ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Anladım canım senin için hayırlısı olsun ben sorucam senin amh kaçtı
Inşallah canım hepimiz için en kısa zamanda güzel haberler olsun.benim özelde 1.40 çıkmıştı şehir hastanesinde 0.48 çıktı.heralde 1in altında olunca rapora giriyor sanırım

Dene canım benim elinden geleni yap gerisi Allah'a bırak Allah mükafatlandirir

Inşallah canım hepimiz için en kısa zamanda güzel haberler olsun.benim özelde 1.40 çıkmıştı şehir hastanesinde 0.48 çıktı.heralde 1in altında olunca rapora giriyor sanırım
Benim doktorum hiç bakmadan başladı biliyonmu amh benim kaç bilmiyorum onun önceden bakılması gerektiğini bilmiyordum burdan ögrenecek çok şey varmış keşke yapmayıp önce arastirsaymisim

Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi? Bağırsakların bozulmuş gibi duruyor, iğnenin pek böyle bir etkisi olacağını sanmıyorum canım.
İğnenin peşine hemen yemek yemiştim o biraz kafamı karistirdi ama.cikarinca resmen gözümün önünden perde kalkti

Benim doktorum hiç bakmadan başladı biliyonmu amh benim kaç bilmiyorum onun önceden bakılması gerektiğini bilmiyordum burdan ögrenecek çok şey varmış keşke yapmayıp önce arastirsaymisim
Olsun vardır bunda da bir hayır,birçok şeyi burada birbirimizden öğreniyoruz.en kısa zamanda kan verip öğrenin amh düşük çıkarsa devlette de deneme hakkınız olur devlet 3 tüp bebek hakkı tanıyor raporlu olarak faydalanırsınız daha çok deneme hakkınız olur

Özür dişerim takıldım ben fiyata acaba devlette mi 60 bin tl

Canım ben istanbuldayım, bht doktorum Volkan Turan. Benim rahmin hafif t ameliyata gerek yok demişti doktorlar ama herşey iyi olduğu halde tutmadığı için histeroskopi ile biraz traşlayalım bir de öyle deneyelim dedi. 4 kaliteli embriyom 5. güne ulaştı ama çift olarak dondurmuşlar bundan dolayı başka embriyom kalmadı. histeroskopi sonrası baştan başlayacağız.

Nerdeydiniz peki şehir olarak ben istanbuldayım devlet hastanesine normal kadın doğuma gittim adam kovmaktan beter etti bende yakınlarımın gittiği farklı bir hastaneye gittim orda devam ediyorum
Bende aynısını sakaryada yaşadım ki kovdu resmen tahlil istedi 2 ay onları toparlamakla uğraştım gittim kapıdan tipime bakıp kilo ver dedi ve o zaman o kadar kilomda yoktu içeri bile almadı çok ağladım üzüldüm sonra kuzenimin istanbulda gittiği özel klinik vardı ona gittim her şey içinde ilaçlar hastane masrafları dondurma transfer vs 90bin tl inşallah güzel sonuç alırım ama ben daha önce vakit kaybedip özele gitmediğime pişman oldum

Valla aynınlekilde bende 87 kiloyum adam eşimin yanında araba sileceklerine benzetti o kadar rencide olmuştum ki eşim apar topar çıkardı dr yanından o sinirle özele gidelim dedi biliyorum devlete gitseydim bedenim de psikolojik de çok yorulacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…