Geçmiş olsun canım. Tup bebek yaptırdın miMerhabalar ben de iki senedir mücadele edenlerdenim. Kendi kendime denemelerim ovulasyon takiplerim oldu ama her ay aynı sonuç kocaman negatifler... Bir ay başarısız çatlatma iğnesi, iki tüp bebek başarısız denemem var. Üçüncü denemeyi Eylül'de yapacaktık fakat benim bir anda yükselen crp ve d dimer sorunum yüzünden ertelemek durumunda kaldık. Başka aksilik çıkmazsa kasım adetiyle ben de transfer olacağım donmuş üçüncü gün embriyosu olacak ama dr beşinci güne götürmeyi teklif etti inşallah giderler. Genetik inceleme de istedi fakat onu yaptıracak durumumuz yok malesef. Bizdeki sorun bildiğimiz kadarıyla amh düşüklüğü. 0.6 benim. Yaş 31. İki taraflı çikolata kistlerim var 3 er cm civarındalar. Bu süreçte adet düzenim inanılmaz bozuldu bu yüzden tam olarak kaçında başlayacağımızı bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah bu kez son denememiz olur ve sağlıklı hayırlı bebişlerimiz bize tutunur.
Çok erken değil mi daha bthcg henüz idrara geçmedi 15 gün 20 gün arasi erkenden yapıp kendini üzme akışına bırak hayırlısı de içini ferah tututYapmayın su erken testleri, gününüzü bekleyin
Evet az önce test yaptım negatif mlsfGeçmiş olsun canım. Tup bebek yaptırdın mi
Çok erken yaniGünaydın kızlar sabah ilk idrarla dayanamayıp test yaptım bu gün transfer hariç 6.gün. erken gebelik testi tertemiz malesef...
Nerde yaptırdınEvet az önce test yaptım negatif mlsf
Değil, çok var 6.günde hayalet çizgi de olsa bir şey görenÇok erken yani
Çok erken çıkmaz olsa bile biraz daha bekle öyle yapEvet az önce test yaptım negatif mlsf
Herkesin ki bir olmazDeğil, çok var 6.günde hayalet çizgi de olsa bir şey görenhayırlısı artık
Moral bozmak değil ben yanlış mı kullandım diye şüphe girdi aklıma operasyon sonrası hemşire anlattı ilacın üstüne de yazılmamış o stresle yanlismi anladım diye korktum ama sonra verilen kağıda baktımCanım bende ilk transfer ve gebelik devam ettiği sürece günde iki kullandım herkese farklı tedavi uygulanır. Başkalarının tedavisiyle kendinizi kıyaslayıp moralinizi bozmayın. Hepimize aynı tedavi uygulanmaz zaten
Günaydın canım benimde 6. Günüm bende yaptım maalesef benimde negatif erken mi yaptık acabaGünaydın kızlar sabah ilk idrarla dayanamayıp test yaptım bu gün transfer hariç 6.gün. erken gebelik testi tertemiz malesef...
Ben de iki kez yapıyorum dexiMoral bozmak değil ben yanlış mı kullandım diye şüphe girdi aklıma operasyon sonrası hemşire anlattı ilacın üstüne de yazılmamış o stresle yanlismi anladım diye korktum ama sonra verilen kağıda baktım
Anladım teşekkür ederimBen de iki kez yapıyorum dexi
Yapma canım. Bekle 10. GunuEki Görüntüle 3521590
Kızlar transfer hariç 5. Günüm daha da test falan yapmayacak moralimi bozmaya başladı
Yapmayacağım canım sıkıldı keşke yapmasaydimYapma canım. Bekle 10. Gunu
Seninki 3.gun embriyosu 5.gun embriyosu bile cikmayabikir çok çok erken yapmışsın benim 5.gun embriyosu ikiz olmasına rağmen 4.gunde kimse görmedi ikinci çizgiyi ben gördüm yada görmek istediğim için görmüştü olabilirimKızlar transfer hariç 4. Gün test yaptım ama sonuç kötü çok mu erken yaptım
Bana promester adında iğneyi cumartesi transfer öncesi vurdular salı cuma şeklinde birer tane benimki her gün değilKızlar bu Protestan iğneyi fgunde bir mı iki mi yapıyorsunuz
Pozitif bence inşallahKızlar günaydıııın ben dün test yaptım ama erkendir diye burada da paylaşamadım, sormadan edemeyeceğim çok silik bi çizgi daha var acaba olmuş muduur
Benimdeb5. Gun canim 3 değil. Bakalim daha test yapmayacağimSeninki 3.gun embriyosu 5.gun embriyosu bile cikmayabikir çok çok erken yapmışsın benim 5.gun embriyosu ikiz olmasına rağmen 4.gunde kimse görmedi ikinci çizgiyi ben gördüm yada görmek istediğim için görmüştü olabilirimeltimin 5.gun embriyosu 9.gunde idrarda negatiti 10gun kanda pozitif gördü