ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar bugün konteolde 18lik 16 lik 14luk yumurtalar gördüler.carsamba opu olur dediler ama küçük değiller mi bugün catlatma ignesi vursam bu boyutta kalıyorlar değil mi. Sanki çarşamba catlatma vursam daha iyi olmaz mıydı? 😅
18 olanı kaybetmemek için riske girmemiş bence canım

Kızlar bugün transferden sonraki 7. günüm doktor bana 30 aralık test günü dedi ama perşembe günü yani 10. günü kan versem belli olur mu sizce? 3. gün embriyosu konuldu ama bir belirti hissetmiyorum, ilk transferim ve sadece fitil koyunca alt karında bazen ağrı oluyordu bugün o da yok. Benim için de dua edin ne olur sadece eşim ve ben bu işteyiz kimsenin haberi yok kimseyle de konuşamıyorum.

Kızlar bugün transferden sonraki 7. günüm doktor bana 30 aralık test günü dedi ama perşembe günü yani 10. günü kan versem belli olur mu sizce? 3. gün embriyosu konuldu ama bir belirti hissetmiyorum, ilk transferim ve sadece fitil koyunca alt karında bazen ağrı oluyordu bugün o da yok. Benim için de dua edin ne olur sadece eşim ve ben bu işteyiz kimsenin haberi yok kimseyle de konuşamıyorum.
5. Gun embrıyoları 10. Gun kan veriyor sizin için erken olabılır

Taze transfer benim 4. günü çatlatma iğnesi vuruldum acaba yanlış sonuç verir mi boşa ümitlenmek istemiyorum bana 14 gün sonra test dedi çünkü

Nie söylemiyorsunuz benım eşimde söylemek istemedi 🤣ben 7 sülaleye söyledim bu süreçte yanımda olmayan piskolojik bile uzaktan destek vermeyen kimse bundan sonra da olmasın dedim gectım .okunan kuranlar edilen dualar verilen sadakalar hergun arayanlar. Bilerek söyledim durmadan ikinci çocuğu sormasınlar olmuyor diyince tedavi için akıllar vermesinler çabaladığımızın farkında olup hassas noktamızdan konu açamasınlar die. akşama kadar tv de gördükleri haberlere bile üzülüyorlar olmazsa birgunde bize üzülür unuturlar canlarından can cıkmayacak sonuçta dedim 😃iyi de oldu en azından zor süreç die diken üstünde dururlar doğana kadar. eşim ameliyat oldu transferden ıkı gun önce aman gelmeyelım aman rahatsız etmeyelim aman karın kıpırdamasın 🤣söylemesek bide gelen gidenler uğraşacaktılar gelin nie yatıyor açıklamaları yapılacaktı mis gibi de oldu

Eşim dedi ben işten gelince sana sonucu söyleyeceğim sevinirsek veya üzülürsek beraber yaşayalım dedi dayanabilirsem bekleyeceğim
Hayırlısı hayırlısı hayırlısı canım,
Rica etsem beni de tabloya ekler misin 2. opu sürecindeyim,
Rabbimin 2025'te hepimizin kucağını doldurması dileğimle

X