ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

20241220_085740.jpg
evet kızlar günün negatifleriyle hepinize günaydın. Bugün 9.günüm

Kızlar sonuç negatif olunca devam eden süreç nasıl oluyor benim geriye embriyom da kalmadi😔

Kızlar sonuç negatif olunca devam eden süreç nasıl oluyor benim geriye embriyom da kalmadi😔
2. adetle birlikte opu sürecine başlıyorsun canım, benim de az yumurtam oluştuğu için bu kez uzun protokol deniyoruz o da şöyle oluyor reglinden 1 hafta önce doktora gidiyorsun gonapeptyl iğne yazıyor, sen de bir konuşursun bakalım ne diyecek

Bak ama üzülme şimdiden istersen kan verebilirsin kendini çok yiprattin kanda çıkar 9 gün oldu bu kadar yıpratma kendini ben yinede sen peşin üzülme diyorum pazartesi de ben İzmir'e gidiyorum uçakta tlfn acamicam seni merak edicem ama dua edicem sana inşallah sonucun pozitif çıkar canim

2. adetle birlikte opu sürecine başlıyorsun canım, benim de az yumurtam oluştuğu için bu kez uzun protokol deniyoruz o da şöyle oluyor reglinden 1 hafta önce doktora gidiyorsun gonapeptyl iğne yazıyor, sen de bir konuşursun bakalım ne diyecek
Peki ödemeler felan sıfırdan mı başlıyor her şeyi yeniden mi başlıyorsun

Canım üzülmek yok modunu düsürme hiç bilmiyoruz sen daha önce idrarda gördünmü çizgi ben hiç görmedim de çıkmıyor yani idararda benimki
Yani belki bir umut sonradan yükselir diyorum ama dünkü testinde hafif bir çizgi vardı ama muhtemelen testin koruma çizgisi falandır olsaydı bugün çıkardı

Bak ama üzülme şimdiden istersen kan verebilirsin kendini çok yiprattin kanda çıkar 9 gün oldu bu kadar yıpratma kendini ben yinede sen peşin üzülme diyorum pazartesi de ben İzmir'e gidiyorum uçakta tlfn acamicam seni merak edicem ama dua edicem sana inşallah sonucun pozitif çıkar canim
İnşallah canım kan da vermek istemiyorum pazartesiyi beklemek istiyorum. Haber veririm buraya mutlaka yazarım gerçekten hayatımın en zor geçen günleri bugünler galiba

Uzun protokol dediğin ne yani nasıl oluyor

Peki ödemeler felan sıfırdan mı başlıyor her şeyi yeniden mi başlıyorsun
Hayır ikinci denemeyi aynı yerde yapacaksanız indirimli oluyor baştan başlasanız da. Farklı merkezde yapacaksanız bilmiyorum sanırım ilk kezmiş gibi ödeme alıyorlardır. Tahlilleri falan baştan istemedi doktorum. Sadece biraz ara verdik o sırada vitamin falan kullandırttı bana yumurta rezerv sorunu yoksa o kadar beklemeyebilirsinzi

Hayır ikinci denemeyi aynı yerde yapacaksanız indirimli oluyor baştan başlasanız da. Farklı merkezde yapacaksanız bilmiyorum sanırım ilk kezmiş gibi ödeme alıyorlardır. Tahlilleri falan baştan istemedi doktorum. Sadece biraz ara verdik o sırada vitamin falan kullandırttı bana yumurta rezerv sorunu yoksa o kadar beklemeyebilirsinzi
Aynı yerde yaparız muhtemelen üniversite hastanesiydi. Farklı bişeyler uygulanırmı acaba neyse bir pazartesi olsun

Sen yenimi başladın sürece

Eşim bir süre ara vermek istiyor bu süreçte çok yıprandın diyor eğer negatif olursa bir yıl kadar ara verelim dedi ama ben ara vermek istemiyorum
Ara verme canım ara vermeyi önermiyor doktorlar bazıları havuz oluşturuyor bazıları bir ayda iki kez opu yapıyor rahim dinlendirme deneyebilirsin ama ara vermemelisin bence

X