Amin amin Allah razı olsun hepinizden çok saolÇok geçmiş olsun canım inşallah sonuçları temiz çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin Allah razı olsun hepinizden çok saolÇok geçmiş olsun canım inşallah sonuçları temiz çıkar
Bana parol içebilirsin dediler dün transfer oldum ben deKızlar gonalf kullanıyorum bugün rahatsizlandim ateşim şuan 37 parol içsem sorun olur mu bilen var mı aranizda
Hayırlı olsun pozitif sonuç alırsınız inşallah olmadı parol içeyim hamilelikte bile kullanilabilir tek ateş düşürücü ağrı kesici sonuçtaBana parol içebilirsin dediler dün transfer oldum ben de
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canimKizlar bende 2 aralikda transfer oldm bugün 10. Gün test yapmadm yarın kan vericem igne felanda kullanmadim sadece folik asit ve fitil çift embriyo transfer edildi 5aa bakalm yarin sonuç ne olucak
İnşallah canım ikinci tüp bebek ilki kimyasal gebelik olmuştuHayırlı haberlerini bekliyoruz canim
Var mı canım belirtilerinKizlar bende 2 aralikda transfer oldm bugün 10. Gün test yapmadm yarın kan vericem igne felanda kullanmadim sadece folik asit ve fitil çift embriyo transfer edildi 5aa bakalm yarin sonuç ne olucak
Yani iki gün dinlenip işe mi gideceksin doğru mu anladım? Bir hafta dinlenme biraz hayali bir durum bende de, demek benim durumumda olanlar varmış :)) inşallah yinede dinlenerek çalışırız :)Transfer günü ve ertesi gün dinleyeceğim cuma cumartesi yeniden dersim var onlara gitmek zorundayim ama kendimi yormadan gitmeye çalışacağım bakalım
Kasiklarda doluluk var gibi arada kramp gibi giriyr gidiyor onun dışında birsy yok igne kullnmiyrm galiba ondnmi ki 2 gün sabah kalkarken karnım sizliyor batiyordu bugün sabah oda yoktuVar mı canım belirtilerin
İnşallah çok güzel haberler alırsın canım benim de test günüm cuma heyecanla bekliyorumKasiklarda doluluk var gibi arada kramp gibi giriyr gidiyor onun dışında birsy yok igne kullnmiyrm galiba ondnmi ki 2 gün sabah kalkarken karnım sizliyor batiyordu bugün sabah oda yoktu
Hayirli sonuclar alalım inşallah hepimiz yaaaaa gün geçmiyor artkİnşallah çok güzel haberler alırsın canım benim de test günüm cuma heyecanla bekliyorum
Farklı birşey kullandın mi bunda Canim?İnşallah canım ikinci tüp bebek ilki kimyasal gebelik olmuştu
Yok diğerinde sabah aksam progestan dex igne kullaniyrdm sabah aksam 2 fitil sabah aksam 2 estrofem kan sulandiriici hap folik asit kimyasal olunca bu sefer dogal gebelik deniyelim dedi opu islemindede çok igne kullanmadm transfer hazirliginda 5 gün yumurtalalr büyüsün diye bir hap kullanımi oldu sonrasinda sabah aksam fitil ve folik asit kullaniyrmFarklı birşey kullandın mi bunda Canim?
Benim de bu sefer doğal olacak bakalım nasıl olcak suan rahim hazırlığındayım. Sadece estofem coraspirin ve İmom kullanıyorumYok diğerinde sabah aksam progestan dex igne kullaniyrdm sabah aksam 2 fitil sabah aksam 2 estrofem kan sulandiriici hap folik asit kimyasal olunca bu sefer dogal gebelik deniyelim dedi opu islemindede çok igne kullanmadm transfer hazirliginda 5 gün yumurtalalr büyüsün diye bir hap kullanımi oldu sonrasinda sabah aksam fitil ve folik asit kullaniyrm
Embriyo glue uygulandı mi ?Yok diğerinde sabah aksam progestan dex igne kullaniyrdm sabah aksam 2 fitil sabah aksam 2 estrofem kan sulandiriici hap folik asit kimyasal olunca bu sefer dogal gebelik deniyelim dedi opu islemindede çok igne kullanmadm transfer hazirliginda 5 gün yumurtalalr büyüsün diye bir hap kullanımi oldu sonrasinda sabah aksam fitil ve folik asit kullaniyrm
Sanki bu başlıkta konu vardı. Onu arayıp bulunkizlar kartal lütfi kirdar sehir hastanesinde tup bebek yaptiran var mi doktorunuz kimdi bnde basliycagim kartal lutfi kirdara ama hangi doktoru secmeliyim
İyi bakalım hadi hayırlısıyla sağlıkla ol transferini bende bugün transfer oldumMerhaba canım.Hatırlarsan 7 yumurta toplanmıl,6sı dolu çıkmış 5i döllenmişti.üçüncü gün 2sini dondurduk en iyi kalitede.diğer 3 tanesi yavaş gelişiyor demişti.bende umudu kesmiştim zaten çünkü 3.günde 4 hücreli yumurtanda var 6 hücreli de demişti.gelişim kötü demektir en az 8 hücreli olmalıydı.Sonuç olarak 5. Gün embriyomuz hiç oluşmadı.Evraklarını almaya gideceğim bugğn ya da yarın.O zaman transferi konuşacağım.reglimden sonra gidip hemen yaptırmak istiyorum transferi.
Peki sen naptın transfer oldun mu? Nasıl geçti? Heyecan var mı