ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben de 2.denemeyi yapacağım bir tane embriyo var olmazsa tekrar başlayacağım bende,histeroskopi bende yaptırayım diyorum dr birşey demedi Ama kanallarda genişleme var biraz demişti sorun değil dedi ama bilmiyorum.siz de Adanadaydınız dimi,ben şehir hastanesinde yaptırıyorum siz nerede yaptıriyorsunuz
Merhaba nasılsın canım toparladınmi maşallah sana pozitif ol bu defa olucak şehir hastaneleri tüp bebek yapıyor mu hiç bilmiyordum ücret varmı ordada fakülte hastanesi hiç cocugu olmayana ve yaş faktörü vardı ama şehir hastanelerini duymadım

Kevsercim kendini çok yiprattin umarım bu günlerin hürmetine pozitif görür mutlu olursun inan seninle beraber bende üzülüyorum her an hayalet çizgi cikicak diye bekleyisteyim ama bence senin idrarda çıkmıyor canım herkesin çıkmıyor idrarda yada çok geç idrara geçiyor daha günlerin var canım benim umutsuz olma lütfen 🙏🏻♥️
Evet canım maalesef ki öyle her yaptığım testte belki silik de olsa çıkarım moduyla yapıyorum küçücük bir çizgi görmek amacıyla ama olmuyor çıkmıyor🫣 Umudumu yitirmiyorum ya Allah'tan umut kesilmez Ben kanda da olsa pozitif göreceğime inanıyorum

Kızlar ben çok kötüyüm karnım aşırı şiş sancı ve ağrılar oluyor uzanamiyorum nefes darlığı başladı acile mi gitsem ne yapayım çok fenayım
Canım Çok kötüysen acile gidebilirsin Ama şişkinlik oluyor Evet ben davul gibi olmuştum Hatta 4 kilo aldım Çok şükür ikisi gitti bile şimdiden

Kızlar ben çok kötüyüm karnım aşırı şiş sancı ve ağrılar oluyor uzanamiyorum nefes darlığı başladı acile mi gitsem ne yapayım çok fenayım
Bence git canım yumurta fazla olduğu zaman ödem olabiliyor tanıdığım birinde olmuştu onun başına gelenleri anlatmicam olumsuz konuşup seni korkutmak istemiyorum ama sen ihmal etme git hem dışarı çıkmak iyi gelir geçmiş olsun

Bence doktora ulaş hastaneye gitmen gerekebilir ohss olmuşsun gibi canım
Öyle oldum galiba bide 10 serum verdi tüp bebek merkezî bunun icin iki tanesi yapıldı bugün hiç fayda yok
Canım Çok kötüysen acile gidebilirsin Ama şişkinlik oluyor Evet ben davul gibi olmuştum Hatta 4 kilo aldım Çok şükür ikisi gitti bile şimdiden
Siskinlikten nefes darlığı yaşıyorum canm ve aşırı ağrım var rahmime kadar vuruyor keskin sancilar saplanıyor

Ay kadınlar neler yazıyor ya gerçekten bütün işlemler kadına yapılıyor erkek sperm verip çıkıyor bitiyor dertleri kadın ilaç kullanip yumurta büyüdümü kaç yumurta oldu kaçı döllendi 5 ci güne gidermi sagliklimi tuttumu pozitif mi ay pozitif bu defa kese varmı kalp atışı varmı 9 ay taşı karnında sonra ameliyat masasına yat doğur sonra erkeklerin de çocuğu olmuş oluyor hani onlar burda ne yapmış oluyor valla ben sürecteyken eşim gayet rahattı sadece temizlik yemek ona kalmıştı oda çok sürmedi zaten valla hayat onlara güzel kilo almakta var tabi onu unuttum

Merhaba nasılsın canım toparladınmi maşallah sana pozitif ol bu defa olucak şehir hastaneleri tüp bebek yapıyor mu hiç bilmiyordum ücret varmı ordada fakülte hastanesi hiç cocugu olmayana ve yaş faktörü vardı ama şehir hastanelerini duymadım
Merhaba canım,iyiyim sağol sen nasılsın.2.deneme için gideceğim de dr su zaman gel demedi birazdaha dinlenip gideyim diyorum.özele imkanım yok şuan o yüzden şehir hastanesinde başladım raporlu.fakulte gibi şartları benim amh düşük olduğundan rapor kapsamındayım raporlu ilaçlar,opu ve transfer 60 bin lira tuttu toplamda.o bile çok geldi tabi bana ama özele göre uygun.ama imkanım olursa özele gitmek isterim devlette zor oluyor çok kalabalık fazla ilgilenemiyor dr ve çok sıra bekleniyor.

Öyle oldum galiba bide 10 serum verdi tüp bebek merkezî bunun icin iki tanesi yapıldı bugün hiç fayda yok

Siskinlikten nefes darlığı yaşıyorum canm ve aşırı ağrım var rahmime kadar vuruyor keskin sancilar saplanıyor
Canım geciktirme doktorun en iyisini bilir

Kızlar merhaba 3 gündür 200 lük gonalf igne yapıyordum bugün 300 e çıkardılar 16 da iğneyi yaptiktan sonra 2 3 saat sonra falan ishal kusma yoğun bir şekilde afedersiniz böyle zehirlenmis gibi çıkardım bunu yaşayanıniz varmi acaba özür dilerim biraz kötü şey yazdim

Merhaba canım,iyiyim sağol sen nasılsın.2.deneme için gideceğim de dr su zaman gel demedi birazdaha dinlenip gideyim diyorum.özele imkanım yok şuan o yüzden şehir hastanesinde başladım raporlu.fakulte gibi şartları benim amh düşük olduğundan rapor kapsamındayım raporlu ilaçlar,opu ve transfer 60 bin lira tuttu toplamda.o bile çok geldi tabi bana ama özele göre uygun.ama imkanım olursa özele gitmek isterim devlette zor oluyor çok kalabalık fazla ilgilenemiyor dr ve çok sıra bekleniyor.
Bende iyiyim saol canım hayırlısı olsun senin için inşallah bu defa olucak canım amh düsük oluncami şehir hastaneleri raporlu yapıyor yani. opu transfer ilaçlar 60 bin iyi aslında özel çok pahalı ben hazır yumurtam vardı zaten tek yumurta transfer artı ilaç 60 gitti opusuz özeller para tuzağı inan sadece paraya bakıyorlar hatta hasta değil müşteri gözüyle bakıyor insana

Kızlar merhaba 3 gündür 200 lük gonalf igne yapıyordum bugün 300 e çıkardılar 16 da iğneyi yaptiktan sonra 2 3 saat sonra falan ishal kusma yoğun bir şekilde afedersiniz böyle zehirlenmis gibi çıkardım bunu yaşayanıniz varmi acaba özür dilerim biraz kötü şey yazdim
Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi? Bağırsakların bozulmuş gibi duruyor, iğnenin pek böyle bir etkisi olacağını sanmıyorum canım.

Bende iyiyim saol canım hayırlısı olsun senin için inşallah bu defa olucak canım amh düsük oluncami şehir hastaneleri raporlu yapıyor yani. opu transfer ilaçlar 60 bin iyi aslında özel çok pahalı ben hazır yumurtam vardı zaten tek yumurta transfer artı ilaç 60 gitti opusuz özeller para tuzağı inan sadece paraya bakıyorlar hatta hasta değil müşteri gözüyle bakıyor insana
Haklisin özelde çok daha fazla gidiyor,ben devlette yaptırdığım halde 2.ci için maddi olarak nasıl karşılayacağım onu düşünüyorum.o bile fazla geliyor ki özeli düşünemiyorum bile.rapor kapsamı değişiyor sanırım benim amh düşük diye rapor çıktı başka konulardan da rapor kapsamı oluyor diye biliyorum ama net içeriğini bilmiyorum gitmeyi düşünürseniz bir danışın,sorun yoksa direk tüp bebek yapmıyorlar 2 aşılama şartı 3 yıllık evlilik 40 yaştan küçük olmak gibi şartlar istiyor,ama benim gibi problem varsa direk tüp bebek başlıyorlar,polikistik över de giriyor mu rapora onu da tam bilmiyorum

Haklisin özelde çok daha fazla gidiyor,ben devlette yaptırdığım halde 2.ci için maddi olarak nasıl karşılayacağım onu düşünüyorum.o bile fazla geliyor ki özeli düşünemiyorum bile.rapor kapsamı değişiyor sanırım benim amh düşük diye rapor çıktı başka konulardan da rapor kapsamı oluyor diye biliyorum ama net içeriğini bilmiyorum gitmeyi düşünürseniz bir danışın,sorun yoksa direk tüp bebek yapmıyorlar 2 aşılama şartı 3 yıllık evlilik 40 yaştan küçük olmak gibi şartlar istiyor,ama benim gibi problem varsa direk tüp bebek başlıyorlar,polikistik över de giriyor mu rapora onu da tam bilmiyorum
Anladım canım senin için hayırlısı olsun ben sorucam senin amh kaçtı

Çok tutmuş özelle aynı hemen hemen sindi yeni yila girince zamlar kapıda bizi bekliyor olucak benim doktorum zaten gel dene bunuda zam geliyor demişti
Evet raporsuz olunca 100 120 gibi tutuyor dediler ilaçlarda içinde mi bilmiyorum ama benim ilaçlarla 60 tutmuştu.yeni yılda zam da gelecek ilaçlara ve tedaviye nasıl olacak bilmiyorum.inan maddi olarak zorlamasa elimden geldiği kadar deneyeceğim.manevi zorluğunu bir kenara bıraktım çoktan

X