyorsun
Üniversite hastanesi canım. Eşim de iyi günler ara verelim diyordu ama o da diyor artık bu sürece başladık bir kere devam edelim bırakmayalım diyeOlası ki olumsuz sonuçlandı . Yeniden tedavıye başla canım en azından embrıyo dondurma süresini tamamla her ay yumurtalar degısıyor kalite kaybedıyor rezerv düşüyor . Eşini bu konuda dinleme . Transfer süreci için sonra beklemek istersen yine bekle orta yolu bulun bu şekilde yılbaşı gelmeden yenı anlaşmanı yapmış olursun hem . Eğer özeldeyse tedavi suan yaptığın yerden indirim de yapmaları gerekiyor
Ya ben de memleketten kız kardeşimi çağırdım ama yani ona da çok kıyamıyorum üniversiteye hazırlanıyor ders çalışıyor. Hiçbir şey yaptırmamaya çalışıyorum biraz da aslında olumlu değil olumsuz oldu bana o evde diye böyle 2 ayın tam yemek hazırlıyorum çamaşır falan tam yıkıyorumsüreç zor ama iliklerime kadar dinlendim şu 20 günde hıc bısey düşünmeden yan gel yat ne guzelmıs akşam ne pişecek yok çocuk servise bindi mi indi mi yok ütü yok misafir agırlamak yok misafir Benı ağırlıyor erkekler bundan galesiz galiba
Askm kimyasal olmaz artık senin olcaksa düşük olur Allah korusun. Bak ben 7 haftalıgım daha yeni dün yemek yapmaya başladım bugün makinemi boşalttım hemen hayata dönmek bencede doğru değil agırdan almak lazımAllah seni inandırsın bugünkü kanamadan sonra kendi kendime dedim ki yemek yapmazsam ölmeyiz. Ben de bir şey olmaz diye diye ufak tefek evde bir şeyler yapıyordum. Yalan yok kendimi çok yormadım ama eğilip kalktım tabi, yere düşen bir şey aldım vs. Keşke yapmasaydım. Bugün ömrümden ömür gitti. O kadar çok kanamam oldu ki kimyasal ya da düşük yapıyorum dedim. Değil 3 ay, 9 ay yatacağım arkadaşlar. İsterse evi bit sürüsü sarsın
Ya ben de memleketten kız kardeşimi çağırdım ama yani ona da çok kıyamıyorum üniversiteye hazırlanıyor ders çalışıyor. Hiçbir şey yaptırmamaya çalışıyorum biraz da aslında olumlu değil olumsuz oldu bana o evde diye böyle 2 ayın tam yemek hazırlıyorum çamaşır falan tam yıkıyorum
Transfere kadar içtimYumurta toplama sürecinde sigara içtiniz mi
Peki sonucunuz ne olduTransfere kadar içtimyumurta toplamadan sonra azalttım bırakamadım ilaçlar yeterince strese sokuyor sigarayı da bırakınca patlayacak gibi oldum
Benimkini doktor yaptı ihlaslı birine yaptırmadım maalesef doktorda kendi kliniğinde paraya bakıyor haricinde ihlaslı birini bulursanız nasıl olur bilmiyorumHer ınsan ıcın aynı olmayabılır . Paygamber sünnetidir her Müslüman omrunde bi kez de olsa yaptırmalıdır niyetinizi alın yaptırın :) sonuç olmazsa sünnet yapmış olursunuz . Şifa nerdedir Allah bilir..
en güzel örnekte yüzlerce tutmayan tüp bebek varken hala yaptırmıyor muyuz ?
Test günüm cuma günü henüz beklemedeyimPeki sonucunuz ne oldu
Yok yok yapar o kadarını yapıyor canım. Ama işte ben alışmışım her şeyi kendim yapmaya o yüzden kimseye diyemiyorum şunu yap bunu yap ama yapar yani söylesemgüzel düşün kardesın gelmese ne bulursam yıyelım modunda beslenmeyi ihmal edebilirdin ..ama yavrum şimdi bisey dicem de kırılma dediğime ,en azından ev işlerinde yârdım isteseydin sonuç olarak sürekli haşır haşır ders çalışmakta sağlıklı değil . Ne bilim mesela yemek tüpe konması hazırlık süresi yarım saat pişerken yine çalışırdı yada yemek pişme süresinde ortalığa cekıduzen verip hem beynını hem senı dınlendırmıs olurdu günde 2 saatten bısey kaybetmezdi die düşünüyorum .
Hayır bunu yapma sakın doktorlar önermiyor kadık deyince çizik atıyorlar dışardan noktalara bırakıyorlar vajina içine değilYok tabiki ben sürekli hacamat yaptıran birisiyim sadece alttan sülük attırmaktan kastetmiştim onu yaptırmaya cesaretim yok ama diğer türlü kasıklarıma falan sülük attırmıştım
Bırak ev kirlensin bırak ortalık dağınık kalsın o çamaşırlar serilmesin işin canı cehenneme yat dinlen sakın Yorma kendini şu zamana kadar ev işi yaptıkta madalya mi takıldı iş olur bı şekilde biri yapar gerekirse eşin yapar sen sadece sana ve bebeğine odaklan dikkat etİnan ki ben de çok dikkat etmeme rağmen bin pişman oldum eğilip kalktım falan diye. Bugün ellerim ayaklarım titredi stresten inan kibundan sonra full yatış
Hacamatı bende sohbetteki kuran hocamıza yaptırdımBenimkini doktor yaptı ihlaslı birine yaptırmadım maalesef doktorda kendi kliniğinde paraya bakıyor haricinde ihlaslı birini bulursanız nasıl olur bilmiyorum
Güzel günde güzel haberlerle gel olur muTest günüm cuma günü henüz beklemedeyim
Bu alışıldık bi süreç değil kevsercimYok yok yapar o kadarını yapıyor canım. Ama işte ben alışmışım her şeyi kendim yapmaya o yüzden kimseye diyemiyorum şunu yap bunu yap ama yapar yani söylesem
Ah maalesef ki öyle. Yarini bir hayra çıkaralım inşallah devam eden süreçte daha hassas olacağımBu alışıldık bi süreç değil kevsercim
Dualarım seninle ismen dua ediyorum Allah'ım yarın güzel haberler almayı nasip etsin inşallah cnmsınAh maalesef ki öyle. Yarini bir hayra çıkaralım inşallah devam eden süreçte daha hassas olacağım
İnşallah Allah'ın izniyle güzel haberler alacağız . Allah razı olsun hepinizden canım dostlarımDualarım seninle ismen dua ediyorum Allah'ım yarın güzel haberler almayı nasip etsin inşallah cnmsın