ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

17 aralıkta transfer oldum 3. Gün çift embriyo beni de listeye ekleyebilir misiniz inşallah tüm çizelge hamilelerle dolsun bekleyen herkes pozitif görsün

5 sene kadar önce bı arkadaşla aynı topikteydink günlerce idrar testinde idrarda pozitif görüp kanda negatif gördü kanın ertesi günü de idrar testi yaoti yine pozitif idi başka labaratuvarda kan verdi pozitif çıktı çok düşük bir ihtimal ama olmayacak bir ihtimal de değil labaratuvar hatası çıktı gebeliği sağlıkla devam ett kucağına aldı
Maşallah oluyormu böyle şeyler umarım espresso nun da yarın pozitif çıkar yarın test yapicak herkesinki inşallah

Kızçeler ben çok heyecanlıyım inşallah Allahım bu sefer kucağımıza almayı nasip ya içim dolu dolu şuan🥹🫶🏽💓 eşim hemen almayalım düşüncesinde ama ben dayanamadım gizliden aldım inşallah doya doya giydirmek de nasip olsun 🤲🏻🤲🏻💓💓
Ayy canım hayırlı olsun 🧿 inşallah giydirirsin rabbim bekleyen herkese nasip etsin

Salı günü transfer oldum cumartesi sabahtan hafif pembe lekelenme vardı sizce tutunma olabilir mi 3 gün embriyosu için erken mi kızlar

Kızçeler ben çok heyecanlıyım inşallah Allahım bu sefer kucağımıza almayı nasip ya içim dolu dolu şuan🥹🫶🏽💓 eşim hemen almayalım düşüncesinde ama ben dayanamadım gizliden aldım inşallah doya doya giydirmek de nasip olsun 🤲🏻🤲🏻💓💓
Bende şu muslin takımlara bakıp bakıp duruyorum yeni doğan olanlara almamak için kendimi zor tutuyorum 🥰

Maşallah oluyormu böyle şeyler umarım espresso nun da yarın pozitif çıkar yarın test yapicak herkesinki inşallah
Çok düşük bir ihtimal ama olmayacak bişey yok neler görüyoruz neler aynı dönemde tedavi görüyorduk 5.gunden 10.gune kadar Hergun pozitif çıktı idrarda 10.gun kan verdi negatif çıktı eve gelince yine test yaptı yine pozitif çıktı ertesi günde pozitif çıkınca başka yerde kan verdi pozitif çıktı kan testi inşallah rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin inşallah hayırlısı ile insan çok stres yapıyor ben yıllardır kk deyim tüp bebek gruplarına bakıyorum çok şeye şahit olduk Allah'ım herkesin kucağın hayırlısı ile doldursun inşallah evet yarın espressoc espressoc için büyük gün dört gözle onu bekliyorux hepiniz çokça duamdasiniz

Kızlar o idrarda pozitif gören arkadaş kanda negatif görmüştü geçenler o ne oldu başka merkezde kan verip pozitif gören o mu ?

Çok düşük bir ihtimal ama olmayacak bişey yok neler görüyoruz neler aynı dönemde tedavi görüyorduk 5.gunden 10.gune kadar Hergun pozitif çıktı idrarda 10.gun kan verdi negatif çıktı eve gelince yine test yaptı yine pozitif çıktı ertesi günde pozitif çıkınca başka yerde kan verdi pozitif çıktı kan testi inşallah rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin inşallah hayırlısı ile insan çok stres yapıyor ben yıllardır kk deyim tüp bebek gruplarına bakıyorum çok şeye şahit olduk Allah'ım herkesin kucağın hayırlısı ile doldursun inşallah evet yarın espressoc espressoc için büyük gün dört gözle onu bekliyorux hepiniz çokça duamdasiniz
Allah razı olsun çok büyük heyecanla bende bekliyorum 3 gündür test yapmadım modum düşmesin diye. Yapmamak gerekiyormuş onu anladım çünkü testleri negatif gördükçe sanki dünyanın sonu gibi hayata küstüm. Elimizden geleni yapıp gerisini tevekkül etmemiz lazımmış. Şimdi dua vakti bolca dua ediyorum Allah hepinizden razı olsun 🌹

Kizlar ya Musavvir zikrine başladım beraber kuvvet olur musunuz 🥰

Allah razı olsun çok büyük heyecanla bende bekliyorum 3 gündür test yapmadım modum düşmesin diye. Yapmamak gerekiyormuş onu anladım çünkü testleri negatif gördükçe sanki dünyanın sonu gibi hayata küstüm. Elimizden geleni yapıp gerisini tevekkül etmemiz lazımmış. Şimdi dua vakti bolca dua ediyorum Allah hepinizden razı olsun 🌹
Bende test gününe kadar dayanmayı düşünüyorum inşallah başarırım 😊

Arkadaşlar aranızda embriyo taşıyan var mı ya da merkez değiştirip baştan başlayan. Daha önceki tahlil ve hsg min üzerinden bir yılı geçti. Kendi merkezimle Devam edersem baştan istemiyor ama merkez değiştirisem bunları baştan mı Hazırlamam gerek

Merhaba bende amh düşüklüğü sebebi ile tüp bebek tedavisine başladım dün ilk iğne mi oldum solda 4 5 yumurta sağda 1 yumurta var dediler yaşım 29 perşembe kontrolüm var gonalf 900 kullanıyorum günde 300 doz şeklinde hayırlısı olsun hakkımızda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

X