ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

papatya insan papatya insan 1,5 yaşında oğlum evet tüp bebek 2. Denememde tutmuştu 8 senelik evliyim , ama şimdi 2 adet embriyo konuldu ama olmadı 🥹 olmazda çünkü hiç dikkat edemedim ben oğlumu kaldırdım ailem herkes uzakta hayırlısı olsun kardeşi olsun istiyordum açıkçası 🥹
Olmadı biraz ara verip yine denerseniz çok şükür ki evladınız var rabbim olmayan herkese de nasip etsin inşallah 🤲eğer olmazsa evladiniza sarilirsinz inşallah rabbim tekrar tedaviye gerek kalmadan nasip eder 🤲oglunuzu taşımaya bağlamayın normal hamile kalanlar her işi yapıyor her şeyi yapıyor nasip olacaksa bu engel değil kendinize yüklenmeyin bu yüzden olmadı diye rabbim herkese hayırlısı ile sağ salim kucağına alacağı evlatlar nasip etsin inşallah

Aynen öyle büyük resmi biz göremeyiz sonradan üzülmektense baştan üzülürüz ama olacağı varsa amuda kalksan dahi olur, forumda okumuştum transfer sonrası topuklu ayakkabı ile saatlerce sunum yapan birini ve tutmuştu bebeği o yüzden olumsuz olmaya gerek yok size depresyon olarak döner gerek yok
🫣🫣🫣normalde bile topukluyla asla yürüyemeyen ben 🤪

Biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim toparlandım . Daha güçlü devam edeceğim yeniden planlama yapacağım. Kızlar benim embriyom kalmadı hemen doktorumla görüşeyim mi regli bekleyeyim mi sizce ? Ara vereyim mi kaldığım yerden devam mı edeyim fikir verin bana
Ara verme en azından opu için verme ,dondur kenara koy transfer ıcın toparlanmak istersen bekleyebilirsin

Olmadı biraz ara verip yine denerseniz çok şükür ki evladınız var rabbim olmayan herkese de nasip etsin inşallah 🤲eğer olmazsa evladiniza sarilirsinz inşallah rabbim tekrar tedaviye gerek kalmadan nasip eder 🤲oglunuzu taşımaya bağlamayın normal hamile kalanlar her işi yapıyor her şeyi yapıyor nasip olacaksa bu engel değil kendinize yüklenmeyin bu yüzden olmadı diye rabbim herkese hayırlısı ile sağ salim kucağına alacağı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım benim ,Rabbim isteyen herkese nasip etsin evet şükür Rabbim oğlumu nasip etti bana 🤲 artık normal deneriz bizde

Anladım canım benimde 1 kuzum var tüp bebek 30 aylık benim hiç yoktu yeniden başladık ama 3 senede vücudum da baya kayıplar var 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ama bende olumsuz gibi düşünüyorum bakalım cuma test vereceğim
Insallah bebeğin yada bebeklerin seninledir canım benim , Rabbim bağışlasın artık öyle yaparız galiba tekrar deneriz belki ama eşim istemez herhalde tekrar herşeyi sil baştan zaman gösterir 😌

Anladım canım benimde 1 kuzum var tüp bebek 30 aylık benim hiç yoktu yeniden başladık ama 3 senede vücudum da baya kayıplar var 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ama bende olumsuz gibi düşünüyorum bakalım cuma test vereceğim
Allah bağışlasın cnm benim seni hatırlıyorum aynı dönemde hamileydik Ağustos anneleri grubunda 🥰 Allah'ım acılarını göstermesin inşallah isteyen herkese nasip etsin 🤲 inşallah minnoş kardeşi gelir sevinir Yavrucuk 🥰♥️♥️🤲

Kızlar merkezden aradılar 9 u 3 güne gelmiş ama 5 i daha kaliteli dedi 5. gün tekrar arayacaklar sizce durum ne olur 5. güne kaç tane çıkar uyuyamıyorum rüyamda bile bunları görüyorum iyice kafayı yicem galiba 😅

Kızlar merkezden aradılar 9 u 3 güne gelmiş ama 5 i daha kaliteli dedi 5. gün tekrar arayacaklar sizce durum ne olur 5. güne kaç tane çıkar uyuyamıyorum rüyamda bile bunları görüyorum iyice kafayı yicem galiba 😅
Allah seni napmasın 14 embrıyo bulmuşsun daha nie uyumuon 🤣 ben olsam 14 sıpayı nası alcam peşpeşe die düşünür uyuyamazdım 😀

Teşekkür ederim bende kuru incir üstüne su içiyorum bir de zeytinyağı içiyorum sabah akşam ama işe yaramadı hiç doktor bugün şurup verdi duphalac onu alacağım bakalım kayısı da alayım o

Biraz ağladım üzüldüm ama şimdi daha iyiyim toparlandım . Daha güçlü devam edeceğim yeniden planlama yapacağım. Kızlar benim embriyom kalmadı hemen doktorumla görüşeyim mi regli bekleyeyim mi sizce ? Ara vereyim mi kaldığım yerden devam mı edeyim fikir verin bana

Canım espressoc espressoc kendini üzme desek de duygularının önüne asla geçemeyiz, ağlamak da bi duygu içini dök rahatla Allah seninle eşine can sağlığı güç kuvvet versin tekrar deneyin o pozitif görünecek Allahın iziyle 🥰🤲🏻🤲🏻 sen eşinle beraber olup en doğru kararı doktorunla alacaksın bize düşen ise dua zinciri 🥰🤲🏻💓🫶🏽 Olacak çünkü Rabbimin merhameti sonsuz🤲🏻

Hahahaha kilo boy ne ki 🤣bende boy yok tıfılım ama kiloluyum ayaklar birbirinin içinden geçerek yürüyorum 🤣eşim küçük tüpüm der 🤣öyle basen göbekten dönerliyim 🤣🤣🤣hahaha döner oldum
1,70 boy kilo 68 benim ama düz yolda bile kaç kez tökezledim, iki üç kere de yapıştım yere düştüm valla şimdi eşim bırakıp alıyor işe düşerim falan diye zaten çok yürüyünce kasıklarım ağrıyor benim transferden sonra kan akışı olsun diye az az yürüyorum.

:anneadayı:Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@neneney24 ayekim:110:
@royaal24 ay21 Ekim
@sedu06621 ekim
@ecmel064523 ekim
@tosbik251924 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
@minerva9425 ekim:110:
@gezegendeki FS36 ay28 ekim
@eburs72ay1 Kasım transfer:anneadayı:
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
@AleynaakocEkim transfer:anneadayı:
@kaderrrtrEkim sonu:110:
@bulimmm30 ekim:anneadayı:
@Dila96:anneadayı:
@denizperisii:anneadayı:
@incitanesi_5530 ekim (transfer):anneadayı:
@meryyyynur2431 Ekim (transfer):110:
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
@cicipamuk11 ay6 Kasım (transfer):anneadayı:
@anonim137 Kasım (transfer):110:
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
@akrephanim30 Kasım transfer:anneadayı:
@gldnskr11 Kasım transfer:anneadayı:
@uniq1212 ay15 Kasım
@ilmekci24 ay17 Kasım
espressoc espressoc 40 ay11 Aralık transfer
@flowerduet24ayKasım sonu (transfer):anneadayı:
@serrol:anneadayı:
@Wesna119 Kasım transfer
@Kahhve:anneadayı:
@Ayrk11 Kasım transfer:anneadayı:
@msh:anneadayı:
@ftmbg11 Aralık
@anoniiim:anneadayı:
@karamel Latte:anneadayı:
@esrasill30 Kasım transfer:anneadayı:
@cece117 Aralık transfer
@-HayalReglle başlayacak
@babybunny:anneadayı:
@Sofiasofia13. Aralık transfer
@majalogy:anneadayı:
@melmel77712 Aralık transfer
Nazura Nazura 9 Aralık
@dnzzzzzz13 Aralık transfer
altughulya altughulya :anneadayı:
Prairie daisy Prairie daisy 16 aralik
M muhasebeci35 17 aralik
@melisaamelisaa19 aralik

1,70 boy kilo 68 benim ama düz yolda bile kaç kez tökezledim, iki üç kere de yapıştım yere düştüm valla şimdi eşim bırakıp alıyor işe düşerim falan diye zaten çok yürüyünce kasıklarım ağrıyor benim transferden sonra kan akışı olsun diye az az yürüyorum.
Haaahhh🤣bu bana yapılır mı Asuman kalbimi kırdın yap bi pansuman 🤣 158 boy 67 kiloyla saygı duruşunu ne tarafa doğru alayım 🤣🤣🤣

Birşey sormak istiyorum kasımda opu oldum Ohss yaşadım baya kötüydü sonrasında adet oldum 2. Adetimi beklıyorum şuan transfer tedavisi için ama adetim 3 gün gecıktı 3. Günün sonunda kahverengi lekenmeler yaşamaya başladım ve 3 gündür sadece peceteye gelen hafif kahverengi bazende hafif pembemsi kahverengımsı leke gelıyor sadece normal mi hemsırem tedavi için aktif kanama olması lazım dedı bu lekelenme normal mı sizce

Allah bağışlasın cnm benim seni hatırlıyorum aynı dönemde hamileydik Ağustos anneleri grubunda 🥰 Allah'ım acılarını göstermesin inşallah isteyen herkese nasip etsin 🤲 inşallah minnoş kardeşi gelir sevinir Yavrucuk 🥰♥️♥️🤲
Amin canım Rabbim hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımıza 🤲🏻 isteyen dileyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah

X