- 6 Mart 2024
- 763
- 542
- 31
Sal kendını rahat bırak . Unutma rabbım zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordurKız kardeşim eşime diyor ablama bişey mi yaptın çok sinirli bugüngaliba yarın test günüm onun gerginliği var
Hatırladım canımCanım ben kullanıcı adımı değiştirdim, önceki kullanıcı adım arkaoda'ydı, Tavmergen'le ilgili mesajlaşmıştık da senle
Kesinlikle öyle ama arada korkuyor insanSal kendını rahat bırak . Unutma rabbım zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur
Zaten gergınlıgının sebebi de buKesinlikle öyle ama arada korkuyor insan
Espressoc sende de mi sinir var al benden de o kadar öyle böyle sinir yok her an patlayacak gibiyimKız kardeşim eşime diyor ablama bişey mi yaptın çok sinirli bugüngaliba yarın test günüm onun gerginliği var
Var canım hemde nasılEspressoc sende de mi sinir var al benden de o kadar öyle böyle sinir yok her an patlayacak gibiyim
Muhtemelen canım bilinçaltıZaten gergınlıgının sebebi de bu
Adet öncesi de sinirli olurum ama genelde değilim canımHer zaman mı böylesiniz bu süreçte mi sinirlisiniz
Dönemin yaklaşmışlığı sürecin gerginliği o içindeki acaba mı duygusu gunlerın gecmıyor olması falan derken sınırlenmemek elde değildir bide öğretmendiniz galiba günün yorgunluğunu da eklersenız ohooo :)Adet öncesi de sinirli olurum ama genelde değilim canım
Yarın kaçta gidicen canimDönemin yaklaşmışlığı sürecin gerginliği o içindeki acaba mı duygusu gunlerın gecmıyor olması falan derken sınırlenmemek elde değildir bide öğretmendiniz galiba günün yorgunluğunu da eklersenız ohooo :)
Evet ama evde olmak beni daha çok geriyor dışarda olunca unutuyorum test yapınca çok stres oldum şimdi daha rahatımDönemin yaklaşmışlığı sürecin gerginliği o içindeki acaba mı duygusu gunlerın gecmıyor olması falan derken sınırlenmemek elde değildir bide öğretmendiniz galiba günün yorgunluğunu da eklersenız ohooo :)
Yapmayın yaEvet ama evde olmak beni daha çok geriyor dışarda olunca unutuyorum test yapınca çok stres oldum şimdi daha rahatım
Ben bı yere gitmicem ama karıştırdınız mı ki :)Yarın kaçta gidicen canim
Amin inşallah Mutlu haberler alalım hep birlikteAmin cnm hayırlı olsun sürecin. Kolaylıkla ilerlesin sağlıkla bebişine kavuşmana vesile olsun inşallah
İnşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasınMerhaba süreciniz hayırlı olsun ınsallah güzel sonuçlar alırsınız
Bende de pkos var ama yumurtaların kalitesi de iyi dendi hayırlısı Allah’tan ..Canım embriyoda yumurtanın kalite katkısı %80 spermin %20
Biliyormusun bana bugüne kadar ne dedilerse yaptımBende şu muslin takımlara bakıp bakıp duruyorum yeni doğan olanlara almamak için kendimi zor tutuyorum