ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Muayenede sayılan gibi olmuyor kesinlikle benim 12-13 tane demişti 5 tane toplandı O yüzden muayeneye çok dikkate almamak lazım canım yine de iyi toplanmış maşallah
Evet ama genetik sıkıntı da var canm o yüzden pek sevinemiyorum daha inşallah iyi olur herşey. Bu arada sana da çok dua ettim hiç kolay şeyler yaşamıyoruz inşallah pozitifi göreceksin morelini bozup umutsuzluğa kapılma

İnşallah hiçbir sıkıntı olmaz başarılı geçer tedavin Allah razı olsun testleri negatif gördükçe üzülüyoruz ama ben pazartesi günü kan testinde pozitif göreceğimi inanıyorum. Rabbime güveniyorum pozitife de negatife de hamdetmek düşüyor bize

bu 2. denememdi, başka embriyom kalmadı. Histeroskopi olup tekrar başlayacağız.
Ben de 2.denemeyi yapacağım bir tane embriyo var olmazsa tekrar başlayacağım bende,histeroskopi bende yaptırayım diyorum dr birşey demedi Ama kanallarda genişleme var biraz demişti sorun değil dedi ama bilmiyorum.siz de Adanadaydınız dimi,ben şehir hastanesinde yaptırıyorum siz nerede yaptıriyorsunuz

Canım şehir Hastanesi'nde Ne kadar masraf gitti ortalama

Her testte negatif görmek o kadar yorucu ki bu sürecin en zor kısmı galiba efektleri görmeye çalışıyorsun senin gördüğün hayalet çizgiyi kimse görmüyor falan
Kevsercim kendini çok yiprattin umarım bu günlerin hürmetine pozitif görür mutlu olursun inan seninle beraber bende üzülüyorum her an hayalet çizgi cikicak diye bekleyisteyim ama bence senin idrarda çıkmıyor canım herkesin çıkmıyor idrarda yada çok geç idrara geçiyor daha günlerin var canım benim umutsuz olma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…