ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Herkese günaydııııınn espressoc kız adet adet diyip durma pozitif de bebiş de inşallah yerleşme ağrısıdır öyle düşün valla ben o kadar çok rüya görüyorum ki çoğu kötü uyurken yoruluyorum resmen

Canım yumurtayı dollemis embriyo oluşmuş. Sorun yok demekki

Merhaba süreciniz Hayırlı olsun İzmirde nerede yaptırdınız doktorunuz kim

Merhabalar yumurtalar kaç günde olgunlaşıp, yumurta toplama sürecine kaçıncı günde geldiniz benim ilk tedavim ve iğnelerde 2.günüm
Canım benim dün opu oldu, bende burdan senin gibi çok şey okudum araştırdım Allah yardımcımız olsun
Ben 7 gün iğne kullandım sonra 8. Gün kontrolde doktorum çatlatıcaz dedi 10. gündede yumurtaları topladık

Canim gebesin ya o yüzden çok rüya görüyor olabilirsin içini ferah tut adet değil tamam bebisin haberleri inşallah

Hayırlı olsun canım ben henüz sonuç almadım ama bana da progestan 8? Haftaya kadar kullanılacak dedi

Burası aralık ayı tüp bebek yaptıranlar konuşması :) muhtemelen daha hepsı 15-20 günlük bile değil hamişlerin bebişiniz hayırlı olsun

5 sene kadar önce bı arkadaşla aynı topikteydink günlerce idrar testinde idrarda pozitif görüp kanda negatif gördü kanın ertesi günü de idrar testi yaoti yine pozitif idi başka labaratuvarda kan verdi pozitif çıktı çok düşük bir ihtimal ama olmayacak bir ihtimal de değil labaratuvar hatası çıktı gebeliği sağlıkla devam ett kucağına aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…