- 31 Ağustos 2012
- 21.991
- 35.212
Canım kan verdim ama sonuç çıkmadıSafransari çiçeğim naptın kan verdin mi? Yazmadın hiç buraya
Canım Progestan göğüs ağrısı yapmadı mı sendeBelirti aramamak lazımmış bana çok söylediler inanmadım. Hala belirtim yok regl ağrısı dışında. Ne göğüste ağrı, ne bir sancı ne bi şey. Hiçbir şey yok. Az kaldı keseyi göreceğiz midem bile bulanmıyor
Ben her sabah regl ağrısıyla uyanıyorum gün içinde azalıyorRegl ağrısı bir giriyor bir çıkıyorsürekli değil. Ara ara karnıma kasıklarıma ve belime bi regl ağrısı giriyor ama bilemiyorum tabi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu süreçte nelere çok dikkat ettiniz mesela.
Canım niye 6 çok fazla değil mi ? Ben günde 3 alıyorduk evet çok kaşıntı ve tahriş yapıyorum kendini sürekli temizlemen gerekiyor akıntı oluyor vsKızlar iyi geceler ben uyuyamıyorum bu progestan fitiller beni çok kötü yapıyor günde 6 tane alıyorum ama aşırı kaşıntı ve tahriş yapıyor yardımcı olur musunuz normal mi
kuzum hakkında hayırlısı olsun biliyorum çok zor ama ilk idrar ile mi yaptın birde yapay zeka nasıl tutma şansı veriyor cnm o durumu merak ettim deKızlar bugün 10. Gunumdu
İyi kalite 5. Gün çift embriyo transferi olmuştum
Yapay zeka %92 tutma oranı vermişti.
Bugün evde test yaptım negatif
kuzum pembe ve kahverengi konusunda çok ciddi değil ama akftif kırmızı kanda sıkıntı oluyor diye biliyorumKızlar ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. beta hcg olumlu geldi. Bugün 16. Gün ve pembe kan gördüm. Normal mi benim gibi olan var mı?
Benim doktorum yaptığı bir program var, tubitakta kabul gören vs. Demekki doğru sonuç vermiyor.kuzum hakkında hayırlısı olsun biliyorum çok zor ama ilk idrar ile mi yaptın birde yapay zeka nasıl tutma şansı veriyor cnm o durumu merak ettim de
Rabbım hakkınızda hayırlısını versin . Verdikleri tarihten sonrası için ihtimal konuşması yapıyorlar Allah var neler var 12. Günü pozitife dönenler var o ihtimale girme şansınız var diyorlar vücudunuzu en iyi siz tanırsınız ne hissediyorsunuzBenim doktorum yaptığı bir program var, tubitakta kabul gören vs. Demekki doğru sonuç vermiyor.
Sonucum çıktı kızlar <0.2 değer. Hemşireye haber verdim. Geç tutunma olabilir ilaclara devam edin diyor. Zaten sonuç 11. Gün sonucu, bu değerle tutunma olabilir mi, insana boşa umut asiliyorlar
Yok kuzum hiç ağrı yapmadı. Ya da yapıyor ama ben çok farketmiyorumCanım Progestan göğüs ağrısı yapmadı mı sende
Bu süreçte ben en çok beslenmeye dikkat ettim herhaldeRegl ağrısı bir giriyor bir çıkıyorsürekli değil. Ara ara karnıma kasıklarıma ve belime bi regl ağrısı giriyor ama bilemiyorum tabi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bu süreçte nelere çok dikkat ettiniz mesela.
Ben de günde 3 kullanıyorum ama hiç tahriş kaşıntı yapmadı. Bol su iç canım bir de günlük ped falan kullanma sakın akıntı oluyor diye. Giymediğin pamuklu bir tişört varsa onu küçük küçük parçalayıp ped niyetine kullan. Hem iç çamaşırın minimum kirlenir hem de pamuklu olduğu için rahatlatır hava aldırır.Kızlar iyi geceler ben uyuyamıyorum bu progestan fitiller beni çok kötü yapıyor günde 6 tane alıyorum ama aşırı kaşıntı ve tahriş yapıyor yardımcı olur musunuz normal mi
Geç tutunma olabilir mi acaba ilk başta negatif görüp pozitife dönenler varmış ama bilmiyorum sen ne hissediyorsun?Benim doktorum yaptığı bir program var, tubitakta kabul gören vs. Demekki doğru sonuç vermiyor.
Sonucum çıktı kızlar <0.2 değer. Hemşireye haber verdim. Geç tutunma olabilir ilaclara devam edin diyor. Zaten sonuç 11. Gün sonucu, bu değerle tutunma olabilir mi, insana boşa umut asiliyorlar
Ben ankaradayım canım sorabilirsinkızlar bişey sorabilir miyim ankarada olan birileri var mı ankarada bi yerden bir yere gitmek için yol tarifi ve toplu taşıma aracı olup olmyacağını sormam gerekiyorda
Yok canım 0.2 değerle.Geç tutunma olabilir mi acaba ilk başta negatif görüp pozitife dönenler varmış ama bilmiyorum sen ne hissediyorsun?
Amin canm benim opu günüm netleşti cuma günü inşallah Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın aminBenim de 2. Günü e2 25di. Gonalf 300 alıyorum.5.yi bu akşam aldım. Yarın cetrotide vurulmaya baslicakmisim.o ne ise yariyor pek bilmiyorum ama.Bugün reglım bitti sanırım. Ay hadi inşallah güzel sonuçlarla ayrılırsın opudanumarım benim için de güzel olur. Hakkımızda hayırlısını kolaylıkla mutlu olacağımız şekilde versin inşallah Allah. Bahçesi geniş bol bol isteyelim