ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bu arada bebek kıyafeti almak inanılmaz motive ediyor ben bebek çeyizi yapıyorum sağa sola hediye ediyorum. Rabbim nasip ederse giydiririm etmezse giyecek dolu bebek var mantığındayım. Ama benim motivasyon şeklim bebek zıbınları almak

Çoğu doktor 3.güne genetik yapılmasına karşı. Daha az hücre alınıyor daha az hastalığa bakılıyormuş +++ benim merkezde embriyo başına 5yüz dolarken memorialde 3yüz dolar
Bende genetik yaptiracam embriyolar daha 2 günlük bugün 5 günü bekleyecekler her doktor genetik için en az 5 gün diyor canm 3 gün ilk defa duyuyorum nasıl yapacaklar hemde dondurulmuş dondur çöz kaliteside bozulmaz mi yani bu arada ben 370 dolar odeyecem embriyo basina

Doğru diyorsun evet yapmak lazım bencede hem motive eder olumlu düşünürüz

Hep 3yüz dolar civarı zaten benimki bilmiyorum dışarıya mı gönderiyor ondan mı pahalı anlamadım... İşteee kafamı karıştıran diğer şey de bu bozulursa bittim ben ğff çok düşünmekten delirmesek bari

Benim gittiğim merkez de 420 dolar diyor.
Bence doktorlar da komisyon alıyor.

Cnm o arkadaşın ismini hatırlıyor musun,m
Canım aradan 5 yıl geçti hatırlamıyorum demir vardı isminde ama devamı neydi hatırlamıyorum zaten üyeliği devam ediyorsa ismini değiştirmiştir

Her tedavide mutlaka bı zıbın olsa bile aldım bilmiyorum çok iyi geliyordu almak şükürler olsun içinde görmekte kısmet oldu hatta son denemede çarşıya gidip alamamıştım diye çok üzülmüştüm transfere giderken bime geçtim bebek zıbın seti gelmişti hemen aldım arabaya girerken eşimin bakışı vardı niye aldın üzülmek icin mi dedi hadi hadi üzülmek yok bebeleri almaya gidiyoruz dedim şükürler olsun darısı hepinize olsun inşallah

İnşallah sorun yasamazsin canm zaten hem maddi hem manevi yoruluyoruz umarım sağlıklı bir süreç geçirirsin

O zaman genetik yaptırmayın yani genetik yapılsın die siz istediyseniz bu sekılde deneyin . Şöyle düşünün zaten son kalanmış genetıge verecegınız parayı yenıden transfer ıcın kullanın . Tutarsa sizindir . Genetiğe gidip bozulursa eliniz boş kalıp sil baştan başlıcaksınız… yanlış anlamayın hani acabamıki die böyle yorum yaptım

Kızlar biliyorsunuz bugün 5+1 dik. Birden kanamam oldu yoğun bir şekilde. Kimyasal sandım, düşük yapıyorum dedim apar topar acile gittik. Şükür kese yerinde duruyor. Doktor kesinlikle eğilip kalkma, yere düşen bir şeyi alma. Yalnızca tuvalete gitmek için kalk dedi. Günlük hayata devam edebilirsiniz demişti doktorum ama biraz abarttım sanırım ben. Transferden itibaren kendimi çok yormamıştım ama böyle bir şey yaşayınca şok oldum. Yarın kontrole gideceğim kendi doktoruma belki ilaç dozlarını değiştirir. Size demem o ki, kesinlikle kendinizi yormayın. Ödüm patladı bugün. 3 ped değiştirdim eğilip kalkmayın. Sürekli ayakta durmayın ve çok dik oturmayın. Rahimi sıkıştırma dedi acil doktoru. Karnını da kasma dedi

Aman dikkat edin çok geçmiş olsun bebişe bi şey olmasın

Hii çok geçmiş olsun inşallah kanamanız çabucak biter şükür bebiş iyi transfer sonrası progestan kullanıyor muydunuz onlar kanamayı durdurur

Doktorum genetikten başka bir şey kalmadı dedi yapılacak her şey yapıldı dedi. Bir de bu seferki transfer öncesi de genetik önerdi ama sizin gibi düşündük ve bir kez daha şansımızı deneyelim dedik olmadı. Belki de doktor haklıdır genetik şarttır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…