ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kizlar ayaklarım ve bacaklarım çok üşüyor hani vücut isiniz düşer arkasından hemen regl olursunuz ya öyle birde ağrım çok var reglin ilk günü gibiyim sizlerde de oldu mu ?
Valla benimde olmuştu belden aşağısı o kadar üşüyordu o kadar ağrıyordu ki kat kat patik giyinmiştim yataktan çıkmamıştım var mı başka belirtiiin yada değişiklik hissediyor musun canısı

Evet canım bugün midemde hassas normalde tütsü çok severim yaktim balkonda mum falanda hazırladım bişeyler okuyayım dedm ama kokusu çok ağır geldi midem hafif bulandı birde regl olmuş gibiyim gidip gidip bakıyorum

Ayyy inşallah Allahım Şeninde pozitif haberini alalım inşallah ama silik de görsen Allah’ın izniyle vardır inşallah dediğim gibi belki geç tutunuyordur minnoş

Ayyy inşallah Allahım Şeninde pozitif haberini alalım inşallah ama silik de görsen Allah’ın izniyle vardır inşallah dediğim gibi belki geç tutunuyordur minnoş
Çok çok amin inşallah Allah'ım duysun sesimizi işte kuruma çizgisi mi silik mi emin olamıyor insan o yüzden çok gönül bağlamak istemedim

Amin Allah razı olsun hepimizin İnşallah hiç bir şey bilmedin bu yola girdim kimseye anlatamıyorum
bir haftada büyüse bir an önce bitse istiyorum benim çabuk tepki veriyor umarım olur
Çok teşekkür ediyorum

Başladıktan sonra 14. Günde yumurtalarım toplanmıştı 8-10 günde toplanan da var tamamen yumurtaların büyümesiyle ilgili ve kişiden kişiye göre değişen bir süreç
Ay inşallah 7-8 günde toplanır bitir yumurtalarım direk tepki veriyor hatta bi aşılama 10 tane yumurtam birden büyüdü iptal edildi doktor keşke tüp bebek hastası olsaydın demişti hatta o ay inositol kullanmıştım coştu benimkiler inşallah gene aynı olur

İnşallah sağlıklı embriyonuz olsun da zamanı önemli değil

Olur inşallah Allahın izniyle zaten yumurtalarınızın durumuna göre birde büyüklük ölçümlerine göre en az 18 m yada 20 yakın olması lazım ki olgun yumurtalar çıksın doktor zaten her muane de ölçümlerini yapıp kan alıp ona göre karar veriliyor ne zaman toplanacağı siz rahat olun önce Allah sonra doktorların eliyle inşallah güzel sonuçlara ulaşırsın Amin

Aminnn benim sağlıklı değil heralde olsa o kadar yumiden biri tutardı dış gebelik geçirdim iç kanama sol tüp gitti falan zor zamanlar geçirdim sonu güzel olur umarım
Amin inşallah bende onu ikinci transferimde yaşadım üçüncü de negatif oldu umarım birgün o Altın embriyoyu yakalarız hep aynı olacak değil umarım o kadar güzel günler görelim ki bugünlerimizi unutalım İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…