Çok az kalmis sana daCuma günü transfer olacağım nasipse sen ne durumdasın nasılsın
Hayırlı olsun canım bende bugün transfer oldum ,Burası kasım grubu değil miydikasımda transferim olmadı, aralıkta yani sonraki adetle yaptılar. Yani dün transfer oldummm
Canım inanan birisin anladığım kadarıyla. İnan hepimiz birşeyleri çok zor elde ediyoruz kaybettiğimiz bişey yok evlat nasip olmuyorsa Rabbimin vardır bir bildiği. Hepimiz bu sürece girerken pozitif de negatif de olacağını biliyoruz ama pozitif e biraz daha alıştiriyoruz kendimizi. İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınÇok şükür iyiyim canım. Adet oldum, biraz üzücüydü benim için ve gerçek anlamda hayal kırıklığı yaşadım. İsyan etmiyorum ama ara ara o kadar üzüyor ki beni kendime engel olamıyorum. Kaç gündür gözlerim şiş uyanıyorum, ansızın bir yerde göz yaşım dökülmeye başlıyor. Tabi hayat devam ediyor, iyisi ile kötüsü ile. Gülüp eğleniyorumda ağlıyorumda, insan olmak böyle bir şey. Her halimize çok şükür. Üzdü üzdü tabi ama umudum hala fazlasıyla var çok şükür. İnşAllah o kadar inanıyorum ki olacağına. Aslında hemen ilk denemede pozitif olmasına o kadar şaşırmıştım ki; nasıl yani hemen oldu mu diye halbuki neler neler yaşadım da tabi unutuyor insan. Benim için şu hayatta hiçbir şey altın tepside sunulmadı o yüzden şaşırmıştım hemen mi diye, ben çabalamadan yorulmadan artık yeter demeden hiçbir şeye sahip olduğumu hatırlamıyorum.Her şeye rağmen mutluyum ve Rabbim yanımızda, o kadar hissediyorum ki bunu. Vardır bir bildiği Rabbimin. Dualarım daima sizinle, Rabbim hepimizin yüzünde güller kalbinde kelebekler açtırsın. Kucağımıza yavrularımızı almayı nasip eylesin. Evimizden evlat kokusunu, gülüşünü, neşesini eksik etmesin
Aminn inşallah siz de pozitif sonuç alırsınızHayırlı olsun pozitif sonuç alırsınız inşallaholmadı parol içeyim hamilelikte bile kullanilabilir tek ateş düşürücü ağrı kesici sonuçta
Cook güzeldi çok tatlı bir andı şuan içimde minik bir embriyo var kendimi çok güzel hissediyorum
Hadi inşallah hayirli güzel sonuçlar alirsin doğal olmasının yani igne kullanmiyorsun o konuda rahat oluyorsn biBenim de bu sefer doğal olacak bakalım nasıl olcak suan rahim hazırlığındayım. Sadece estofem coraspirin ve İmom kullanıyorum
Yok uygulanmadi öyle bisyEmbriyo glue uygulandı mi ?
Evet canım mecburen gideceğim kendimi yormadanYani iki gün dinlenip işe mi gideceksin doğru mu anladım? Bir hafta dinlenme biraz hayali bir durum bende de, demek benim durumumda olanlar varmış :)) inşallah yinede dinlenerek çalışırız :)
Çok teşekkür ederim cicegim kavuştuk,espressoc canım kavuşmuşsun minik embriyona hayırlı uğurlu olsun annesine sıkı sıkı tutunsun test günün ne zaman?
Aaaa çok sevindim maşaallah hayırlısıyla tutunur inşallah bebişinnÇok az kalmis sana daoldum canım transfer bende
Hangi ilaçları kullanıyorsun canım bu AradaÇok az kalmis sana daoldum canım transfer bende
Daha ilknsaatler 15.00 da transfer oldumAaaa çok sevindim maşaallah hayırlısıyla tutunur inşallah bebişinn
Kaçıncı gündesinn
Duphaston progesteron ve golden qf kullanıyorum canımHangi ilaçları kullanıyorsun canım bu Arada
Ayyyy daha çok yeni hadi hayırlısı zor zamanları atlattın Rabbim çektiğin cefaların sefasını sürmeyi de nasip etsin inşallah bebişin hayırla tutunsun sadaka versen de çok güzel olur hergün az da olsaDaha ilknsaatler 15.00 da transfer oldum
İyi senin azmış ilaçlarDuphaston progesteron ve golden qf kullanıyorum canım
Evet doğru diyorsun bu süreçte vereyim iyi aklıma getirdin Allah razı olsunAyyyy daha çok yeni hadi hayırlısı zor zamanları atlattın Rabbim çektiğin cefaların sefasını sürmeyi de nasip etsin inşallah bebişin hayırla tutunsun sadaka versen de çok güzel olur hergün az da olsa
Aiiyy size de hayırlı olsun inşallah bu topikten gebeş çıkarıızzzHayırlı olsun canım bende bugün transfer oldum ,Kasım bitti ya konuyu güncelledik
Cümlemizden inşallahEvet doğru diyorsun bu süreçte vereyim iyi aklıma getirdin Allah razı olsun
Evet iğnelere perişan ediyor insanı. Maddi olarakta çok zor hele Kıbrıs’ta çok pahalıHadi inşallah hayirli güzel sonuçlar alirsin doğal olmasının yani igne kullanmiyorsun o konuda rahat oluyorsn bi