Yani o da pozitif göstermezHibor kan sulandırıcı iğne
Yok canım pazartesi günü. Yoğun adet sancım var her an regl olacak gibiyim. Daha test yapmamaya karar verdimespressoc canımmm ne yaptın seni merak ettim test günün bugün müydü?
Allah razı olsun pazartesi günü çiçeğim evet doğru aklında kalmisPazartesi yapacaktı diye biliyorum bende çok merak ediyorum Allahım yüzlerinizi güldürsün
Kizlar ayaklarım ve bacaklarım çok üşüyor hani vücut isiniz düşer arkasından hemen regl olursunuz ya öyle birde ağrım çok var reglin ilk günü gibiyim sizlerde de oldu mu ?Pazartesi yapacaktı diye biliyorum bende çok merak ediyorum Allahım yüzlerinizi güldürsün
Valla benimde olmuştu belden aşağısı o kadar üşüyordu o kadar ağrıyordu ki kat kat patik giyinmiştim yataktan çıkmamıştım var mı başka belirtiiin yada değişiklik hissediyor musun canısıKizlar ayaklarım ve bacaklarım çok üşüyor hani vücut isiniz düşer arkasından hemen regl olursunuz ya öyle birde ağrım çok var reglin ilk günü gibiyim sizlerde de oldu mu ?
İnşallah regli değildir modumuz hep yüksekKizlar ayaklarım ve bacaklarım çok üşüyor hani vücut isiniz düşer arkasından hemen regl olursunuz ya öyle birde ağrım çok var reglin ilk günü gibiyim sizlerde de oldu mu ?
Evet canım bugün midemde hassas normalde tütsü çok severim yaktim balkonda mum falanda hazırladım bişeyler okuyayım dedm ama kokusu çok ağır geldi midem hafif bulandı birde regl olmuş gibiyim gidip gidip bakıyorumValla benimde olmuştu belden aşağısı o kadar üşüyordu o kadar ağrıyordu ki kat kat patik giyinmiştim yataktan çıkmamıştım var mı başka belirtiiin yada değişiklik hissediyor musun canısı
İnşallah değildir çiçeğim birde dünkü akşam testimde sonradan baktığımda hafif gölge vardı ama umutlanmk çok istemedim negatif de düşünmek istemiyorum artık tevekkül ettim sadece dua ediyorum teste 1 günüm kaldı zatenİnşallah regli değildir modumuz hep yüksek
Ayyy inşallah Allahımİnşallah değildir çiçeğim birde dünkü akşam testimde sonradan baktığımda hafif gölge vardı ama umutlanmk çok istemedim negatif de düşünmek istemiyorum artık tevekkül ettim sadece dua ediyorum teste 1 günüm kaldı zaten
Çok çok amin inşallahAyyy inşallah AllahımŞeninde pozitif haberini alalım inşallah ama silik de görsen Allah’ın izniyle vardır inşallah dediğim gibi belki geç tutunuyordur minnoş
Amin Allah razı olsun hepimizin İnşallah hiç bir şey bilmedin bu yola girdim kimseye anlatamıyorumMerhaba öncelikle Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın yüzünüze baksın hayırlı güzel embriyonuz olsun inşallah mesela ben ayın 1. De iğneyi vurmaya başladım ve ayın 13. De akşam 21:00 da ovitrelle vurdum ve bir gün mola veriyorsun hiç iğne yapmıyorsun ayın 15. De sabah 7:30 da yumurta toplama işlemi için oradaydım saat 8 de yumurtalarım toplandı benim bu şekil olmuştusizin de inşallah su gibi güzel geçsin
Ay inşallah 7-8 günde toplanır bitirBaşladıktan sonra 14. Günde yumurtalarım toplanmıştı8-10 günde toplanan da var tamamen yumurtaların büyümesiyle ilgili ve kişiden kişiye göre değişen bir süreç
İnşallah sağlıklı embriyonuz olsun da zamanı önemli değilAy inşallah 7-8 günde toplanır bitiryumurtalarım direk tepki veriyor hatta bi aşılama 10 tane yumurtam birden büyüdü iptal edildi doktor keşke tüp bebek hastası olsaydın demişti hatta o ay inositol kullanmıştım coştu benimkiler inşallah gene aynı olur
Aminnn benim sağlıklı değil heralde olsa o kadar yumiden biri tutardı dış gebelik geçirdim iç kanama sol tüp gitti falan zor zamanlar geçirdim sonu güzel olur umarımİnşallah sağlıklı embriyonuz olsun da zamanı önemli değil
Olur inşallah Allahın izniyle zaten yumurtalarınızın durumuna göre birde büyüklük ölçümlerine göre en az 18 m yada 20 yakın olması lazım ki olgun yumurtalar çıksın doktor zaten her muane de ölçümlerini yapıp kan alıp ona göre karar veriliyor ne zaman toplanacağı siz rahat olun önce Allah sonra doktorların eliyle inşallah güzel sonuçlara ulaşırsın AminAy inşallah 7-8 günde toplanır bitiryumurtalarım direk tepki veriyor hatta bi aşılama 10 tane yumurtam birden büyüdü iptal edildi doktor keşke tüp bebek hastası olsaydın demişti hatta o ay inositol kullanmıştım coştu benimkiler inşallah gene aynı olur
Amin inşallah bende onu ikinci transferimde yaşadım üçüncü de negatif oldu umarım birgün o Altın embriyoyu yakalarız hep aynı olacak değil umarım o kadar güzel günler görelim ki bugünlerimizi unutalım İnşallahAminnn benim sağlıklı değil heralde olsa o kadar yumiden biri tutardı dış gebelik geçirdim iç kanama sol tüp gitti falan zor zamanlar geçirdim sonu güzel olur umarım
Olur inşallah Allahın izniyle zaten yumurtalarınızın durumuna göre birde büyüklük ölçümlerine göre en az 18 m yada 20 yakın olması lazım ki olgun yumurtalar çıksın doktor zaten her muane de ölçümlerini yapıp kan alıp ona göre karar veriliyor ne zaman toplanacağı siz rahat olun önce Allah sonra doktorların eliyle inşallah güzel sonuçlara ulaşırsın Amin
Amin inşallah bende onu ikinci transferimde yaşadım üçüncü de negatif oldu umarım birgün o Altın embriyoyu yakalarız hep aynı olacak değil umarım o kadar güzel günler görelim ki bugünlerimizi unutalım İnşallah
Amin inşallah bende onu ikinci transferimde yaşadım üçüncü de negatif oldu umarım birgün o Altın embriyoyu yakalarız hep aynı olacak değil umarım o kadar güzel günler görelim ki bugünlerimizi unutalım İnşallah