- 13 Aralık 2023
- 900
- 582
- 31
Hayır bir yılı devirdik 3 kez denedim iki kez opu oldum bu süreçte. Hala pozitifi görüdğüm yok bakalımSen yenimi başladın sürece
Bana medicalpark hemşire sigara içmemeye çabala içiyorsanda lütfen sınırla kendini dedi açık çay iç günde 1 fincn türk khv iç dediKızlar bir şey soracağım sigarasızlık artık çok vuruyor bu süreçte sigara kullanan oldu mu yada doktorlarınız bir sınırlama getirdi mi kimine günde 5 vs demiş doktoru ben eşim yanımda diye korkumdan soramadım bile doktora ama sanki bir tane içsem rahatlayacağım gibi
Tüp bebekte ağrı acı vs değil psikolojik yönü çok daha ağır psikolojini en çok buna hazırla inşallah güzel bir süreç bekler seni hızlıca kavuşursun bebeğineTüp bebek zor ve yıpratıcımı kızlar bende başlıycam ama çok korkuyorum vajşnal muayenede çok çok zorlanıyorum 4 kez aşılama oldum 1 tanesi tuttu kalbi durdu ama anestezili trasnfer yaapılıyordu
peki ortalama transfere kadar herşey güzel ilerlese ne kadar süre içinde gerçekleşiyorTüp bebekte ağrı acı vs değil psikolojik yönü çok daha ağır psikolojini en çok buna hazırla inşallah güzel bir süreç bekler seni hızlıca kavuşursun bebeğine
Formda erkan gebelik testinde 7-8. gün negatif görüp sonra pozitife dönen araştırdım göremedim. İnşallah sizin pozitife döner bize de umut olur. Ben 5 ve 6. gün negatifi gördüm, pozitife döneceğini de düşünmüyorum doktorla daha ayrıntılı sakin sakin bundan sonraki süreci konuşmak için kendimi şimdiden hazırladım.Hayır 11 de negatif olup pozitife 12 de dönen insanlar bile çok var lütfen insanları gereksiz yere ümitsizliğe sürüklemeyin.
Yumurta toplama olursa taze transfer yaparsa hemen yapmazsa 2 regl bekliyoruz 2. Regl nin yine yumurtlama günü transfer oluyoruz sanki doğal gebelikmş gibi düşünpeki ortalama transfere kadar herşey güzel ilerlese ne kadar süre içinde gerçekleşiyor
İnşallah görürsün canım pozitifi yol uzun sabır lazımHayır bir yılı devirdik 3 kez denedim iki kez opu oldum bu süreçte. Hala pozitifi görüdğüm yok bakalım
Canım bende vajinal muayene de çok zorlanıyorum ağrı esigimiz düsük yoksa benden önce muayene girenlerden ses çıkmıyorduTüp bebek zor ve yıpratıcımı kızlar bende başlıycam ama çok korkuyorum vajşnal muayenede çok çok zorlanıyorum 4 kez aşılama oldum 1 tanesi tuttu kalbi durdu ama anestezili trasnfer yaapılıyordu
uyanmam kolay oluyo sedasyon canım 15 dakka içinde uyuyp uyanıyorumCanım bende vajinal muayene de çok zorlanıyorum ağrı esigimiz düsük yoksa benden önce muayene girenlerden ses çıkmıyordubitek ben bağırıyordum transfer niye anesteziliydi transfer okadar zor değil yani evet açıyor fakat 5 dakika bunun icin anesteziye gerek yok bence bide onun uyanma kısmı var
Ve para lazımİnşallah görürsün canım pozitifi yol uzun sabır lazım
Canım öncelikle testin boş çıkması negatif görmek demek olmuyor. Henüz idrara yansımamış olabilir bu sebeple de testte ikinci çizgi çıkmıyor olabilir. Ilerleyen zamanlarda hormon idrara yansıyor olabilir. Sen görmemiş olabilirsin ama 12. Güne kadar çizgi göremeyip kan testinde hamile olduğunu öğrenen insanlar var. Sen yine istediğin gibi kendini hazırla ama olumsuz konuşmaları burdan bu şekilde yazma lütfen. Herkesin kendini psikolojik olarak hazırlama şekli farklıdır. Sen düşünceni kendine sakla lütfen.Formda erkan gebelik testinde 7-8. gün negatif görüp sonra pozitife dönen araştırdım göremedim. İnşallah sizin pozitife döner bize de umut olur. Ben 5 ve 6. gün negatifi gördüm, pozitife döneceğini de düşünmüyorum doktorla daha ayrıntılı sakin sakin bundan sonraki süreci konuşmak için kendimi şimdiden hazırladım.
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) A Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer @uniq12 12 ay 15 Kasım @ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 11 Aralık transfer @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık @anoniiim @karamel Latte @esrasill 30 Kasım transfer @cece11 7 Aralık transfer @-Hayal Reglle başlayacak @babybunny @Sofiasofia 13. Aralık transfer @majalogy @melmel777 12 Aralık transfer Nazura 9 Aralık B Boncukbebek 13 Aralık transfer altughulya 10 Aralık transfer
Maalesef ki uyanmaktan çok yoruldum. Şuan 9. Gundeyim negatif çıktı. Ben inanıyorum pozitife dönecek. Dönen o kadar çok kişi var ki hemde 11 12 de okurken geriliyorum ya zaten hepimiz çok hassasız aynı şeyleri yaşayan insanlar bilakis duyarsızCanım öncelikle testin boş çıkması negatif görmek demek olmuyor. Henüz idrara yansımamış olabilir bu sebeple de testte ikinci çizgi çıkmıyor olabilir. Ilerleyen zamanlarda hormon idrara yansıyor olabilir. Sen görmemiş olabilirsin ama 12. Güne kadar çizgi göremeyip kan testinde hamile olduğunu öğrenen insanlar var. Sen yine istediğin gibi kendini hazırla ama olumsuz konuşmaları burdan bu şekilde yazma lütfen. Herkesin kendini psikolojik olarak hazırlama şekli farklıdır. Sen düşünceni kendine sakla lütfen.
Canım Çok mu yumurtadan toplandı Muhtemelen O yüzden ağrım çok olmuşturKızlar bugün 11 de opu oldum benim için çok kötü geçti sabahtan sancılarım başladı iki büklüm girdim resmen cikincada çok sancılarım vardı ağrı kesici iğne fayda etmedi hiç serum takıldı ve aynı serumdan 9 tane daha verdiler satın aldık hergun 2 serum takılacak toplamda 10 tane yani aranızda böyle olan var mı ben mi ağır geçiriyorum ya
Muayenede sayılan gibi olmuyor kesinlikle benim 12-13 tane demişti 5 tane toplandı O yüzden muayeneye çok dikkate almamak lazım canım yine de iyi toplanmış maşallahBu arada 14 yumurta toplandı 10 tanesi olgun dendi doktorumsa ultrason takiplerinde 25-30 yumurta bekliyorum demişti şaşırdım beklentim öyleydi çünkü inşallah hepsi sağlıklı olur daha pgt surecimizde var Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım doktorun muayenede dediğiyle işlem sonrasında toplafığınaynı çıkmayabilir banada aynısını defi ama 15 taneden 7 tanesi kaldı benimleBu arada 14 yumurta toplandı 10 tanesi olgun dendi doktorumsa ultrason takiplerinde 25-30 yumurta bekliyorum demişti şaşırdım beklentim öyleydi çünkü inşallah hepsi sağlıklı olur daha pgt surecimizde var Allah hepimizin yardımcısı olsun
5 gün embriyosu muydu 7 tanesiCanım doktorun muayenede dediğiyle işlem sonrasında toplafığınaynı çıkmayabilir banada aynısını defi ama 15 taneden 7 tanesi kaldı benimlesebebini sorduğumda sağlıklı ve verim alabileceklerimizi aldık dedi