ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Canım Progestan göğüs ağrısı yapmadı mı sende

Ben her sabah regl ağrısıyla uyanıyorum gün içinde azalıyor

Kızlar iyi geceler ben uyuyamıyorum bu progestan fitiller beni çok kötü yapıyor günde 6 tane alıyorum ama aşırı kaşıntı ve tahriş yapıyor yardımcı olur musunuz normal mi
Canım niye 6 çok fazla değil mi ? Ben günde 3 alıyorduk evet çok kaşıntı ve tahriş yapıyorum kendini sürekli temizlemen gerekiyor akıntı oluyor vs

Bende günde 6 tane kullanıyorum 15 gündür ne göğsümde ağrı var ne kaşıntı ne tahriş .. suyu çok içiyorum acaba onla alakalı mı yani idrarla atıyor olabilirmiyim . Böyle okudukça tuhaf oluyorum ben taş mıyım hislerimimi kaybettim hiç bişey hissetmıyorum . Progestan koyduktan 15 dk sonra kalkın denildi bide emilim içinmiş

Kızlar bugün 10. Gunumdu
İyi kalite 5. Gün çift embriyo transferi olmuştum
Yapay zeka %92 tutma oranı vermişti.
Bugün evde test yaptım negatif
kuzum hakkında hayırlısı olsun biliyorum çok zor ama ilk idrar ile mi yaptın birde yapay zeka nasıl tutma şansı veriyor cnm o durumu merak ettim de

kızlar bişey sorabilir miyim ankarada olan birileri var mı ankarada bi yerden bir yere gitmek için yol tarifi ve toplu taşıma aracı olup olmyacağını sormam gerekiyorda

Kızlar ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. beta hcg olumlu geldi. Bugün 16. Gün ve pembe kan gördüm. Normal mi benim gibi olan var mı?
kuzum pembe ve kahverengi konusunda çok ciddi değil ama akftif kırmızı kanda sıkıntı oluyor diye biliyorum

kuzum hakkında hayırlısı olsun biliyorum çok zor ama ilk idrar ile mi yaptın birde yapay zeka nasıl tutma şansı veriyor cnm o durumu merak ettim de
Benim doktorum yaptığı bir program var, tubitakta kabul gören vs. Demekki doğru sonuç vermiyor.

Sonucum çıktı kızlar <0.2 değer. Hemşireye haber verdim. Geç tutunma olabilir ilaclara devam edin diyor. Zaten sonuç 11. Gün sonucu, bu değerle tutunma olabilir mi, insana boşa umut asiliyorlar

Rabbım hakkınızda hayırlısını versin . Verdikleri tarihten sonrası için ihtimal konuşması yapıyorlar Allah var neler var 12. Günü pozitife dönenler var o ihtimale girme şansınız var diyorlar vücudunuzu en iyi siz tanırsınız ne hissediyorsunuz

Bu süreçte ben en çok beslenmeye dikkat ettim herhalde bir de su içmeye. Günde 3 litre su içiyorum. Çok şükür ki kabız olmadım. Bir de bol bol dinleniyorum. Ayakta maksimum 15 dakika kalıyorum. Sonra hemen oturuyorum, uzanıyorum. Başka pek bir şey yapmadım özellikle

Kızlar iyi geceler ben uyuyamıyorum bu progestan fitiller beni çok kötü yapıyor günde 6 tane alıyorum ama aşırı kaşıntı ve tahriş yapıyor yardımcı olur musunuz normal mi
Ben de günde 3 kullanıyorum ama hiç tahriş kaşıntı yapmadı. Bol su iç canım bir de günlük ped falan kullanma sakın akıntı oluyor diye. Giymediğin pamuklu bir tişört varsa onu küçük küçük parçalayıp ped niyetine kullan. Hem iç çamaşırın minimum kirlenir hem de pamuklu olduğu için rahatlatır hava aldırır.

Geç tutunma olabilir mi acaba ilk başta negatif görüp pozitife dönenler varmış ama bilmiyorum sen ne hissediyorsun?

Kızlar. İlk kontrolünüzde rahim kalınlığınız kaçtı. Ben bugün gitti ilacı 6 gündür kullanıyorum 6 dedi

Amin canm benim opu günüm netleşti cuma günü inşallah Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın amin

Kızlar aranızda embriyoya pgt yaptıran var mı kaç embriyo gönderdiniz sonuçlar nasıl geldi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…