ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ara verme canım ara vermeyi önermiyor doktorlar bazıları havuz oluşturuyor bazıları bir ayda iki kez opu yapıyor rahim dinlendirme deneyebilirsin ama ara vermemelisin bence
Ya bende öyle düşünüyorum başladık bir kere ara verip bir yıl deneyelim diyor eşim olmazsa eğer. Ama ben artık beklemek istemiyorum

Günaydın kızçeler ben bugün öğlen gidiyorum kontrole gece öyle güzel rüya gördüm ki Allahım hayırlara yorsun inşallah espressoc canım güzel gönlünü yorma dediğimiz gibi herşeye hazırlıklıdık biz bende kürtajımdan sonra 1 yıl ara vermiştim hem rahmimin ve bedenimin buna ihtiyacı vardı burada iş bana düşüyordu çünkü bedenimizi biz tanıyoruz, psikolojik zaten sıfırdım o yüzden 8 ay arayla başladık kendimden emin olunca

Kizlar merhaba , bugün transferimim günü dahil 5.gün test yaptım ama negatif çıktı 2 tane embriyo transfer edilmişti sizce sonradan pozitif olur mu ?

Kizlar merhaba , bugün transferimim günü dahil 5.gün test yaptım ama negatif çıktı 2 tane embriyo transfer edilmişti sizce sonradan pozitif olur mu ?
Canım bence 13 14. Güne kadar pozitife dönebilir benim şuan 9. Gün negatif çıktı 4 ten beri nerdeyse hergun yaptim ama umudumu kaybetmiyorum pozitife dönecek inşallah

Benim doktorda sabah yazmış oldu bu iş 9 ay sonra doğum diye iyice heycanlndırıp duruyor beni ya

Tüp bebek zor ve yıpratıcımı kızlar bende başlıycam ama çok korkuyorum vajşnal muayenede çok çok zorlanıyorum 4 kez aşılama oldum 1 tanesi tuttu kalbi durdu ama anestezili trasnfer yaapılıyordu

Kızlar bir şey soracağım sigarasızlık artık çok vuruyor bu süreçte sigara kullanan oldu mu yada doktorlarınız bir sınırlama getirdi mi kimine günde 5 vs demiş doktoru ben eşim yanımda diye korkumdan soramadım bile doktora ama sanki bir tane içsem rahatlayacağım gibi

Kanda farklı bi yerde baktırdım pozitifti ama ona rağmen umutlanmayın hormon ilaçları yanıltabilir dedi şuan ikinci kan testini verdim bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırız

Bende 16 aralıkta oldum ama 5.gün embriyosuydu pazar günü denerim artık bir daha o zaman çıkarsa çıkar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…