- 6 Mart 2024
- 407
- 200
- 31
Yok vallahKeşke ama zor olmazmi 4 üz bakimi annelerimizde bizimle beraber yiprandilar dua ede ede gariplerim Allah hepsinin duasini kabul etsin
YaaAmin beşinci gün
Yok vallahKeşke ama zor olmazmi 4 üz bakimi annelerimizde bizimle beraber yiprandilar dua ede ede gariplerim Allah hepsinin duasini kabul etsin
promester mi kalça ağrıtanYaaçok güzel size de o kadar çok ilaç verdiler mi ilaç iğne ne ararsak var benim şuan iğne inanılmaz ağrıttı hala ağrıyor kalçam
Heh cok iyi yapmıssın bakespressoc canım senin normal döngün ne zaman? Benim yarın ya arada giren regl ağrıları acaba mı dedirtiyor.
karamel Latte bugün yılbaşı kermesi vardı ve annem bebek için patik aldı dedim benim totemimde bu olsun
Evet canım, ikinci transferim, ilki tutmamıştı. İkisi de dondurulmuş oldu.
Canım serum nasıldı kaç dakika sürdü kolda uyuşma vs yan etki yaşadın mı bnde taktırıcam ya korkuyorum birazİntralipid serum takıldı. Dün transferin oldu
Benim 3. gün embriyosuydu, 14. günde kan verdim, evde test yapmadım canım. 3. gün olduğu için 14. günde istediler sanırım kanı.Canım sen daha önce kan vermiş miydin bugün kaçıncı günün veya hiç test yaptın mı evde
Ben de intralipid aldım, maksimum bir saat sürmüştür, iki kere yaptırdım hiç yan etkisi olmadı bende. Zaten koldan takıyolar kan alır gibi, gayet rahat hareket de edebiliyosun.Canım serum nasıldı kaç dakika sürdü kolda uyuşma vs yan etki yaşadın mı bnde taktırıcam ya korkuyorum biraz
EvetYok vallah
olsunda varsın bizi zorlasınlar
promester mi kalça ağrıtan
Vallahi ben alışamadım lavabo ihtiyaçlarım zulüm oldu olduğum günler sabaha kadar ateş sıtma … 5 tane oldum sonra kalan 2 kutuyu eczaneye götürdüm prolutex le değiştirdim,saolsunlar onlar da değiştirdi doktoruma da danışarak yaptım tabi . Kabalarımın üstüne oturamaz oldum sürekli vıcks ve kantoron yağıyla masaj yaptık ama dağılmıyor yağlı olunca . Bence doktorunuza danışın değiştirin kabul ederse eziyet çekmeye değmez…. Yeşil iğne ucu kullanıyorsunuz değil mi bizim ilkini bebek iğne ucuyla vurmuşlar dağılmadı 4 gun kalçamda Tuğla varmıs gibi kalkamadım dönemedım oturamadımEvetnolacak bu böyle alışır mıyım
Yok yeşil iğne ucuydu ne kadar ağırmış gerçekten canım çok tatlı değildir ona rağmen çarptı beni deVallahi ben alışamadım lavabo ihtiyaçlarım zulüm oldu olduğum günler sabaha kadar ateş sıtma … 5 tane oldum sonra kalan 2 kutuyu eczaneye götürdüm prolutex le değiştirdim,saolsunlar onlar da değiştirdi doktoruma da danışarak yaptım tabi . Kabalarımın üstüne oturamaz oldum sürekli vıcks ve kantoron yağıyla masaj yaptık ama dağılmıyor yağlı olunca . Bence doktorunuza danışın değiştirin kabul ederse eziyet çekmeye değmez…. Yeşil iğne ucu kullanıyorsunuz değil mi bizim ilkini bebek iğne ucuyla vurmuşlar dağılmadı 4 gun kalçamda Tuğla varmıs gibi kalkamadım dönemedım oturamadım
Aaa senınki iyiymiş benımki 1 er gündü mosmor oldu 5 taneyle bile 10 günde … bugün kanı verir vermez hocaya dedim kurtar beni eğer pozitifi görürsem ben bunu kullanmak istemıyorum dieYok yeşil iğne ucuydu ne kadar ağırmış gerçekten canım çok tatlı değildir ona rağmen çarptı beni deben de dayanamazsam sorarım üçer gün arayla Allahtan
Ayy iyi bari her günü düşünemiyorumAaa senınki iyiymiş benımki 1 er gündü mosmor oldu 5 taneyle bile 10 günde … bugün kanı verir vermez hocaya dedim kurtar beni eğer pozitifi görürsem ben bunu kullanmak istemıyorum dieprolutex göbekten mis gibi acısız ağrısız uçtu gitti tabi bu hergun olacakmış
Test gününüz ne zamanAyy iyi bari her günü düşünemiyorum
Insallah çok teşekkür ederimmÇok güzel sayı inşallah hepsi 5. Güne gider
Ohh annesine sımsıkı tutunsun da önemli olan o olsunnÇok iyi canım maşallah benim beş tane toplandı ikisi döllendi geriye bir tane kaldı onu da transfer aldık
Canım hayırlısı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsinTutmuş canımlar664 çıktı sonuç
Ben de tavmergendeyim ikinci transferimi olacağım, önce opu olacağım ilkinde 2 embriyom oluşmuştu bu kez çok umutluyum Rabbimin izniyleEvet canım, ikinci transferim, ilki tutmamıştı. İkisi de dondurulmuş oldu.
Tavmergen ne demek genle alakalı bi hastalık falan mıBen de tavmergendeyim ikinci transferimi olacağım, önce opu olacağım ilkinde 2 embriyom oluşmuştu bu kez çok umutluyum Rabbimin izniyle
İnşallah önce sağlıklı embriyoların, sonra da güzel sonucu aldığın transferim olsun canımBen de tavmergendeyim ikinci transferimi olacağım, önce opu olacağım ilkinde 2 embriyom oluşmuştu bu kez çok umutluyum Rabbimin izniyle