- 15 Ağustos 2023
- 101
- 127
- 33
Yarın inşallah kontrole gideceğim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah senin için de çok dua edeceğim canımmmCanım lekeleme olabilir doktoruna danış
Ah nasıl sevindim bir bilsenizBende unutmadım seniher girdiğimde güzel haberini görmek için bakıyodum sana çokkk şükür gördüm bugün girdiğimde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım bolca duaya ihtiyacımız var nasip edecek olan Allah ne istersek ondan istiyoruz. Kontrolünde Hiçbir sıkıntı çıkmaz inşallah Allah'ın izniyle içini ferah tutYarın inşallah kontrole gideceğim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah senin için de çok dua edeceğim canımmm
Kanaman da muhtemelen lekelenmen tutunma lekelenmesidir Canım seni gibi olarak ekliyorum listeye bugünün yıldızlısı sensinKızlarr iyi geceler iki saat önce test yaptırdım sonucu bu. Hemşire hormonlardan dolayı yüksek çıkmış olabilir dedi ama anlamadım bence pozitif
Çokkk teşekkür ederim inşallah yarını iple çekiyorum şuan sen yarın gideceksin değil mi kan vermeye canımKanaman da muhtemelen lekelenmen tutunma lekelenmesidir Canım seni gibi olarak ekliyorum listeye bugünün yıldızlısı sensin
Yarında yap sabah merak ettim silik çıkıyorsa olabilir ayy inşallah ya hadi bakalım az önce namaz kılıp dua ettim yarın hayirli haber ver bizePredictor early canım marka bilmiyorum kuruma da olabilir tabi
Evet bende de mide bunaltısı yapıyorMerhabalar estrofem bende kullanmaya başladım mide bulantısı yapan var mı çok değil ama yemek yedirmeyecek gibi midemi bulandırıyor değişik yaptı beni yan etkidir değil mi
Bende geçen ay sonu transfer oldum negatif,ilk denememdi,sizin kaçıncı denemeniz,üzülüyoruz evet ama daha zamanı gelmedi demek ki,pes etmeyelim Allah bizede nasip edecek inşallah,siz de aşamadaydınız değil mi,daha önce yazışmıştık öyle hatırlıyorumbende dün gece test yaptım negatif
Liste mı varKanaman da muhtemelen lekelenmen tutunma lekelenmesidir Canım seni gibi olarak ekliyorum listeye bugünün yıldızlısı sensin
Amin inşallahHayırlı olsun Rabbim selamete cıkarsın zor günler atlatmışsınız Rahmınızın kalınlığına bağlı transfer süreci . Bıde toplanan yumurta sayısına . Bana taze transfer yapmadılar rahim dinlensin die çok irili büyüklü yumurta vardı yorduk sizi dediler . Donmuş yada taze arasında fark yok ikiside tutma oranı aynı denildi . Benım yumurtalar 5. Günü gormedı 3 de kaldı
YaaaaAmin inşallahhepimizin bebekleri sağlıklı olsun öncelikle her şeyin başı sağlık en hayırlı zamanda ona en iyi anne/babalık yapabileceğimiz zamanda gelsinler bizleri çok bekletmesinler anneleri kurban olsun nerdesiniz minik fındık kurtları
Şükürler oldun hepsinin üstesinden geldinizMerhabaaaay ben çok yeni ve tecrübesizim tüp bebek konusunda ben de kendi sürecimi anlatayım. Biraz uzun olabilir şimdiden hakkınızı helal edin. 2019 yılında evlendik. Eşim de ben de 30 yaşındayız. 5 yıllık evliyiz. İlk sene eşim istemedi. İkinci sene ben istemedim pandemiye denk geldi evliliğimiz gezmek tozmak istedik 3. Sene bel fıtığı oldum ameliyat oldum vs istedik korunmadık ama çok peşine düşmedik kendi halinde deniyorduk kafaya takmamıştık Son 2-2,5 senedir kafaya taktık ve tedaviler alıyoruz. Önce özel hastanelerde başladık sürece yumurta takipleri yapıldı 3 döngü klomen+ovitrelle uygulanıp doğal gebelik beklendi. 1 döngü de femara+ovitrelle ile doğal gebelik beklendi. 1 döngü gonalf+ovitrelle ile doğal gebelik beklendi bunların hepsinden negatif sonuçlar aldık. Tahliller testler hepsi yapıldı hormonlar okey yumurtalar okey spermler okey (T sharpe uterus ve retrovert uterus tanılarını aldım bu süreçte doktorlar gebeliğe engel durumlar olmadıklarını söylediler. Birden fazla doktor görüşü aldık.) ama sebebini bilmediğimiz bir şey engel oluyordu. Doktorumuz ilk gebeliği tüp bebek deneyelim sonrası kendiliğinden olur inşallah dedi. Başladık eşimle tüp bebek araştırmaya. Özellerde bu tedaviyi karşılamayı gözümüz kesmedi. Zeynep Kamil’de rapor sürecimiz başladı. Orada da tüp bebek öncesi şartlar gereği 2 aşılama gerekiyordu. İnfertilitede takipli hastaydım 2 aşılama denedik bunlar da negatif oldu. Nihayet tüp bebek aşamasına geldik bu ay.
-12 aralık reglimin ikinci günü tüp bebek için ilk kan tahlilimi verdim ilk ultrasonuma girdim ve tedaviye başladık.
-Önceki kan tahlillerimde tiroid yüksek sınıra yakın olduğu için dahiliye doktorum tüp bebekte başarı için tiroidi alt seviyelere çekmemiz lazım dedi haftada 3 gün sabah aç karnına tiroid ilacı kullanmaya başlamıştım.
-D vitamini yine kanda düşük çıkmıştı dahiliye doktorum ayda bir d vit kullanmamı söyledi.
-Folik asit de kanda düşük çıkmıştı her akşam bir adet de folik asit başladık.
-Her akşam saat 7de 225 gonalf ile başladık.
-12 aralık ilk muayeneydi, 17 aralıkta ikinci muayeneye gittim, 19 aralık üçüncü muayeneye gittim. 20 aralık tekrar muayeneye çağırdılar. Her muayenede kan tahlili veriyorum hormonları izliyorlar ve ultrasonla yumurta takibi/ölçümü yapıyorlar. 19’undaki muayenede 7-8 yumurta gördüler. En büyüğü 17,5 (diğerleri17-17-15,5-13-13) en küçüğü 12 sanırım.
-17 aralıktan beri cetrodite de başlandı bacaktan her sabah 10-11 arası da onu yaptırıyorum enjeksiyon olarak.
Heyecanla bana ovitrelleyi vur 36 aaat sonra gel demelerini, OPU (yumurta toplama) için çağırmalarını bekliyorum. İlk defa opu olacak biraz tedirginim ama biz neleri halletmedik be düğmecik bunun da üstesinden geliriz evelallah diyorum.
Aklıma takılan bir soru var acaba opuden sonra (toplanan yumurtaların dayanabilirlerse 5 gün laboratuvar süreci var okuduğum öğrendiğüm kadarıyla) 5 gün dayandı diyelim bu döngüde direkt transfer yapılıyor mu? Dondurup sonraki döngülerde mi transfer yapılıyor? Farkı nedir?
Tüm süreci yazdım hakkınızı helal edin
Bende sağlam 7 embriyo kaldı 5 inci gün 5AA kalitedeydi ilk denemede tuttu fakat iki ay sonra kürtajla sonlandı maalesef şuan ikinci transferim iki embriyo yüklendi..süreç uzun bizlerin artık sabrı sınırlı bile değil yorgunuz ama asla umutsuzluk yoookMerhabaaaay ben çok yeni ve tecrübesizim tüp bebek konusunda ben de kendi sürecimi anlatayım. Biraz uzun olabilir şimdiden hakkınızı helal edin. 2019 yılında evlendik. Eşim de ben de 30 yaşındayız. 5 yıllık evliyiz. İlk sene eşim istemedi. İkinci sene ben istemedim pandemiye denk geldi evliliğimiz gezmek tozmak istedik 3. Sene bel fıtığı oldum ameliyat oldum vs istedik korunmadık ama çok peşine düşmedik kendi halinde deniyorduk kafaya takmamıştık Son 2-2,5 senedir kafaya taktık ve tedaviler alıyoruz. Önce özel hastanelerde başladık sürece yumurta takipleri yapıldı 3 döngü klomen+ovitrelle uygulanıp doğal gebelik beklendi. 1 döngü de femara+ovitrelle ile doğal gebelik beklendi. 1 döngü gonalf+ovitrelle ile doğal gebelik beklendi bunların hepsinden negatif sonuçlar aldık. Tahliller testler hepsi yapıldı hormonlar okey yumurtalar okey spermler okey (T sharpe uterus ve retrovert uterus tanılarını aldım bu süreçte doktorlar gebeliğe engel durumlar olmadıklarını söylediler. Birden fazla doktor görüşü aldık.) ama sebebini bilmediğimiz bir şey engel oluyordu. Doktorumuz ilk gebeliği tüp bebek deneyelim sonrası kendiliğinden olur inşallah dedi. Başladık eşimle tüp bebek araştırmaya. Özellerde bu tedaviyi karşılamayı gözümüz kesmedi. Zeynep Kamil’de rapor sürecimiz başladı. Orada da tüp bebek öncesi şartlar gereği 2 aşılama gerekiyordu. İnfertilitede takipli hastaydım 2 aşılama denedik bunlar da negatif oldu. Nihayet tüp bebek aşamasına geldik bu ay.
-12 aralık reglimin ikinci günü tüp bebek için ilk kan tahlilimi verdim ilk ultrasonuma girdim ve tedaviye başladık.
-Önceki kan tahlillerimde tiroid yüksek sınıra yakın olduğu için dahiliye doktorum tüp bebekte başarı için tiroidi alt seviyelere çekmemiz lazım dedi haftada 3 gün sabah aç karnına tiroid ilacı kullanmaya başlamıştım.
-D vitamini yine kanda düşük çıkmıştı dahiliye doktorum ayda bir d vit kullanmamı söyledi.
-Folik asit de kanda düşük çıkmıştı her akşam bir adet de folik asit başladık.
-Her akşam saat 7de 225 gonalf ile başladık.
-12 aralık ilk muayeneydi, 17 aralıkta ikinci muayeneye gittim, 19 aralık üçüncü muayeneye gittim. 20 aralık tekrar muayeneye çağırdılar. Her muayenede kan tahlili veriyorum hormonları izliyorlar ve ultrasonla yumurta takibi/ölçümü yapıyorlar. 19’undaki muayenede 7-8 yumurta gördüler. En büyüğü 17,5 (diğerleri17-17-15,5-13-13) en küçüğü 12 sanırım.
-17 aralıktan beri cetrodite de başlandı bacaktan her sabah 10-11 arası da onu yaptırıyorum enjeksiyon olarak.
Heyecanla bana ovitrelleyi vur 36 aaat sonra gel demelerini, OPU (yumurta toplama) için çağırmalarını bekliyorum. İlk defa opu olacak biraz tedirginim ama biz neleri halletmedik be düğmecik bunun da üstesinden geliriz evelallah diyorum.
Aklıma takılan bir soru var acaba opuden sonra (toplanan yumurtaların dayanabilirlerse 5 gün laboratuvar süreci var okuduğum öğrendiğüm kadarıyla) 5 gün dayandı diyelim bu döngüde direkt transfer yapılıyor mu? Dondurup sonraki döngülerde mi transfer yapılıyor? Farkı nedir?
Tüm süreci yazdım hakkınızı helal edin
Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim T tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer @gldnskr 11 Kasım transfer @uniq12 12 ay 15 Kasım @ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 11 Aralık transfer @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) @serrol @Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh @ftmbg 11 Aralık @anoniiim karamel Latte @esrasill 30 Kasım transfer @cece11 7 Aralık transfer @-Hayal Reglle başlayacak @babybunny @Sofiasofia 13. Aralık transfer @majalogy @melmel777 12 Aralık transfer @Nazura 9 Aralık B Boncukbebek 13 Aralık transfer altughulya 10 Aralık transfer
bu 2. denememdi, başka embriyom kalmadı. Histeroskopi olup tekrar başlayacağız.Bende geçen ay sonu transfer oldum negatif,ilk denememdi,sizin kaçıncı denemeniz,üzülüyoruz evet ama daha zamanı gelmedi demek ki,pes etmeyelim Allah bizede nasip edecek inşallah,siz de aşamadaydınız değil mi,daha önce yazışmıştık öyle hatırlıyorum
Yok canım benim kan günüm 23 uÇokkk teşekkür ederim inşallah yarını iple çekiyorum şuan sen yarın gideceksin değil mi kan vermeye canım
Evet canım 1. SayfadaListe mı var
Allah razı olsun canım iki tane test yaptım ama yok gibiYarında yap sabah merak ettim silik çıkıyorsa olabilir ayy inşallah ya hadi bakalım az önce namaz kılıp dua ettim yarın hayirli haber ver bize