Tamam canım ekleyeyim hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız inşallahHayırlısı hayırlısı hayırlısı canım,
Rica etsem beni de tabloya ekler misin 2. opu sürecindeyim,
Rabbimin 2025'te hepimizin kucağını doldurması dileğimle
Hastane canımhastane mi klinik mi
Yaa canım benim çok tatlısın inşallah güzel haberleri alacağız Allah'ın izniyletelefona bile not aldım unutmayım diye güzel haberlerini heyecanla bekliyorum
E nabıza düşer :)Hastane canım
Sizinde mi test gününüz bugün hayırlı haberlerle gelınespressoc bende kan verdim merakla bekliyorum ama sabahtan beri midemde bir bulantı var strestendir diye düşünüyorum sen ne durumdasın canım
Bakmayacağim işteE nabıza düşer :)
Bakmayacağim işte
Aha bak sen dursan onlar durdurmucak
Ay açamıyorum elim ayağım titriyor şuanAha bak sen dursan onlar durdurmucakhadi güzel haberler mutluluk gözyasları vardır inşallah
Benide soktun strese burda ay aglıcam hormonlar dan galibaAy açamıyorum elim ayağım titriyor şuan
kız aç sunuAy açamıyorum elim ayağım titriyor şuan
inşallah tutmuştur dualarım sizinle kızlarAy açamıyorum elim ayağım titriyor şuan
Bana mı sordunuz?Bende 16sında oldum ama test günüm 28 aralık canım sana doktor mu dedi çarşamba diye
6. Denemem buz bu son denemeye 30 Kasım regl oldum başladım. Perşembe 19 Aralık transfer oldum. Beklemedeyim. Ama ilk tedaviyi sorarsanız 2022 in 5inci ayıEkleyeceğim canım ne zaman başladın tedaviye