Ya bende öyle düşünüyorum başladık bir kere ara verip bir yıl deneyelim diyor eşim olmazsa eğer. Ama ben artık beklemek istemiyorumAra verme canım ara vermeyi önermiyor doktorlar bazıları havuz oluşturuyor bazıları bir ayda iki kez opu yapıyor rahim dinlendirme deneyebilirsin ama ara vermemelisin bence
Canım bence 13 14. Güne kadar pozitife dönebilir benim şuan 9. Gün negatif çıktı 4 ten beri nerdeyse hergun yaptim ama umudumu kaybetmiyorum pozitife dönecek inşallahKizlar merhaba , bugün transferimim günü dahil 5.gün test yaptım ama negatif çıktı 2 tane embriyo transfer edilmişti sizce sonradan pozitif olur mu ?
Çook erken yapmışsın çocuk daha gideceği yere gitmeye uğraşıyor daha kana geçecekte idrara geçecekte ohoooooo dur dahaInsallah canım benim pozitif görürüz
genelde 5. gün embriyosu transfer hariç 6. ve 7. günde çıkan sonuç doğru oluyor değişmiyor.Kizlar merhaba , bugün transferimim günü dahil 5.gün test yaptım ama negatif çıktı 2 tane embriyo transfer edilmişti sizce sonradan pozitif olur mu ?
Hayır 11 de negatif olup pozitife 12 de dönen insanlar bile çok var lütfen insanları gereksiz yere ümitsizliğe sürüklemeyin.genelde 5. gün embriyosu transfer hariç 6. ve 7. günde çıkan sonuç doğru oluyor değişmiyor.
Canım benim 6 ncı günde bile yoktu şuan çok şükürKizlar merhaba , bugün transferimim günü dahil 5.gün test yaptım ama negatif çıktı 2 tane embriyo transfer edilmişti sizce sonradan pozitif olur mu ?
Ben 9 da görmüştüm diğerlerinde her testte farklıydı çünkü bide hayalet çizgi dedikleri çizgi varmış o kadar zor görünüyor ki anlaması zorduKaçıncı günde pozitif gördünüz acaba
16 Aralık da bende 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum ama bence şuan çok erken bizim içinKizlar merhaba , bugün transferimim günü dahil 5.gün test yaptım ama negatif çıktı 2 tane embriyo transfer edilmişti sizce sonradan pozitif olur mu ?