- 16 Kasım 2023
- 613
- 359
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende amh düşüklüğü sebebi ile tüp bebek tedavisine başladım dün ilk iğne mi oldum solda 4 5 yumurta sağda 1 yumurta var dediler yaşım 29 perşembe kontrolüm var gonalf 900 kullanıyorum günde 300 doz şeklinde hayırlısı olsun hakkımızda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cnm o arkadaşın ismini hatırlıyor musun,mÇok düşük bir ihtimal ama olmayacak bişey yok neler görüyoruz neler aynı dönemde tedavi görüyorduk 5.gunden 10.gune kadar Hergun pozitif çıktı idrarda 10.gun kan verdi negatif çıktı eve gelince yine test yaptı yine pozitif çıktı ertesi günde pozitif çıkınca başka yerde kan verdi pozitif çıktı kan testi inşallah rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin inşallah hayırlısı ile insan çok stres yapıyor ben yıllardır kk deyim tüp bebek gruplarına bakıyorum çok şeye şahit olduk Allah'ım herkesin kucağın hayırlısı ile doldursun inşallah evet yarın espressoc için büyük gün dört gözle onu bekliyorux hepiniz çokça duamdasiniz
Baştan hiçbir test vs istemediler di mi, eğer taşımak yerine 0 dan başka klinikte başlasam isterlee mi her şeyi baştanTaşıdım embriyomu başka hastaneye 17sindede transfer oldum taşıdığım embriyoyu
Merhaba süreciniz hayırlı olsun ınsallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba bende amh düşüklüğü sebebi ile tüp bebek tedavisine başladım dün ilk iğne mi oldum solda 4 5 yumurta sağda 1 yumurta var dediler yaşım 29 perşembe kontrolüm var gonalf 900 kullanıyorum günde 300 doz şeklinde hayırlısı olsun hakkımızda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Embrıyonuz varsa neden baştan sıfırdan başlamak ? Hem maddi hem manevi yorucu bi süreç .Baştan hiçbir test vs istemediler di mi, eğer taşımak yerine 0 dan başka klinikte başlasam isterlee mi her şeyi baştan
NolduKizlar ben bugün aşırı gerginim ya
Ben taşırken hiçbirşey istemediler ücrette ödemedim çok basit bir şekilde taşınııyorBaştan hiçbir test vs istemediler di mi, eğer taşımak yerine 0 dan başka klinikte başlasam isterlee mi her şeyi baştan
Teşekkür ederimBen taşırken hiçbirşey istemediler ücrette ödemedim çok basit bir şekilde taşınııyor
Yeni biryerde başlayacaksanız sıfırdan istemezler zaten amh rahm filmi flan bunlar varsa 2 yıl geçerli oluyor
Aslında baştan başlamayı istemiyorum elbette, donmuş 3.gün embriyosuna kendi doktorum genetik yapmak istiyor. Diğer merkez de evet genetik yapalım ama beşinci güne yapılacak derse ve dondur çözdür olayını istemezse diye sordum. Benim dr 5.güne getirip öyle test yapılmasına da karşı çünkü 5 e gelen embriyo tekrardan donmaz diyor. Diğer merkez olur biz yaparız derse baştan başlamıycam ama şişli memorial için ( taşımayı düşündüğüm merkez bu) orta kalite embriyoyu genetiğe göndermiyormuş bir de bu sorun var.. yani hayırlısıEmbrıyonuz varsa neden baştan sıfırdan başlamak ? Hem maddi hem manevi yorucu bi süreç .
Taşıyın istediğiniz yere olsun bitsin :) sonraki süreci ordaki doktorunuz belirleyecek her doktorun farklı bi tedavi yöntemi var . Zaten hazır embrıyo ile gittikten sonra dosyanıza bakar ve transferi yapar neden baştan başlasın ki herseye
Hımm öyle bi problem varsa bilmiyorum genetik hakkında çok bilgim yok denilebilir . Insallah güzel sonuçlar elde edersiniz. Peki 3. Güne genetik yaparız dıyen yerde yaptırıp sonra taşısanız öyle olmuyor mu .Aslında baştan başlamayı istemiyorum elbette, donmuş 3.gün embriyosuna kendi doktorum genetik yapmak istiyor. Diğer merkez de evet genetik yapalım ama beşinci güne yapılacak derse ve dondur çözdür olayını istemezse diye sordum. Benim dr 5.güne getirip öyle test yapılmasına da karşı çünkü 5 e gelen embriyo tekrardan donmaz diyor. Diğer merkez olur biz yaparız derse baştan başlamıycam ama şişli memorial için ( taşımayı düşündüğüm merkez bu) orta kalite embriyoyu genetiğe göndermiyormuş bir de bu sorun var.. yani hayırlısı
Bişey var olmadi da hormonlardan sanirim
Çoğu doktor 3.güne genetik yapılmasına karşı. Daha az hücre alınıyor daha az hastalığa bakılıyormuş +++ benim merkezde embriyo başına 5yüz dolarken memorialde 3yüz dolarHımm öyle bi problem varsa bilmiyorum genetik hakkında çok bilgim yok denilebilir . Insallah güzel sonuçlar elde edersiniz. Peki 3. Güne genetik yaparız dıyen yerde yaptırıp sonra taşısanız öyle olmuyor mu .
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda .Çoğu doktor 3.güne genetik yapılmasına karşı. Daha az hücre alınıyor daha az hastalığa bakılıyormuş +++ benim merkezde embriyo başına 5yüz dolarken memorialde 3yüz dolar
papatya insan altughulya ve diğer kizlar görmeniz için etiketliyorum S siyasmin K Karendila karamel Latte70.000 Ya Musavvir C.C.
Şuan tüp bebek sürecindeyim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Zikir sayısını tamamlamam için benimle Ya Musavvir zikrini çeker misiniz ? Allah(c.c)'ın 99 isminden birisi olan El-Musavvir yarattığı her varlığa ayrı bir şekil ve özellik veren anlamına gelir. El-Musavvir ismi...www.kadinlarkulubu.com
Kizlar ya Musavvir zikrine başladım beraber kuvvet olur musunuz
Hormonlarını sevsinler SenınBişey var olmadi da hormonlardan sanirim
-1000papatya insan altughulya ve diğer kizlar görmeniz için etiketliyorum S siyasmin K Karendila karamel Latte
Kız kardeşim eşime diyor ablama bişey mi yaptın çok sinirli bugün galiba yarın test günüm onun gerginliği varHormonlarını sevsinler Senın