- 6 Mart 2024
- 824
- 599
- 31
günaydın Rabbim güldürsün inşallahAllah razı olsun çiçeğimm günaydınlar. Kanım verdim eve gidiyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın Rabbim güldürsün inşallahAllah razı olsun çiçeğimm günaydınlar. Kanım verdim eve gidiyorum şuan
Verdim kan inşallah güzel haberler alırız allah hepinizden razı olsunMutlu hayırlı haberler alırsın inşallah gece bol bol dua ettim sana
Günaydın Allah razı olsun inşallahgünaydın Rabbim güldürsün inşallah
Ekleyeceğim canım ne zaman başladın tedaviyeBuraya nasıl ismimi yazıcam bu tabloya
18 olanı kaybetmemek için riske girmemiş bence canımKızlar bugün konteolde 18lik 16 lik 14luk yumurtalar gördüler.carsamba opu olur dediler ama küçük değiller mi bugün catlatma ignesi vursam bu boyutta kalıyorlar değil mi. Sanki çarşamba catlatma vursam daha iyi olmaz mıydı?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canimVerdim kan inşallah güzel haberler alırız allah hepinizden razı olsun
Eşim dedi ben işten gelince sana sonucu söyleyeceğim sevinirsek veya üzülürsek beraber yaşayalım dedi dayanabilirsem bekleyeceğimHayırlı haberlerini bekliyoruz canim
5. Gun embrıyoları 10. Gun kan veriyor sizin için erken olabılırKızlar bugün transferden sonraki 7. günüm doktor bana 30 aralık test günü dedi ama perşembe günü yani 10. günü kan versem belli olur mu sizce? 3. gün embriyosu konuldu ama bir belirti hissetmiyorum, ilk transferim ve sadece fitil koyunca alt karında bazen ağrı oluyordu bugün o da yok. Benim için de dua edin ne olur sadece eşim ve ben bu işteyiz kimsenin haberi yok kimseyle de konuşamıyorum.
telefona bile not aldım unutmayım diye güzel haberlerini heyecanla bekliyorumEşim dedi ben işten gelince sana sonucu söyleyeceğim sevinirsek veya üzülürsek beraber yaşayalım dedi dayanabilirsem bekleyeceğim
hastane mi klinik miEşim dedi ben işten gelince sana sonucu söyleyeceğim sevinirsek veya üzülürsek beraber yaşayalım dedi dayanabilirsem bekleyeceğim
Çatlatma iğnesinin 12-13 gun pozitif gösterme olasılığı oluyor kişiden kişiye değişiyor tabiTaze transfer benim 4. günü çatlatma iğnesi vuruldum acaba yanlış sonuç verir mi boşa ümitlenmek istemiyorum bana 14 gün sonra test dedi çünkü
Haftaya bugün test günü ama günler de geçmiyor5. Gun embrıyoları 10. Gun kan veriyor sizin için erken olabılır
inanın yalnız değilsiniz kendıne söz verip dayanamayıp test yapanlarla dolu burası :)Haftaya bugün test günü ama günler de geçmiyor
Hayırlısı hayırlısı hayırlısı canım,Eşim dedi ben işten gelince sana sonucu söyleyeceğim sevinirsek veya üzülürsek beraber yaşayalım dedi dayanabilirsem bekleyeceğim
Olabilir neyse bakalım ne derlerse o18 olanı kaybetmemek için riske girmemiş bence canım
Benim sadece kasık ağrılarım var canım tüm gece uyuyamadım ya sonuç ne olacak diye sanırım aklıma takıldıespressoc bende kan verdim merakla bekliyorum ama sabahtan beri midemde bir bulantı var strestendir diye düşünüyorum sen ne durumdasın canım