Haklı olarak ama gerçekten iyi doktor çok önemliymiş. Ben bunu bilir bunu söylerimKonya’da adım attığın yerde 10 tüp bebek isteyen kadından 6 sı bunları öneriyor . Kalan 4 lük kısımda gözü yol çekmeyenburdakileri öneriyor
Benım sımdıki gittiğim klinikteki doktorların hocalarıymıs bu ikisi övgü çok haklarında baya nam salmışlar yani … tabi her hasta olumlu olacak die bisey yok ,bence çoğu başarı doktordan çok hasta bedenıne bağlı bu yüzden kendimizi dinleyip psikolojiyi bozmayıp huzurla beklemek şartAhmet erdem Mehmet erdem novaartın sahipleri benim de bütün işlemlerim novaartta oldu embriyolarım da şuan oranın labaratuvarında doktorum orayla anlaşmalı
Hangi hastane de tedavi gördünüz bize de sperm bulunamadı canlı hücre bulundu dediler 2 adet embriyo var bende transfer olucamMerhaba bizimde mikro tese ile canlı sperm bulundu dendi detayını çok bilmiyoruz 3 tane embriyo kaldı 5. Güne giden nasipse Aralık sonunda transfer olucaminşallah hayırlı sonuçlar alırız
Evet evet muhtemelen hepsi böyle sınıf arkadasi falan hocalarimizinBenım sımdıki gittiğim klinikteki doktorların hocalarıymıs bu ikisi övgü çok haklarında baya nam salmışlar yani … tabi her hasta olumlu olacak die bisey yok ,bence çoğu başarı doktordan çok hasta bedenıne bağlı bu yüzden kendimizi dinleyip psikolojiyi bozmayıp huzurla beklemek şart
Hayır saf mıyım neyim yarın klinikte bakacaklardı zaten 2 saate söylerlerdi nie sağlık ocağına gerek duyduysamBugün sabah 9:30 da kan verdim hepsı e nabıza düştübeta hcg yok düşmüyor nedenki
Değerin bence gayet iyi ben doktora sordugumda herkesin kendi değeri var bu işi öğrenmeye çalışmayın bocalarsiniz dedi. Bende 18 tane saydılar 9 tane toplanmış 7 si dolu çıkmıştı sonradan 3 tane 5.gun kaldı. Sizin de dolu olduğunu gösteriyor bu değer çok düşük değil değerinizMerhaba bugün kontrole gittim tedavinin ilk günü 11 folikul vardi doktor muaynede olcerken 5 adet icin olcu soyledi cumartesi gününe opu planlandı sordugumda hepsi buyumeyebiliyor dediler acikcasi biraz uzuldum 5 yumurtanin hepsi olgun cikacak mi ve dollenip biyopsi yapilacak kaliteye ulasacak mi bissuru sey dusunuyorum bugun gonalf i kestiler gece 12 de otrivelle yapacagim e2 degerimde 918 cikti moralim bozuldu
Psikoloji gerçekten çok önemli benim durumum psikolojik yani doktor bile aradığında şaşkınım dedi çünkü transferden sonra 9 gün sonra iyi haberlerini bekliyorum çok umutluyum dedi herşey çok normal yolunda gitti ama işte ben transfer sonrası çok stres oldum belirti aradım sürekli hiç gerek yokmış bana iyi ders olduBenım sımdıki gittiğim klinikteki doktorların hocalarıymıs bu ikisi övgü çok haklarında baya nam salmışlar yani … tabi her hasta olumlu olacak die bisey yok ,bence çoğu başarı doktordan çok hasta bedenıne bağlı bu yüzden kendimizi dinleyip psikolojiyi bozmayıp huzurla beklemek şart
Teşekkür ederim yorumunuz için bakalım yarin opu olacagim insallah hepsi iyi kalitede çıkarDeğerin bence gayet iyi ben doktora sordugumda herkesin kendi değeri var bu işi öğrenmeye çalışmayın bocalarsiniz dedi. Bende 18 tane saydılar 9 tane toplanmış 7 si dolu çıkmıştı sonradan 3 tane 5.gun kaldı. Sizin de dolu olduğunu gösteriyor bu değer çok düşük değil değeriniz
Aslında telefondan falan uzak durun radyasyon diyorlar da mevzu. Araştırmayalım okumayalım düşünmeyelim . Eşimi dinleseydım şimdiye 10 gündür 5 kitap okurdum buradaki yazanları okuyacağımaPsikoloji gerçekten çok önemli benim durumum psikolojik yani doktor bile aradığında şaşkınım dedi çünkü transferden sonra 9 gün sonra iyi haberlerini bekliyorum çok umutluyum dedi herşey çok normal yolunda gitti ama işte ben transfer sonrası çok stres oldum belirti aradım sürekli hiç gerek yokmış bana iyi ders oldu
Canım, benim ikinci testim iki gün sonra düşmüştü. Akşama kadar çıkmayınca eşim hastaneye gidip kendi aldı sonuçlarıBeta e nabıza düşmüyor mu kan verınce ????
Kan sulandırıcı değil miydi ?Peki prolutex iğneyi hiç duydun mu kuzum o ne işe yarıyor
Canım sen bu döngüde yeniden transfer olacak misin ?Ahmet erdem Mehmet erdem novaartın sahipleri benim de bütün işlemlerim novaartta oldu embriyolarım da şuan oranın labaratuvarında doktorum orayla anlaşmalı
Düşüyor. Uygulamayı indirip öyle bakın. Tarayıcıdan girince geç çıkıyor.Beta e nabıza düşmüyor mu kan verınce ????
Şimdi baktım da progestan içerikli iğneymiş canımKan sulandırıcı değil miydi ?
Eğer rahmim uygunsa hormonlarım düzgünse olcam kuzum ben doktor kontrolünde oldummu daha iyi oluyorumCanım sen bu döngüde yeniden transfer olacak misin ?
Tamam canım listeye düzenleme yapmıyorum inşallah sağlıklı bir rahim tabakasıyla Kavusursun minnosa en kısa zamandaEğer rahmim uygunsa hormonlarım düzgünse olcam kuzum ben doktor kontrolünde oldummu daha iyi oluyorum
Ciddi misinCanım, benim ikinci testim iki gün sonra düşmüştü. Akşama kadar çıkmayınca eşim hastaneye gidip kendi aldı sonuçları
Canım benim doktor geçen paylasmisti, şimdi sana atacaktım linki ama durumda paylasmis bulamadım.Eğer rahmim uygunsa hormonlarım düzgünse olcam kuzum ben doktor kontrolünde oldummu daha iyi oluyorum
Indirdima ama yokDüşüyor. Uygulamayı indirip öyle bakın. Tarayıcıdan girince geç çıkıyor.