Ay amiiiinnn bende çok uzun zamandır alıyorum . Hem iç hem dış gebeliği aynı anda geçirdim... Ama bunun kıyafetlerle ilgisi yoktu hastaneden eve geldiğimde bile yeni şeyler alamaya devam ettim hatta beni en heyecanlandıran kargolar bebek eşyaları oluyorHer tedavide mutlaka bı zıbın olsa bile aldım bilmiyorum çok iyi geliyordu almak şükürler olsun içinde görmekte kısmet olduhatta son denemede çarşıya gidip alamamıştım diye çok üzülmüştüm transfere giderken bime geçtim bebek zıbın seti gelmişti hemen aldım arabaya girerken eşimin bakışı vardı niye aldın üzülmek icin mi dedi hadi hadi üzülmek yok bebeleri almaya gidiyoruz dedim şükürler olsun darısı hepinize olsun inşallah
Evet tabii düzenli kullanıyordum fitil ve iğneHii çok geçmiş olsun inşallah kanamanız çabucak biter şükür bebiş iyitransfer sonrası progestan kullanıyor muydunuz onlar kanamayı durdurur
Çok geçmiş olsunKızlar biliyorsunuz bugün 5+1 dik. Birden kanamam oldu yoğun bir şekilde. Kimyasal sandım, düşük yapıyorum dedim apar topar acile gittik. Şükür kese yerinde duruyor. Doktor kesinlikle eğilip kalkma, yere düşen bir şeyi alma. Yalnızca tuvalete gitmek için kalk dedi. Günlük hayata devam edebilirsiniz demişti doktorum ama biraz abarttım sanırım ben. Transferden itibaren kendimi çok yormamıştım ama böyle bir şey yaşayınca şok oldum. Yarın kontrole gideceğim kendi doktoruma belki ilaç dozlarını değiştirir. Size demem o ki, kesinlikle kendinizi yormayın. Ödüm patladı bugün. 3 ped değiştirdimeğilip kalkmayın. Sürekli ayakta durmayın ve çok dik oturmayın. Rahimi sıkıştırma dedi acil doktoru. Karnını da kasma dedi
Insallah sıkıntı yaşamadan transfer sürecine ulaşırsınızDoktorum genetikten başka bir şey kalmadı dedi yapılacak her şey yapıldı dedi. Bir de bu seferki transfer öncesi de genetik önerdi ama sizin gibi düşündük ve bir kez daha şansımızı deneyelim dedik olmadı. Belki de doktor haklıdır genetik şarttır bilemiyorum
Çok gecmıs olsun çok üzüldüm cidden yormayın kendinizi .Kızlar biliyorsunuz bugün 5+1 dik. Birden kanamam oldu yoğun bir şekilde. Kimyasal sandım, düşük yapıyorum dedim apar topar acile gittik. Şükür kese yerinde duruyor. Doktor kesinlikle eğilip kalkma, yere düşen bir şeyi alma. Yalnızca tuvalete gitmek için kalk dedi. Günlük hayata devam edebilirsiniz demişti doktorum ama biraz abarttım sanırım ben. Transferden itibaren kendimi çok yormamıştım ama böyle bir şey yaşayınca şok oldum. Yarın kontrole gideceğim kendi doktoruma belki ilaç dozlarını değiştirir. Size demem o ki, kesinlikle kendinizi yormayın. Ödüm patladı bugün. 3 ped değiştirdimeğilip kalkmayın. Sürekli ayakta durmayın ve çok dik oturmayın. Rahimi sıkıştırma dedi acil doktoru. Karnını da kasma dedi
A ben onu 8 embrıyosunu kaybeden arkadaşa yazdım sanıyorum .Anlamadm canım ne sebebi
Hahaha priming plan yani hazırlık aşamasımerhaba bende tedaviye başlayacağım adet olunca gel demişti.Gittim kist var 1 adet yumurta var priming plan yapıcaz dedi ?? bu nedir tam anlamadım 15.gün testler yapılacak ve sonuca göre estrafem başlanacakmış.Bir de havuz yapıcam dedi ben bikaç ay östrojen kullanıcam sonra mı yumurta toplanıcak acaba fikri olan var mı
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah dikkat edinKızlar biliyorsunuz bugün 5+1 dik. Birden kanamam oldu yoğun bir şekilde. Kimyasal sandım, düşük yapıyorum dedim apar topar acile gittik. Şükür kese yerinde duruyor. Doktor kesinlikle eğilip kalkma, yere düşen bir şeyi alma. Yalnızca tuvalete gitmek için kalk dedi. Günlük hayata devam edebilirsiniz demişti doktorum ama biraz abarttım sanırım ben. Transferden itibaren kendimi çok yormamıştım ama böyle bir şey yaşayınca şok oldum. Yarın kontrole gideceğim kendi doktoruma belki ilaç dozlarını değiştirir. Size demem o ki, kesinlikle kendinizi yormayın. Ödüm patladı bugün. 3 ped değiştirdimeğilip kalkmayın. Sürekli ayakta durmayın ve çok dik oturmayın. Rahimi sıkıştırma dedi acil doktoru. Karnını da kasma dedi
Ay Allah muhafaza çok büyük geçmiş olsun rabbim korusun. Dikkat edin diyorlar ama çoğumuz unutuyoruz ya bende çok günlük hayatıma döndüm pişman oluyorum aarada ama çok dikkat etmek lazımmış demek.nsende dikkat et lütfen yapma hiç bişey bırak düşen yerde kalsın kaldıran olur elbet yaKızlar biliyorsunuz bugün 5+1 dik. Birden kanamam oldu yoğun bir şekilde. Kimyasal sandım, düşük yapıyorum dedim apar topar acile gittik. Şükür kese yerinde duruyor. Doktor kesinlikle eğilip kalkma, yere düşen bir şeyi alma. Yalnızca tuvalete gitmek için kalk dedi. Günlük hayata devam edebilirsiniz demişti doktorum ama biraz abarttım sanırım ben. Transferden itibaren kendimi çok yormamıştım ama böyle bir şey yaşayınca şok oldum. Yarın kontrole gideceğim kendi doktoruma belki ilaç dozlarını değiştirir. Size demem o ki, kesinlikle kendinizi yormayın. Ödüm patladı bugün. 3 ped değiştirdimeğilip kalkmayın. Sürekli ayakta durmayın ve çok dik oturmayın. Rahimi sıkıştırma dedi acil doktoru. Karnını da kasma dedi
İnan ki ben de çok dikkat etmeme rağmen bin pişman oldum eğilip kalktım falan diye. Bugün ellerim ayaklarım titredi stresten inan kiAy Allah muhafaza çok büyük geçmiş olsun rabbim korusun. Dikkat edin diyorlar ama çoğumuz unutuyoruz ya bende çok günlük hayatıma döndüm pişman oluyorum aarada ama çok dikkat etmek lazımmış demek.nsende dikkat et lütfen yapma hiç bişey bırak düşen yerde kalsın kaldıran olur elbet ya
Üzülür tabi insan canım ya korkma kötü bişey olmaz inşallah bolca dua etİnan ki ben de çok dikkat etmeme rağmen bin pişman oldum eğilip kalktım falan diye. Bugün ellerim ayaklarım titredi stresten inan kibundan sonra full yatış
İnşallah canımÜzülür tabi insan canım ya korkma kötü bişey olmaz inşallah bolca dua et
Yeniden test yaptım sanki güzel haber alamayacak gibiyizİnşallah canımsenden güzel haberler alırız inşallah yarın
Hadi yaa Allah yardımcın olsun inşallah bu Arada sülük hacamat denedin mi acaba iyi geliyormuş ben düşünüyorum yaptırsammı diyeBende de canim.
8 embriyom vardı, hiçbirinden gebe kalamadim
İnşallah hayırlı sonuçlar çıkarKızlar son kez test yaptim