- 16 Ağustos 2024
- 624
- 643
- 33
Canımm çok teşekkür ederimEvet hatırlıyorum ama herkes bir değil akrephanim yapmıştı onun bu yoldaki serüvenini okumuştum çok şey yaşamış ya çok şükür ki sonunda kavuşmuş inşallah canım sende kavuşursun canını sıkma 7 gün yapmaya baslasaydin keşke ama yaptın artık insanın elinde değil bir heycan bir sabırsızlik oluyor ama idrarda herkesin çıkmıyor sen yine umudunu yitirme daha çok erken yarın diğer gün daha artar o yavaş yavaş
Bende yaptım 3. Gun embrıyosuyla 4. Gun testBurday 4. Gün silik çıkan biri vardı ondan gaza geldim hemde Gün ortası idrarla
Bak ben hamile oldugum halde bile bir gün silik test bir gün negatif gördüm bence bi kaç gün daha bekle öyle yapmaya başla en azından 6. GünEvet evet canım biraz bekleyeceğim
Evet canım amin inşallah ilk idrarla yapacağım yaparsam. Allah büyük pozitif göreceğiz hepimiz inşallah
mutluluktan ağlarsın iiinnnsssaaaallllaaahhhh
Amin amin amin rabbım tüm ısteyenlere sevınc gozyasları döktürsün mutluluk çığlıklarıyla birlikteEvet evet canım biraz bekleyeceğim
Evet canım amin inşallah ilk idrarla yapacağım yaparsam. Allah büyük pozitif göreceğiz hepimiz inşallah
mutluluktan ağlarsın iiinnnsssaaaallllaaahhhh
Pozitif mi canimBende yaptım 3. Gun embrıyosuyla 4. Gun testsonuç doğruydu ama
Evet evet çiçeğim bekleyeceğim sabah ilk idrarla. Şimdi testi atıp tüm ekibin gözünü çıkarmak istemiyorumBak ben hamile oldugum halde bile bir gün silik test bir gün negatif gördüm bence bi kaç gün daha bekle öyle yapmaya başla en azından 6. Gün
EvetPozitif mi canim
Zooor geçmiyor 4 gün 4 yıl gibi şuan mümkün olduğunca telefonu at elindenKızlar nasıl sabrettiniz ben daha 2.gündeyim nasıl geçecek bu zamannn
yok atma kafanı karıştırma elinde varsa sabahtan başla modunu düşürmedenEvet evet çiçeğim bekleyeceğim sabah ilk idrarla. Şimdi testi atıp tüm ekibin gözünü çıkarmak istemiyorum
Biz 4. Gün nasıl pozitif gördün maşallah. Testin görseli varmı
Var var olmaz mı,yok atma kafanı karıştırma elinde varsa sabahtan başla modunu düşürmeden
Ay dimi bende hep aynısını derdim 10 gün 10 yıl geldi diye siz bide kese günü kalp atısı gününü görün aynısıZooor geçmiyor 4 gün 4 yıl gibi şuan mümkün olduğunca telefonu at elinden
VarBiz 4. Gün nasıl pozitif gördün maşallah. Testin görseli varmı
İşte bu süperVar var olmaz mı,istemediğin kadar canım
Buda 7. Gun
Pozitif görsem bir nebze rahatlarım daAy dimi bende hep aynısını derdim 10 gün 10 yıl geldi diye siz bide kese günü kalp atısı gününü görün aynısı
Maşallah bayağı belirgin 4 te bu kadar çıkar mı ya tek embriyo mu
4 7 den belirgin amaBuda 7. Gun