ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhabalar yumurtalar kaç günde olgunlaşıp, yumurta toplama sürecine kaçıncı günde geldiniz benim ilk tedavim ve iğnelerde 2.günüm
Yanlış bilgi vermek istemem ama ben geçen yıl başlamıştım bir yada iki hafta sonra topladılar ama kişiden kişiye değişiyor olabilir yeni yapan arkadaşlara da sormak lazım

Merhabalar yumurtalar kaç günde olgunlaşıp, yumurta toplama sürecine kaçıncı günde geldiniz benim ilk tedavim ve iğnelerde 2.günüm
Başladıktan sonra 14. Günde yumurtalarım toplanmıştı 8-10 günde toplanan da var tamamen yumurtaların büyümesiyle ilgili ve kişiden kişiye göre değişen bir süreç

Hanımlar şu an şoktayım. İki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ve ben 5. Günden beri yaptığım her idrar testinde kasette dahil çift çizgi gördüm daha dün 3 tane idrarda baktım pozitif. Bugün 10. Gün kan verdim ve sonuç negatif bu nasıl olur

Eklentiler

• IMG_5142.jpeg
    140,7 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_5143.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 70
Transferden sonra ovitrelle veya benzer bir iğne kullandın mı canım?

Transferden sonra hangi iğne ve ilaçları kullandın? Bazı iğneler/ilaçlar idrar testinde yalancı pozitif çıkartıyor acaba böyle bir şey mi oldu diye düşündüm.
Bana ilk test verdiğim yer kanda pozitif çıkmasına rağmen buna aldanmayın doktorunuza gösterin ağır hormon ilacı kullananlarda kan bile pozitif gösterip yanıltabilir dedi hala şaşkınım

Merhaba öncelikle Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın yüzünüze baksın hayırlı güzel embriyonuz olsun inşallah mesela ben ayın 1. De iğneyi vurmaya başladım ve ayın 13. De akşam 21:00 da ovitrelle vurdum ve bir gün mola veriyorsun hiç iğne yapmıyorsun ayın 15. De sabah 7:30 da yumurta toplama işlemi için oradaydım saat 8 de yumurtalarım toplandı benim bu şekil olmuştu sizin de inşallah su gibi güzel geçsin

Canım hemen başka hastanede kan ver, testlerin hepsi bozuk olamaz

Canım hemen başka hastanede kan ver, testlerin hepsi bozuk olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…