ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ahmet erdem Mehmet erdem novaartın sahipleri benim de bütün işlemlerim novaartta oldu embriyolarım da şuan oranın labaratuvarında doktorum orayla anlaşmalı
Benım sımdıki gittiğim klinikteki doktorların hocalarıymıs bu ikisi övgü çok haklarında baya nam salmışlar yani … tabi her hasta olumlu olacak die bisey yok ,bence çoğu başarı doktordan çok hasta bedenıne bağlı bu yüzden kendimizi dinleyip psikolojiyi bozmayıp huzurla beklemek şart

Merhaba bizimde mikro tese ile canlı sperm bulundu dendi detayını çok bilmiyoruz 3 tane embriyo kaldı 5. Güne giden nasipse Aralık sonunda transfer olucam inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Hangi hastane de tedavi gördünüz bize de sperm bulunamadı canlı hücre bulundu dediler 2 adet embriyo var bende transfer olucam

Evet evet muhtemelen hepsi böyle sınıf arkadasi falan hocalarimizin Allah onlardan razı olsun

Değerin bence gayet iyi ben doktora sordugumda herkesin kendi değeri var bu işi öğrenmeye çalışmayın bocalarsiniz dedi. Bende 18 tane saydılar 9 tane toplanmış 7 si dolu çıkmıştı sonradan 3 tane 5.gun kaldı. Sizin de dolu olduğunu gösteriyor bu değer çok düşük değil değeriniz

Psikoloji gerçekten çok önemli benim durumum psikolojik yani doktor bile aradığında şaşkınım dedi çünkü transferden sonra 9 gün sonra iyi haberlerini bekliyorum çok umutluyum dedi herşey çok normal yolunda gitti ama işte ben transfer sonrası çok stres oldum belirti aradım sürekli hiç gerek yokmış bana iyi ders oldu

Teşekkür ederim yorumunuz için bakalım yarin opu olacagim insallah hepsi iyi kalitede çıkar

Aslında telefondan falan uzak durun radyasyon diyorlar da mevzu. Araştırmayalım okumayalım düşünmeyelim . Eşimi dinleseydım şimdiye 10 gündür 5 kitap okurdum buradaki yazanları okuyacağıma

Eğer rahmim uygunsa hormonlarım düzgünse olcam kuzum ben doktor kontrolünde oldummu daha iyi oluyorum
Canım benim doktor geçen paylasmisti, şimdi sana atacaktım linki ama durumda paylasmis bulamadım.
Üst üste yapılan transferlerde şans oranı artıyormus. Bilimsel bir makale paylaşmıştı.
Transferde rahim yorulmuyor, opu da yoruluyor. Ondan dinlendirme yapmadan da transfer hazırlığı yapılıyor.

Senin doktorlar kardeş hatta ikizlardi sanırım.
Nurdan bir arkadaş yaptırdi çok memnun kaldım ilk denemede pozitif almıştı. Sahada pozitof kısmet olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…