ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar benim doktorum kan sulandırıcı iğne kullandırmıyormuş sadece hap olarak coraspirin gebelik boyu. Profestan da kullandırmıyor yaşı büyük yada değeri düşük olanlara kullandırıyormuş Kalp atışına kadar da estofem kullanacam. Doğal silküs olacakmış

Transfer günü ve ertesi gün dinleyeceğim cuma cumartesi yeniden dersim var onlara gitmek zorundayim ama kendimi yormadan gitmeye çalışacağım bakalım
Yani iki gün dinlenip işe mi gideceksin doğru mu anladım? Bir hafta dinlenme biraz hayali bir durum bende de, demek benim durumumda olanlar varmış :)) inşallah yinede dinlenerek çalışırız :)

Kasiklarda doluluk var gibi arada kramp gibi giriyr gidiyor onun dışında birsy yok igne kullnmiyrm galiba ondnmi ki 🥹 2 gün sabah kalkarken karnım sizliyor batiyordu bugün sabah oda yoktu
İnşallah çok güzel haberler alırsın canım benim de test günüm cuma heyecanla bekliyorum 🥰🙏🏻

Farklı birşey kullandın mi bunda Canim?
Yok diğerinde sabah aksam progestan dex igne kullaniyrdm sabah aksam 2 fitil sabah aksam 2 estrofem kan sulandiriici hap folik asit kimyasal olunca bu sefer dogal gebelik deniyelim dedi opu islemindede çok igne kullanmadm transfer hazirliginda 5 gün yumurtalalr büyüsün diye bir hap kullanımi oldu sonrasinda sabah aksam fitil ve folik asit kullaniyrm

kizlar kartal lütfi kirdar sehir hastanesinde tup bebek yaptiran var mi doktorunuz kimdi bnde basliycagim kartal lutfi kirdara ama hangi doktoru secmeliyim

Yok diğerinde sabah aksam progestan dex igne kullaniyrdm sabah aksam 2 fitil sabah aksam 2 estrofem kan sulandiriici hap folik asit kimyasal olunca bu sefer dogal gebelik deniyelim dedi opu islemindede çok igne kullanmadm transfer hazirliginda 5 gün yumurtalalr büyüsün diye bir hap kullanımi oldu sonrasinda sabah aksam fitil ve folik asit kullaniyrm
Benim de bu sefer doğal olacak bakalım nasıl olcak suan rahim hazırlığındayım. Sadece estofem coraspirin ve İmom kullanıyorum

Embriyo glue uygulandı mi ?

Merhaba canım.Hatırlarsan 7 yumurta toplanmıl,6sı dolu çıkmış 5i döllenmişti.üçüncü gün 2sini dondurduk en iyi kalitede.diğer 3 tanesi yavaş gelişiyor demişti.bende umudu kesmiştim zaten çünkü 3.günde 4 hücreli yumurtanda var 6 hücreli de demişti.gelişim kötü demektir en az 8 hücreli olmalıydı.Sonuç olarak 5. Gün embriyomuz hiç oluşmadı.Evraklarını almaya gideceğim bugğn ya da yarın.O zaman transferi konuşacağım.reglimden sonra gidip hemen yaptırmak istiyorum transferi.

Peki sen naptın transfer oldun mu? Nasıl geçti? Heyecan var mı😊
İyi bakalım hadi hayırlısıyla sağlıkla ol transferini 🥰 bende bugün transfer oldum

X