ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Her tedavide mutlaka bı zıbın olsa bile aldım bilmiyorum çok iyi geliyordu almak şükürler olsun içinde görmekte kısmet oldu 🤲 hatta son denemede çarşıya gidip alamamıştım diye çok üzülmüştüm transfere giderken bime geçtim bebek zıbın seti gelmişti hemen aldım arabaya girerken eşimin bakışı vardı niye aldın üzülmek icin mi dedi hadi hadi üzülmek yok bebeleri almaya gidiyoruz dedim şükürler olsun darısı hepinize olsun inşallah 🥰🤲
Ay amiiiinnn bende çok uzun zamandır alıyorum . Hem iç hem dış gebeliği aynı anda geçirdim... Ama bunun kıyafetlerle ilgisi yoktu hastaneden eve geldiğimde bile yeni şeyler alamaya devam ettim hatta beni en heyecanlandıran kargolar bebek eşyaları oluyor 😂😂 motivasyon önemli hayal kurmak önemli heyecan duymak önemli . Sonunda üzülürüm diye korkarak hareket etmek kötü enerji göndermenize sebep olur tabiki sizde alın demiyorum ama alırsam sonra üzülürüm diye düşünmeyin. Hayal edin inanın gerçek olacak ✨ rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez ✨

Kızlar biliyorsunuz bugün 5+1 dik. Birden kanamam oldu yoğun bir şekilde. Kimyasal sandım, düşük yapıyorum dedim apar topar acile gittik. Şükür kese yerinde duruyor. Doktor kesinlikle eğilip kalkma, yere düşen bir şeyi alma. Yalnızca tuvalete gitmek için kalk dedi. Günlük hayata devam edebilirsiniz demişti doktorum ama biraz abarttım sanırım ben. Transferden itibaren kendimi çok yormamıştım ama böyle bir şey yaşayınca şok oldum. Yarın kontrole gideceğim kendi doktoruma belki ilaç dozlarını değiştirir. Size demem o ki, kesinlikle kendinizi yormayın. Ödüm patladı bugün. 3 ped değiştirdim 😔 eğilip kalkmayın. Sürekli ayakta durmayın ve çok dik oturmayın. Rahimi sıkıştırma dedi acil doktoru. Karnını da kasma dedi 🙏🏻
Çok geçmiş olsun🥺 dikkat et uzan ve kötü düşünme lütfen mümkün olduğunca az hareket et. Zaten sağlıklıyaa seninle kalacaktır 🌸 güzel şeyler düşün karnını sev . Yorma kendini pozitif oluyoruz kötü düşünmüyoruz.. kanama çoğu gebelikte olabiliyor ve negatif birşey olmadan atlatılabiliyor . Bi an önce dursun kanama amiiiinnn

merhaba bende tedaviye başlayacağım adet olunca gel demişti.Gittim kist var 1 adet yumurta var priming plan yapıcaz dedi ?? bu nedir tam anlamadım 15.gün testler yapılacak ve sonuca göre estrafem başlanacakmış.Bir de havuz yapıcam dedi ben bikaç ay östrojen kullanıcam sonra mı yumurta toplanıcak acaba fikri olan var mı

merhaba bende tedaviye başlayacağım adet olunca gel demişti.Gittim kist var 1 adet yumurta var priming plan yapıcaz dedi ?? bu nedir tam anlamadım 15.gün testler yapılacak ve sonuca göre estrafem başlanacakmış.Bir de havuz yapıcam dedi ben bikaç ay östrojen kullanıcam sonra mı yumurta toplanıcak acaba fikri olan var mı

Kızlar ne olur yardım bu estofrem siz de kilo yaptı mı ya bende resmen şişirdi beni 🥹🥹🥹🥹

Doktorum genetikten başka bir şey kalmadı dedi yapılacak her şey yapıldı dedi. Bir de bu seferki transfer öncesi de genetik önerdi ama sizin gibi düşündük ve bir kez daha şansımızı deneyelim dedik olmadı. Belki de doktor haklıdır genetik şarttır bilemiyorum
Insallah sıkıntı yaşamadan transfer sürecine ulaşırsınız

Kızlar biliyorsunuz bugün 5+1 dik. Birden kanamam oldu yoğun bir şekilde. Kimyasal sandım, düşük yapıyorum dedim apar topar acile gittik. Şükür kese yerinde duruyor. Doktor kesinlikle eğilip kalkma, yere düşen bir şeyi alma. Yalnızca tuvalete gitmek için kalk dedi. Günlük hayata devam edebilirsiniz demişti doktorum ama biraz abarttım sanırım ben. Transferden itibaren kendimi çok yormamıştım ama böyle bir şey yaşayınca şok oldum. Yarın kontrole gideceğim kendi doktoruma belki ilaç dozlarını değiştirir. Size demem o ki, kesinlikle kendinizi yormayın. Ödüm patladı bugün. 3 ped değiştirdim 😔 eğilip kalkmayın. Sürekli ayakta durmayın ve çok dik oturmayın. Rahimi sıkıştırma dedi acil doktoru. Karnını da kasma dedi 🙏🏻
Çok gecmıs olsun çok üzüldüm cidden yormayın kendinizi .

Hahaha priming plan yani hazırlık aşaması 🤣boşuna kafanızı karıştırmış .. hazırlık yapacaz dememişte priming demiş

Tıpta başka anlamı varsa bilmiyorum . Tek yumurta olduğu ıcın havuz yontemı demiş yanı yumurtalar toplanacak dondurulacak tek fark size iki kez yumurta toplama işlemi yapılacak .

Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah dikkat edin 🥺

Ay Allah muhafaza çok büyük geçmiş olsun rabbim korusun. Dikkat edin diyorlar ama çoğumuz unutuyoruz ya bende çok günlük hayatıma döndüm pişman oluyorum aarada ama çok dikkat etmek lazımmış demek.nsende dikkat et lütfen yapma hiç bişey bırak düşen yerde kalsın kaldıran olur elbet ya

Ay Allah muhafaza çok büyük geçmiş olsun rabbim korusun. Dikkat edin diyorlar ama çoğumuz unutuyoruz ya bende çok günlük hayatıma döndüm pişman oluyorum aarada ama çok dikkat etmek lazımmış demek.nsende dikkat et lütfen yapma hiç bişey bırak düşen yerde kalsın kaldıran olur elbet ya
İnan ki ben de çok dikkat etmeme rağmen bin pişman oldum eğilip kalktım falan diye. Bugün ellerim ayaklarım titredi stresten inan ki 😔 bundan sonra full yatış 🛌

X