ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Amin cnm hayırlı olsun sürecin. Kolaylıkla ilerlesin sağlıkla bebişine kavuşmana vesile olsun inşallah

Cnm o arkadaşın ismini hatırlıyor musun,m

Merhaba süreciniz hayırlı olsun ınsallah güzel sonuçlar alırsınız

Baştan hiçbir test vs istemediler di mi, eğer taşımak yerine 0 dan başka klinikte başlasam isterlee mi her şeyi baştan
Embrıyonuz varsa neden baştan sıfırdan başlamak ? Hem maddi hem manevi yorucu bi süreç .

Taşıyın istediğiniz yere olsun bitsin :) sonraki süreci ordaki doktorunuz belirleyecek her doktorun farklı bi tedavi yöntemi var . Zaten hazır embrıyo ile gittikten sonra dosyanıza bakar ve transferi yapar neden baştan başlasın ki herseye

Baştan hiçbir test vs istemediler di mi, eğer taşımak yerine 0 dan başka klinikte başlasam isterlee mi her şeyi baştan
Ben taşırken hiçbirşey istemediler ücrette ödemedim çok basit bir şekilde taşınııyor
Yeni biryerde başlayacaksanız sıfırdan istemezler zaten amh rahm filmi flan bunlar varsa 2 yıl geçerli oluyor

Aslında baştan başlamayı istemiyorum elbette, donmuş 3.gün embriyosuna kendi doktorum genetik yapmak istiyor. Diğer merkez de evet genetik yapalım ama beşinci güne yapılacak derse ve dondur çözdür olayını istemezse diye sordum. Benim dr 5.güne getirip öyle test yapılmasına da karşı çünkü 5 e gelen embriyo tekrardan donmaz diyor. Diğer merkez olur biz yaparız derse baştan başlamıycam ama şişli memorial için ( taşımayı düşündüğüm merkez bu) orta kalite embriyoyu genetiğe göndermiyormuş bir de bu sorun var.. yani hayırlısı

Hımm öyle bi problem varsa bilmiyorum genetik hakkında çok bilgim yok denilebilir . Insallah güzel sonuçlar elde edersiniz. Peki 3. Güne genetik yaparız dıyen yerde yaptırıp sonra taşısanız öyle olmuyor mu .

Çoğu doktor 3.güne genetik yapılmasına karşı. Daha az hücre alınıyor daha az hastalığa bakılıyormuş +++ benim merkezde embriyo başına 5yüz dolarken memorialde 3yüz dolar

papatya insan altughulya ve diğer kizlar görmeniz için etiketliyorum S siyasmin K Karendila karamel Latte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…